2015 Aralık tüp bebek

Ah kuzum bende hiç anlamadım. İnan sağlıkla kanama olsun diye dua ediyorum. Allah nası bi süreçten geçiriyor. Yarın umarım kafam iyice dagilmaz
inşallah sıkıntılarin bir an önce biter . inan okudukça hep dua ediyorum senin için.benim de bebeklerim ikizdi. Bir perşembe kalbi durmus birinin dediler. 10 gün sonra şiddetli kanamayla dusuk başladı 2 gün içinde bitti. Sen keseyi de goremedin değil mi? Allahım yardımcın olsun,çektiğin son sıkıntı olsun ins

Yok canım keseyi de göremedim allah razı olsun. Bende kanamada yok beta kaldı öyle normal düşük mu dış gebelik mi kafam Çerçi carsisi

dinledim canım cok şükür ama sonrakı hafta kanama gecırdım sımdı önümüzdekı carsamba kontrol var ınsallah saglıkla buyumustur teyzesı dua et bıze ne olur
büyümüştür bidiklar annesi :) sen içini ferah tut. Biz hiç duyamamistik diğerinin kalp sesini. Sen duyduğuna gore sağlıklıdır kuzular. Ediyorum canım ediyorum.Allahım herkesin bebeğini korusun içlerinde benimkinide

Yok canım keseyi de göremedim allah razı olsun. Bende kanamada yok beta kaldı öyle normal düşük mu dış gebelik mi kafam Çerçi carsisi
ya yanlış anlama ama başka bi doktora gitsen.yanı Allah vermesin ama disgebelikse zor. Hanı bekleme ktense bi çözüm bulunsa

Kızlar Özür dileyerek bişi sormak istiyorum. Bu düşük illa kanamalı mi olur. Benden az önce yıkama esnasında bişi geldi şeffaf ama içinde renkler var. Kese miydi acaba? Asla o yaşadığım akintilara benzemiyordu

Benim kesem baloncuk gibi idi canim nohuttan büyüktü biraz

Ahh bitanem iki kaybim var neler yaşadım neler okuduk. Rabbim bukez sevincimizi daim kılsın sağlık sihat uUn ömürler versin fındık farwlerime ve tüm isteyen arkadaşlarıma .

Ay yok canım hiç aklıma gelmedi arkasından kanama başlamalı zaten demi eğer dusugu yaptıysam
Herkesin aynı olcak DİE birşey yok canim. Zaten düşük yapsanda bitti gitti olmuyor rahim duvarın şuan çok kalın temizlenmesi lazım onun için doktorun metal DİE bi ilaç veriyorki ben o ilaçla iki buklumdum o içini yeniliyor kanama ile birlikte. Senin doktorun neden bekliyor ilaç vermiyor yada kurtaj etmiyor anlayamadım gercekten

Onu sordum dış gebelik ihtimaline karşı cumayı beklemeliyiz dedi. Öyle bişi olursa da kemoterapi ilacı veriliyo onu da öyle hemen vermiyolar tatlım umarım betam hemen düşer de diğer embriyolarimi almak için çok beklemem

Ay cnm bnm ne güzel anlattin çok tsk ederim bak esimin spermi 2 milyon heyet raporu hemen çıkar dimi 7 8 ay çok değilmi yaaaa
Eşinin sperm sayısı az olduğu için zaten aşılama şartı aranmadan direk tüp bebek onayı çıkar ama işte tahliller devlet hastanelerinde biraz uzun sürüyor gün almak açısından yani özellikle İstanbulda böyle zaten sana tüp bebek günü verildiği aydan 2 ay önce istiyorlar evrakların hepsini birde tahlillerin 6 aydan eski olmaması lazım eskiyse tekrar yaptırıyorsun sonra heyete verince 15-20 güne çıkıyor raporun çıkan raporunda 6 ay geçerli diyelim ki ilk denemede tutmadı yaptırdığın yerden epikrizini alıp tekrar raporu aldığın hastaneye götürüyorsun tahlilleri tekrarlamadan raporunu yenilete biliyorsun

İyi günler ben bursadan adim elif üniversitede tup bebek yaptircaz biraz bana yardımcı olabilirmisin neler yapılıyor pek fazla bilgim yokta bana yardımcı olabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…