• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

slm kızlar benimde bu gün adetimn ilk günü yarın tüp bebek için dr gidecegim
3 ay önce gittigimde rahimde yapışıklılık var demişti dr histereskopi oldum arkasından kimyasal gebelik
yaşadım bu ayda tedaviye başlamayı düşünüyorum
yarın gidince ilk olarak kan veriliecek sonra ne olacak biraz bilgilendirirmsnz??
Canım hormon değerlerin tedavi için uygunsa yumurta büyütme için igneye baslicak sin. Yeterli seviye de yaklaşık iki hafta içinde gelişen yumurtalarim toplanacak. Aynı gün döllenme işlemi yapılacak, bu işlemden 3 veya 5 gün sonra bebislerin transfer edilecek

Canım hormon değerlerin tedavi için uygunsa yumurta büyütme için igneye baslicak sin. Yeterli seviye de yaklaşık iki hafta içinde gelişen yumurtalarim toplanacak. Aynı gün döllenme işlemi yapılacak, bu işlemden 3 veya 5 gün sonra bebislerin transfer edilecek
ALLAH razı olsun cvp için ben ank novartta yaptıracagım sen nerdesin tedavidemisin
birde ilk gider gitmez hemen mi igneye başlanıyo hemn mi veriyo ilçları?? k.bkma canım çok sordum

ALLAH razı olsun cvp için ben ank novartta yaptıracagım sen nerdesin tedavidemisin
birde ilk gider gitmez hemen mi igneye başlanıyo hemn mi veriyo ilçları?? k.bkma canım çok sordum
Estağfurullah canim. İlk süreç çok heyecanlı ve meraklı oluyor demi:) benim tedavi bitti düşük bile yapiyorum:( maddi manevi uygun bir zamanda dondurulmuş transferine baslicaz rabbim kısmet ederse.Kayseri deydi bizim tedavi. Ben 4. Gün gitmiştim adetin o gün başlamışlardı canım. Her şey yolundayss hemen başlarlar diye düşünüyorum

Estağfurullah canim. İlk süreç çok heyecanlı ve meraklı oluyor demi:) benim tedavi bitti düşük bile yapiyorum:KK43: maddi manevi uygun bir zamanda dondurulmuş transferine baslicaz rabbim kısmet ederse.Kayseri deydi bizim tedavi. Ben 4. Gün gitmiştim adetin o gün başlamışlardı canım. Her şey yolundayss hemen başlarlar diye düşünüyorum
ayyyyyyy canım kıyamam vla yazdıklarına begeni yapmk içmden gelmedi çokk üzüldüm kurban oldugum ALLAH inş yüzünü güldürür de kendiliginden olu verir burda bi ark vardı
tüp yaptrmıştı tutmadı hemen diger ay kendiliginden kalı vermişti taa yürekten diyorum inşş
sende öyle olursun bacım inşşş
canım benim ögren mk istedigim ney biliyomusn hani ilk muane ediyo tmm sonra kan veriliyo tmm
kan verildiktn sonramı igne veriliyo yoksa ertesi gün sonuçlar cıkınca mı ögrenmk istedigim bu balım
bu arada tekrar çokkk gecmiş olsun benim bacıma

ayyyyyyy canım kıyamam vla yazdıklarına begeni yapmk içmden gelmedi çokk üzüldüm kurban oldugum ALLAH inş yüzünü güldürür de kendiliginden olu verir burda bi ark vardı
tüp yaptrmıştı tutmadı hemen diger ay kendiliginden kalı vermişti taa yürekten diyorum inşş
sende öyle olursun bacım inşşş
canım benim ögren mk istedigim ney biliyomusn hani ilk muane ediyo tmm sonra kan veriliyo tmm
kan verildiktn sonramı igne veriliyo yoksa ertesi gün sonuçlar cıkınca mı ögrenmk istedigim bu balım
bu arada tekrar çokkk gecmiş olsun benim bacıma
Sagolasin canim allah sana kimseye vermesin ve güzel gitsin her şey. Yarın sonuclarda çıkar merak etme sen ilacın tarifini verip gönderirler sizi. Bizim sonuçlar çıktı ilaçları aldık geri döndük ilaçları tarif Etiler. Bu arada tanıdık bi eczane bulursan çok güzel indirim yapıyorlar

Sagolasin canim allah sana kimseye vermesin ve güzel gitsin her şey. Yarın sonuclarda çıkar merak etme sen ilacın tarifini verip gönderirler sizi. Bizim sonuçlar çıktı ilaçları aldık geri döndük ilaçları tarif Etiler. Bu arada tanıdık bi eczane bulursan çok güzel indirim yapıyorlar
sende sagol gülüm aminn inşş güzel olur inşş cünkü bu son umudum ilk ve son defa yaptrcaz dondurma yaptrmıyo eşim maddi sıkıntımız çok yani kısaca para yok dondrma 1.500 2000
yaptrma 2000 2.500 bizi çok aşıyo bacım bu para bile zor ekledik arabayı sattık
tanıdık ecz malesef yok merkzde anlşmalı ecz varmış ora getrtiyo 800 ile 2000 demişti
bakalım hayrlısı kafm çok karışık çokk be balım

sende sagol gülüm aminn inşş güzel olur inşş cünkü bu son umudum ilk ve son defa yaptrcaz dondurma yaptrmıyo eşim maddi sıkıntımız çok yani kısaca para yok dondrma 1.500 2000
tanıdık ecz malesef yok merkzde anlşmalı ecz varmış ora getrtiyo 800 ile 2000 demişti
Yok karışacak bişi yok. Bizim de annemler yaptı odememizi. Dondurma 1300 du bizde vozdurme de 1500 sanırım. Ama karta taksit falan yapiyolar az zorlasaniz olmaz mı. Her ihtimale hazır olmak gerek

Allah bi yardım edıyor ki anlatamam ben maddi açıdan imkansız heralde diyordum çünkü sabit borcumuz çok fazlaydı. Rabbim kolaylik versin ilk denemede doldursun kucaginizi inşallah

Yok karışacak bişi yok. Bizim de annemler yaptı odememizi. Dondurma 1300 du bizde vozdurme de 1500 sanırım. Ama karta taksit falan yapiyolar az zorlasaniz olmaz mı. Her ihtimale hazır olmak gerek
annenlwerden ALLAH razı olsun ne güzel desktek cıkmışlar sagolsunlar
çok dgru söylüyorsun her şeyi iyi planlamk lazım akşm bida konuşayım eşimle bakalım ne diyeck çok zor ikna etmiştim tüpe ALLAHIM yardım etsin hepimize
bu taksit işinide konuşayım ne diyeck canım ALLAH razı olsun
Allah bi yardım edıyor ki anlatamam ben maddi açıdan imkansız heralde diyordum çünkü sabit borcumuz çok fazlaydı. Rabbim kolaylik versin ilk denemede doldursun kucaginizi inşallah
kul sıkışmayınca hızır gelmezmiş RABBİM hızır (a.S) göndersin hepimize inş
ALLAH razı olsun bacım aminn hepimizn inş kucagı dolsun
ya bişi daha dicem bu ay tüp diyoduk biz eşimn patronu antlyaya gitmiş
yani eşim gelemicek ya
biraz önce telde annmle konuştum belki dedi ALLAH böyle yaptı bu ayda kendinz son olark deneyin dedi bndada bi hayr vardr belki dedi kızlarrr ne yapayım bu ayda bekleyeyim mi bi akıl verin

annenlwerden ALLAH razı olsun ne güzel desktek cıkmışlar sagolsunlar
çok dgru söylüyorsun her şeyi iyi planlamk lazım akşm bida konuşayım eşimle bakalım ne diyeck çok zor ikna etmiştim tüpe ALLAHIM yardım etsin hepimize
bu taksit işinide konuşayım ne diyeck canım ALLAH razı olsun
kul sıkışmayınca hızır gelmezmiş RABBİM hızır (a.S) göndersin hepimize inş
ALLAH razı olsun bacım aminn hepimizn inş kucagı dolsun
ya bişi daha dicem bu ay tüp diyoduk biz eşimn patronu antlyaya gitmiş
yani eşim gelemicek ya
biraz önce telde annmle konuştum belki dedi ALLAH böyle yaptı bu ayda kendinz son olark deneyin dedi bndada bi hayr vardr belki dedi kızlarrr ne yapayım bu ayda bekleyeyim mi bi akıl verin
Bu işte sabirsizlanmamak gerek. Bos ver diğer ay olsun. Bu aydaknde opuya gelmesi yeter gerçi. Hem gelecek ayda dondurulmuş ücreti için toparlarsiniz kendinizi. Ama ihmal etmeyin dondurmayı cidden büyük kolaylık. Rabbim maddi manevi kolaylik versin

Bu işte sabirsizlanmamak gerek. Bos ver diğer ay olsun. Bu aydaknde opuya gelmesi yeter gerçi. Hem gelecek ayda dondurulmuş ücreti için toparlarsiniz kendinizi. Ama ihmal etmeyin dondurmayı cidden büyük kolaylık. Rabbim maddi manevi kolaylik versin
ALLAH razı olsun senden yaa RABBİM ne muradn varsa versin inş
. Bu aydaknde opuya gelmesi yeter gerçi bu nedemk anlamadım canm özrdilerim

Canım benim yanlış hatırlamıyorsam bu gebeliginden önce düşük yasamistin durum ve betan nasıl seyretti onda. Ben kafayı yicem. Sağlıksız bi gebeliğim var lakin ne olduğu anlasilmiyor bir türlü :KK43:
Canim benim betama bakilmadi 8 haftada kalbi durmuştu kurtaj olmuştum. İkinciden 6 haftada bacaklarından şakır şakır kanama ile gittiğim acile kesede bebrki görmedi eve geldiğinde keseyi banyod düşünmüştüm :( senin nie böle oldu Anlamadim

Canim benim betama bakilmadi 8 haftada kalbi durmuştu kurtaj olmuştum. İkinciden 6 haftada bacaklarından şakır şakır kanama ile gittiğim acile kesede bebrki görmedi eve geldiğinde keseyi banyod düşünmüştüm :KK43: senin nie böle oldu Anlamadim
Ah kuzum bende hiç anlamadım. İnan sağlıkla kanama olsun diye dua ediyorum. Allah nası bi süreçten geçiriyor. Yarın umarım kafam iyice dagilmaz

Back