- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Maalesef canim bunların aynısı tepkisini yaşadım ki daha o akintim balık gibi kokucak .. Adet olacaksın gibi olucak 3 ay boyunca demiştim. Israrla negatife zorlamaya gerek yokki nie bu caban ?? Bebeklerin benimle de elini karnına köy konuş yavrularında nebicim annesinin beeeAyyy Allha var yukarda coook iyi bakio bana. Yedigim onumde yemedigim arkamda. Her isi de yapio. Bu konuda cok sukur rahatim. Aynen dediin gibi anansim cekirdegim ikram ediliyor:) ayrica meme uclarim kasinio ki regl belirtim.. su seklinde akintim var ama bazen deli gibi geldi saniorm bi gidiorm lavaboya kuruyum
Icimden ipislak hissediorm ama bisi yok.. bu da aklima hic iyi seyler getirmio maalesef
Dogru diosun .. koyuyorum hep elimi karnima oksuyorum konusuyorum to tiskolarimla.. sen de biliosn ama iste elde diil bazen istemesem de olumsuza gidiorm.. bilin altindan hazirlik bunlar galiba. Ama pozitifim sekerim tmmmmm pozitif anneyim tey teyyy teyyyy :))Maalesef canim bunların aynısı tepkisini yaşadım ki daha o akintim balık gibi kokucak .. Adet olacaksın gibi olucak 3 ay boyunca demiştim. Israrla negatife zorlamaya gerek yokki nie bu caban ?? Bebeklerin benimle de elini karnına köy konuş yavrularında nebicim annesinin beeepozitif anne ol poztiff hale bak ..
Benim 4. Gün akşam o sancıların olduğu gün idrarda cikmistiDogru diosun .. koyuyorum hep elimi karnima oksuyorum konusuyorum to tiskolarimla.. sen de biliosn ama iste elde diil bazen istemesem de olumsuza gidiorm.. bilin altindan hazirlik bunlar galiba. Ama pozitifim sekerim tmmmmm pozitif anneyim tey teyyy teyyyy :))
:))) Aferin aferinn. Böle olursan biz ben ve tospiklerim senin tospiklerin seni çok severukkDogru diosun .. koyuyorum hep elimi karnima oksuyorum konusuyorum to tiskolarimla.. sen de biliosn ama iste elde diil bazen istemesem de olumsuza gidiorm.. bilin altindan hazirlik bunlar galiba. Ama pozitifim sekerim tmmmmm pozitif anneyim tey teyyy teyyyy :))
Oo baya erken cikmis senin canimBenim 4. Gün akşam o sancıların olduğu gün idrarda cikmisti
Ayyyy yasasiinnnn :))) ben de severim siziii tospiklerini de minciririimmmm:))) Aferin aferinn. Böle olursan biz ben ve tospiklerim senin tospiklerin seni çok severukk
Canım su early predictor test var ya onla yapmıştım. 3 gün sonra test te 17 çıkmıştı çok hassas bir test.Oo baya erken cikmis senin canim
Evt biliorm o testleri burdan ogrendim:) almadim ama ben. Enteredan bi selilde bekleme modundayim bugun 7. gun.Canım su early predictor test var ya onla yapmıştım. 3 gün sonra test te 17 çıkmıştı çok hassas bir test.
Cok iyi hatirliorm canim hatta sen kan testinde ciktiktan sonra evde udrar yaptim yine tek cizgiydi demistin dimi?Benim 10/gün idrar testinde tek çizgi idi
Evet yavrukusum hadi senide ikiz annelere bekliyorum :)Cok iyi hatirliorm canim hatta sen kan testinde ciktiktan sonra evde udrar yaptim yine tek cizgiydi demistin dimi?
Gunaydinnnnn :)) innsalllaahhhh kuzummm son virajdayimmmmEvet yavrukusum hadi senide ikiz annelere bekliyorum :)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumGunaydinnnnn :)) innsalllaahhhh kuzummm son virajdayimmmm
Senin agrilarin nasil canim bugunHadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
Sole böle canim ara ara oluyorSenin agrilarin nasil canim bugun
Hahaaa valla resmen kicimi devirip yatiorm semirdim haha:)) ben seni haberdar etmez olur muyum hiiicccCanım kayınvalıdem umreden geldı pek giremiyorumSen durumundan halın hatrın ve testınden benı haberdar et öle eve gıdıp kıcını devırıp yatma :))
doğum yapayım ilk işlerimden bırı saatlerce yurumek olucak 2 aydır evde wc ile salon arası mekık dokuyorumHahaaa valla resmen kicimi devirip yatiorm semirdim haha:)) ben seni haberdar etmez olur muyum hiiiccc
doğum yapayım ilk işlerimden bırı saatlerce yurumek olucak 2 aydır evde wc ile salon arası mekık dokuyorum[/QUO
Günaydınnn:) Olsun kuzum bugünlere ne zor ulaştın eminim bidaha olsa bidaha 9 ay kalırım evde dersin:) İyi bir hafta olsun cnımm. Benim için çook enteresan bir hafta olucağı kesin. Eski iş yerime dava açtım onun duruşması var çarşamba günü! Perşemb gününü zaaaten sölemiorum bileee. Dua et benim içm canım dua et..
Günaydınnn:) Olsun kuzum bugünlere ne zor ulaştın eminim bidaha olsa bidaha 9 ay kalırım evde dersin:) İyi bir hafta olsun cnımm. Benim için çook enteresan bir hafta olucağı kesin. Eski iş yerime dava açtım onun duruşması var çarşamba günü! Perşemb gününü zaaaten sölemiorum bileee. Dua et benim içm canım dua et..doğum yapayım ilk işlerimden bırı saatlerce yurumek olucak 2 aydır evde wc ile salon arası mekık dokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?