2015 Aralık tüp bebek

Çok güzel anlattin çok tsk ederim

Ama bir yandan da aklıma takılar bi mevzu var. Uyavrulardan biri düşmüş diğeri takip etmeye çalışıyor olabilir mi ki?

Ama bir yandan da aklıma takılar bi mevzu var. Uyavrulardan biri düşmüş diğeri takip etmeye çalışıyor olabilir mi ki?
camnım aklıma gelmıyor değil ama bunu kımse san asöyleyemz bunu gorucek olan doktorun kese varmı bebek varmı sonucta bırı dusse ıkıncıyı gorur yanı doktorun konusması gereken seyler bunlar

camnım aklıma gelmıyor değil ama bunu kımse san asöyleyemz bunu gorucek olan doktorun kese varmı bebek varmı sonucta bırı dusse ıkıncıyı gorur yanı doktorun konusması gereken seyler bunlar
Benim Dr gizemli kendisine güveniyorum ama bire bir gorusmezsen söylemez söylerse de dış gebeliği bile sevimli hale getirir. Aslında hafta açısından uygunum kese görmek için ama beta uygun değil. Yarın teşhis koysun şu kafamdaki belirsizlik gitsin istemiyorum başka bişi

başka bı doktora gıt canım ne dıyım belırsızlık daha zor bence.. 6 haftalık ıcın de 254 cok az dedıgın gıbı

Kizlar bisi sorcam ama sacma bisey soruyorum sanirim:)) ben simdi estrofem kullaniyorum ya bugun 4. gunum. Baya yan etki yaptigini okudum bicok yerde ve forumlarda da kizlar hep demis mahvoldum estrofemle die. E bende tikyok. Seviniim mi uzuliim mi bilemedim ayol:) yan etki yok die acaba bi faydada mi etmio diorum. Yani ise yaramio die yan etki yapmio olabilir mi? Ayy sorduum soruya ben bile guluorm psikopata bagladim artik:)) ama size nasi etki etti kizlarrr???

Ben estrofemi sanırım Gebeliği öğrendiğim gün bitirip bırakmıştım ben çok az ilaç kullandım zaten ama bende söyle bi etki gösterdiğine inanıyorum onu kullanırken Şiş hssediyodum ve kiloyu da o vakit aldım sanki bence hiç dert etme illa ki etkisini görüyosun çünkü Dr ultrasonda etki etmediğini görse arttırırdı heralde

Canim doktorum ara ko trole cagirmadi. Yani basladim ben10 gun sonra gel dedi. Ben1 ay cycloprogynova kullandim. Onun kullanirken fardi sikintilarim ama normal derecede yani. Regl oldum ertesigun baslatti ve 19da randevum var. Arada cagirmadi ben de sasirsim ama vardir bi bildigi diorum. Bakalim..

Kızlar selamlar. İki gün önce akşam devletin aciline gittim kadın doğumcu vardır diye. Gördüğüm muameleyi anlatamam eşimi asagida bıraktı seni kurtaja alıyorum hemen dedi. Ameliyhaneyi bile hazirlatiyoddu hemen. Gelen biri az çok bilen biri olmazsa direk bu yola basvuruyolar heralde. Sonra kavga ederek zirlayarak ölüm riskine dair bi imza attım çıkabildim. Ama bu arada nasıl sancı ve kanama var . Özel bir hastaneye giitik kadın dogumcusunu aradık geldi sağolsun allah razı olsun. Bu kanamayla atacaksin muhtemelen dedi. Dış gebelik kanamasi değil bu dedi rahatlattı gönderdi. Degerim de bir gün arayla 425 ten 413 e düştü. İnsan dusugu bekler mi dört gözle. Bi daha uzun bir süre bebek lafı etmem gibi. Kanamam aynı hala. Yarın bi beta daha bakılacak. Allah razı olsun Hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…