2015 Aralık tüp bebek

Maalesef canim bunların aynısı tepkisini yaşadım ki daha o akintim balık gibi kokucak .. Adet olacaksın gibi olucak 3 ay boyunca demiştim. Israrla negatife zorlamaya gerek yokki nie bu caban ?? Bebeklerin benimle de elini karnına köy konuş yavrularında nebicim annesinin beee pozitif anne ol poztiff hale bak ..

Dogru diosun .. koyuyorum hep elimi karnima oksuyorum konusuyorum to tiskolarimla.. sen de biliosn ama iste elde diil bazen istemesem de olumsuza gidiorm.. bilin altindan hazirlik bunlar galiba. Ama pozitifim sekerim tmmmmm pozitif anneyim tey teyyy teyyyy :))

Benim 4. Gün akşam o sancıların olduğu gün idrarda cikmisti

:))) Aferin aferinn. Böle olursan biz ben ve tospiklerim senin tospiklerin seni çok severukk

Canım kayınvalıdem umreden geldı pek giremiyorum Sen durumundan halın hatrın ve testınden benı haberdar et öle eve gıdıp kıcını devırıp yatma :))

Canım kayınvalıdem umreden geldı pek giremiyorum Sen durumundan halın hatrın ve testınden benı haberdar et öle eve gıdıp kıcını devırıp yatma :))
Hahaaa valla resmen kicimi devirip yatiorm semirdim haha:)) ben seni haberdar etmez olur muyum hiiiccc

doğum yapayım ilk işlerimden bırı saatlerce yurumek olucak 2 aydır evde wc ile salon arası mekık dokuyorum
Günaydınnn:) Olsun kuzum bugünlere ne zor ulaştın eminim bidaha olsa bidaha 9 ay kalırım evde dersin:) İyi bir hafta olsun cnımm. Benim için çook enteresan bir hafta olucağı kesin. Eski iş yerime dava açtım onun duruşması var çarşamba günü! Perşemb gününü zaaaten sölemiorum bileee. Dua et benim içm canım dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…