Bu cumle bazen cok klise gelio ama ben o kadarvyurekten ina iorum ki.. eeen kotu olayin bile bir sebebi vardir. Mutlaka o anda senin icin yeni bir hikaye yaziliyodur.. senin de yeni hikayen coookutlu sonla biticek tatlim inan buna..Duruma alistiriyorum canım kendimi. Bir yandan da umut ediyorum belki yükselir geri diye. Ama netten baktığım kadariyla da hiç öyle bi gebelik hikayesi yoknasip kısmet canım ya. Sen ne alemdesin şu an
Hadi hayırlısı olsun canım. 17 20 gün sonra transfer var inşallah :)Bu cumle bazen cok klise gelio ama ben o kadarvyurekten ina iorum ki.. eeen kotu olayin bile bir sebebi vardir. Mutlaka o anda senin icin yeni bir hikaye yaziliyodur.. senin de yeni hikayen coookutlu sonla biticek tatlim inan buna..
ben bugun estrofeme basladim canim gunde 3 tane. Bakalim beni neler bekliyor:)
Walla bende bakılmadı bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı azdı o kadar Dr hiç bsey istemedi direk tedaviye başladıkTmm canım çok saol:) e2 ve lh'ye baktırmadan transfer yapılmaz diyor birçok kişi ben de şimdi takıldım buna. Yani 10 gün sonr kontrolüm var belki de bakıcak doktorum ama bilemedim işte..
Hiç ağrım yok gibi çok nadir yumurtalıklarım ağrıyo o da kistler hala kaybolmadı heralde ondan ama inanın kızlar bi süre sonra tüm sıkıntılarınız dinecek sadece sabır sonra hep beraber gün sayıcaz inşElifim ya ağrı durumun nasıl senin
Yasemin sen nasılsın ?Canım başta bakiyolar ya. Sonra hep rahim kontrolü oluyor. Rahim usg de kritikse zaten o tahliller bozuk olmuş oluyo. Sen güven doktoruna. Ama sorularını da sor o zaman tedirgin oluyorlar zaten:) hastanın arastirdigini görünce daha ince davranıyorlar
Neden günde 3 estrofem alınıyo ki daha önce denemen olmuşmuydu ya da düşükBu cumle bazen cok klise gelio ama ben o kadarvyurekten ina iorum ki.. eeen kotu olayin bile bir sebebi vardir. Mutlaka o anda senin icin yeni bir hikaye yaziliyodur.. senin de yeni hikayen coookutlu sonla biticek tatlim inan buna..
ben bugun estrofeme basladim canim gunde 3 tane. Bakalim beni neler bekliyor:)
Bugün bi tahlil daha verdim arkadaşım nolur nolmaz diye sonuç bekliyorumYasemin sen nasılsın ?
Hakkında hayırlısı olsun güzelim. 2 kayıp yaşadım bilirim acıyı ama hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah mucizen seninle olur değerin katlanır insallahBugün bi tahlil daha verdim arkadaşım nolur nolmaz diye sonuç bekliyorum
İnşallah canım benim de nası dayandın o acıya. Yine de ufak bi umut var kız içimdeHakkında hayırlısı olsun güzelim. 2 kayıp yaşadım bilirim acıyı ama hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah mucizen seninle olur değerin katlanır insallah
Umut ta Allahtan sabirda güzelim. Kim verdi canı kim aldı .. Alisiyirsun sabrinide veriyor. Biliyorsun ki kaderden üstün kader var ve senin için hayırlı olanı ne annen ne baban ne doktorun bilmiyor Allahtan başka . ayarlamıştır mevlam .. Bak yeniden hamileyim korkularim doblue doble ama ne fayda Rabbim verecekse rızkını yasicak. Elden duadan başka birşey gelmior. Haftaya gidicem inşallah büyümüştür tospiklerimİnşallah canım benim de nası dayandın o acıya. Yine de ufak bi umut var kız içimde
İnşallah canım sağlıkla buyusunler inşallahUmut ta Allahtan sabirda güzelim. Kim verdi canı kim aldı .. Alisiyirsun sabrinide veriyor. Biliyorsun ki kaderden üstün kader var ve senin için hayırlı olanı ne annen ne baban ne doktorun bilmiyor Allahtan başka . ayarlamıştır mevlam .. Bak yeniden hamileyim korkularim doblue doble ama ne fayda Rabbim verecekse rızkını yasicak. Elden duadan başka birşey gelmior. Haftaya gidicem inşallah büyümüştür tospiklerim
Allah'ım gönlünden geçeni hayırlı eyleyip sana nasip etsin inşBugün bi tahlil daha verdim arkadaşım nolur nolmaz diye sonuç bekliyorum
İlaçları henüz kesmediyseniz Ondandır kestiğinde artarBide kızlar ben şu an düşük yapıyorum ama az az lekelenme var ilaçlardan dolayi mi tam kanama olmuyor
Hayır hiç düşük olmadı. Bir aşılama denemem var sadece. Ben çok inatçı pkoyum. Doktorum 16 yaşından beri takip ediyor beni. Mutlaka bildiği bişi vardır diye düşünüyorum o yüzden sormadım. Ama 3 tane kullanan çok duydum.Neden günde 3 estrofem alınıyo ki daha önce denemen olmuşmuydu ya da düşük
Ben 6 tane kullandım canim merak etmeHayır hiç düşük olmadı. Bir aşılama denemem var sadece. Ben çok inatçı pkoyum. Doktorum 16 yaşından beri takip ediyor beni. Mutlaka bildiği bişi vardır diye düşünüyorum o yüzden sormadım. Ama 3 tane kullanan çok duydum.
Canım benim:) Valla fazlasını da kullanabiliim hiç sorun diil:) Dün araştırırken hem 3 tane ağızdan hem de fitil olarak kullananların da olduğunu gördümmm çok şaşırdım işte bak buna. ma demek ki oluyormuş. Peki bşi sorucam bilirsin sen annecik:)) Anneler herseyi bilirrr:) Estrofemde progesteron da var mı? Hani östrojen ve progesteron hormonu içeriyor mu? Bi de sen nie 6 tane kullandın tatlımBen 6 tane kullandım canim merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?