• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Yaasemintt canım geçmiş olsun. Daha önce de yazmıştım görmedin galiba. Allah sabır versin. Tez zamanda hepimiz yavrularimizi aliriz kucaklarimiza inşallahh.. Sen olumsuz olanlara hep hiç vAkit kaybetmeyin derdin. Bak ben de sana söylüyorum değerin sifirlanir sifirlanmaz önümüzdeki tedavilere bak. Tabi hiç belli olmaz Allah' tan da umut kesilmez asla
Ay canım kusura bakma kafam allak bullak oluyo. Aynen oyle yapıcam tatlım bir adet geçirip başlamak istiyorum

Be
Hayır hiç düşük olmadı. Bir aşılama denemem var sadece. Ben çok inatçı pkoyum. Doktorum 16 yaşından beri takip ediyor beni. Mutlaka bildiği bişi vardır diye düşünüyorum o yüzden sormadım. Ama 3 tane kullanan çok duydum.
ben de uc tAne kullaniyodum

canım naptın beraber başlamıştık benim negatifti dondurulmuşları deneyeceğim bir aya kadar
Benim doktor uzattı baya bi türlü transferi yapmiyordu :) sonunda yapti transferimi. Bugün ikinci gün. Senden haberim var okumuştum canm. Çok üzüldüm ama tabii ki de yılmak yok. Kesinlikle hiç ara verme. İnşallah benim pozitiftir. Ama olumsuza da hazirlikliyim olmazsa doktor uygun görür görmez başlarım ben de.

Benim doktor uzattı baya bi türlü transferi yapmiyordu :) sonunda yapti transferimi. Bugün ikinci gün. Senden haberim var okumuştum canm. Çok üzüldüm ama tabii ki de yılmak yok. Kesinlikle hiç ara verme. İnşallah benim pozitiftir. Ama olumsuza da hazirlikliyim olmazsa doktor uygun görür görmez başlarım ben de.
sevindim canım hadi hayırlısıyla saglıklı bir evlatların olsun inş. bidaha başlamak zorunda kalma inş. amin

Canım benim:) Valla fazlasını da kullanabiliim hiç sorun diil:) Dün araştırırken hem 3 tane ağızdan hem de fitil olarak kullananların da olduğunu gördümmm çok şaşırdım işte bak buna. ma demek ki oluyormuş. Peki bşi sorucam bilirsin sen annecik:)) Anneler herseyi bilirrr:) Estrofemde progesteron da var mı? Hani östrojen ve progesteron hormonu içeriyor mu? Bi de sen nie 6 tane kullandın tatlım
estrofem evet östrojen ve progesteron içerir bitanem.. bunu kullanmamım sebebi transfer önce rahim duvarımın kalınlıgı iyi olması için ki, hala devam edıyorum.. bende pkolu oldugum ıcın rahim duvarım yumurtlama donemı gerceklesmedıgı ıcın rahım duvarımın ıdeal olan duruma getırmektı doktorumun sebebı. ( buda 8 mm ile 13 mm arası ) eger rahım duvarı ıyı olursa bebek tutunabılıyor tutunduktan osnrada devam edebılmesı ıcın kullandırdı. benım bıraz zor kalınlastıgı ıcın boyle kullandım ben.. içim senden yana çok rahat bıtanem sende pozıtıfı goruceksın ınsallah

sevindim canım hadi hayırlısıyla saglıklı bir evlatların olsun inş. bidaha başlamak zorunda kalma inş. amin
Sağol canım benim çok sağol. İnşallah tez zamanda hepimiz kavusuruz evlatlarimiza. Sen ayni merkezde yapacaksin değil mi ? Gerçi kismet kader tutunup tutunmanasi ama sebebi de vardır muhakkak. Doktor ne dedi canım seninki için neden olmamış olabilir diye

Sağol canım benim çok sağol. İnşallah tez zamanda hepimiz kavusuruz evlatlarimiza. Sen ayni merkezde yapacaksin değil mi ? Gerçi kismet kader tutunup tutunmanasi ama sebebi de vardır muhakkak. Doktor ne dedi canım seninki için neden olmamış olabilir diye
5. gün embrıyosuydu çok şaşırdı tutmadı diye hatta benim kesin tuttu diye test günü en son beni aradılar ama malesef .bukezde aynı merkezde dondurulmuşları alacağım ama bu seferde olmazsa araştırma hastanesinde yaptırmayı planlıyorum

5. gün embrıyosuydu çok şaşırdı tutmadı diye hatta benim kesin tuttu diye test günü en son beni aradılar ama malesef .bukezde aynı merkezde dondurulmuşları alacağım ama bu seferde olmazsa araştırma hastanesinde yaptırmayı planlıyorum
Peki bu sefer farklı bir tedavi mi uygulayacaklar ? Ben merak edip sordum olmazsa ne olacak nasıl olacak diye. Doktor fakülteden ayrıntılı farklı test isteyecez sizden dedi.

Peki bu sefer farklı bir tedavi mi uygulayacaklar ? Ben merak edip sordum olmazsa ne olacak nasıl olacak diye. Doktor fakülteden ayrıntılı farklı test isteyecez sizden dedi.
inan dondurulmuşlar için hiç bişey konuşmadık :( başladığımda farklı bişey isterlerse soylerim sana

Kızlar baştan beri degerlerimi söylüyorum : 17-59-105-168 (aynı gün akşam 190)-170-174.... eyvallah yavrum gidiyorda ben şu dış gebelik mevzusundan çok korkuyorum. Bu iniş çıkışları dış gebelik olur mu.

Back