Çok üzüldüm cnm benimde 5. Hafta kanamam başlamıştı ve her seferinde o hissi yaşayarak Ağladım seni ancak bu kadar anlayabiliyorum ve acını Anlıyorum umarım çabucak dgerlerini alırsın ve onlar seninle olur bi ÖmürYok canım doktor da keseyi büyük ihtimal burasi die gösterdi zaten. Ama değer 3 günde çok fazla düşmüş ya. Bu gittiğim başka dr du transferimi yapan dr çok üzüldü ama carsamba bi daha yine de dedi
Sagolasin canim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bu olayı bedenen ruhen toplayim başlarım hemen inşallahÇok üzüldüm cnm benimde 5. Hafta kanamam başlamıştı ve her seferinde o hissi yaşayarak Ağladım seni ancak bu kadar anlayabiliyorum ve acını Anlıyorum umarım çabucak dgerlerini alırsın ve onlar seninle olur bi Ömür
Cnm bu Yüzden erken yaptırmayın testi diyorlar yakızlar benim transferin 7.günü 14.20 çıktı değerlerim sevinçten deliye döndüm tabiki 10,günü 20.60 12.günde 20.94 hiç yükselme yok dr.değerler iyi değil dedi düşük riski varmış moralim çom bozuk c.tesi den beri deli gibi ağlıyorum 7 senedir beklediğim haberdi bi yarın birdaha tahlil var ama korkuyorum gitmeye aranızda böyle olan varmı
Hersey cok iyi olucak tatlim.. inancini ve sabrini kaybetme..elbette ki cokk zor.. ama gecicek.. dualarimiz seninle..herkesin herkesele dualari..sen simdi sagligina bakican bir an once iyilesip toparlican ve yola devam!!Sagolasin canim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bu olayı bedenen ruhen toplayim başlarım hemen inşallah
İnşallah canım sağolasın. Bu beta ne zaman negatif hale gelir ki. Sancılarım ne zaman diner acaba? Birde dondurulmuş a ne zaman başlayabilirim bi bilgin var mıHersey cok iyi olucak tatlim.. inancini ve sabrini kaybetme..elbette ki cokk zor.. ama gecicek.. dualarimiz seninle..herkesin herkesele dualari..sen simdi sagligina bakican bir an once iyilesip toparlican ve yola devam!!
Canim insallah hayirlisi olur.. elbette buyuuuuk bir ozlem icindeyiz ve bebeklerimize kavusmak icin canimizi dismize takiyoruz. Ama herseyin hayirlisi. Elbetteki cok zor duygular ve sinavlar yasiyoruz ama senin icin de en hahirlisi neyse o olsun insallah tatlim.. Bol bol dua et ve iyi haberlerle don insallahhhkızlar benim transferin 7.günü 14.20 çıktı değerlerim sevinçten deliye döndüm tabiki 10,günü 20.60 12.günde 20.94 hiç yükselme yok dr.değerler iyi değil dedi düşük riski varmış moralim çom bozuk c.tesi den beri deli gibi ağlıyorum 7 senedir beklediğim haberdi bi yarın birdaha tahlil var ama korkuyorum gitmeye aranızda böyle olan varmı
Cnm bu Yüzden erken yaptırmayın testi diyorlar yabugün hep kötü haberler aldık dua etmekten başka bişey yapamıyorum çok üzgünüm inş ummadıgınız bi şekilde normal yolla en kısa zamanda hamile kalırsınız
Maalesef hic bilhim yok tatlim.. ama okudugum kadariyla her kisi icin farkliymisbu surec ama tabii yanlis bilio da olabilirim. Sancilarin her gecen gun azalacaktir ama mutlaka kendi doktorunla da gorus veya telefinla konus. En dogrusunu sana o soyleyecektir. Sonucta bu surecte hep o vardi ve seni ve bunyeni en iyi o taniyor. Bir sonraki dondurulmus icin de doktoruna sor bence tatlim en dogru adres o.. ama sanirim 2. adetle beraber basliyorlarİnşallah canım sağolasın. Bu beta ne zaman negatif hale gelir ki. Sancılarım ne zaman diner acaba? Birde dondurulmuş a ne zaman başlayabilirim bi bilgin var mı
negatif sonuçlanan transferin ardından 2 ay ara vermek iyiymiş canım dr.öyle demişti vücut dinlensin diye bende öyle yapıcam ama benim dondurulmuşlar bitti sil baştan yineİnşallah canım sağolasın. Bu beta ne zaman negatif hale gelir ki. Sancılarım ne zaman diner acaba? Birde dondurulmuş a ne zaman başlayabilirim bi bilgin var mı
amin hayatım hep bu cümleyle geçtiya hayırlısı cesaret edemedim gitmeye bugun zaten belli çok sancım var eli kulağında ne diyelim hepimiz için HAYIRLISI neyse olsunCanim insallah hayirlisi olur.. elbette buyuuuuk bir ozlem icindeyiz ve bebeklerimize kavusmak icin canimizi dismize takiyoruz. Ama herseyin hayirlisi. Elbetteki cok zor duygular ve sinavlar yasiyoruz ama senin icin de en hahirlisi neyse o olsun insallah tatlim.. Bol bol dua et ve iyi haberlerle don insallahhh
Amin canım amin..amin hayatım hep bu cümleyle geçtiya hayırlısı cesaret edemedim gitmeye bugun zaten belli çok sancım var eli kulağında ne diyelim hepimiz için HAYIRLISI neyse olsun
Bende hiç bakılmadı cnmKızlar günaydınn tekrardan:) Transfer sürecinde estrofem kullanırken periyodik olarak hormon testleriniz de yapıldı mı?
Yoksa estrofem kullandınız ve transfer gününden önce mi hormonlara bakıldı. Ya da hiç hormonlara bakıldı mı acaba?
Tmm canım çok saol:) e2 ve lh'ye baktırmadan transfer yapılmaz diyor birçok kişi ben de şimdi takıldım buna. Yani 10 gün sonr kontrolüm var belki de bakıcak doktorum ama bilemedim işte..Bende hiç bakılmadı cnm
Elifim ya ağrı durumun nasıl seninBende hiç bakılmadı cnm
bende bakilmadi canım.Tmm canım çok saol:) e2 ve lh'ye baktırmadan transfer yapılmaz diyor birçok kişi ben de şimdi takıldım buna. Yani 10 gün sonr kontrolüm var belki de bakıcak doktorum ama bilemedim işte..
Canım başta bakiyolar ya. Sonra hep rahim kontrolü oluyor. Rahim usg de kritikse zaten o tahliller bozuk olmuş oluyo. Sen güven doktoruna. Ama sorularını da sor o zaman tedirgin oluyorlar zaten:) hastanın arastirdigini görünce daha ince davranıyorlarTmm canım çok saol:) e2 ve lh'ye baktırmadan transfer yapılmaz diyor birçok kişi ben de şimdi takıldım buna. Yani 10 gün sonr kontrolüm var belki de bakıcak doktorum ama bilemedim işte..
Canım benim haklısın sorucam zten. Sen nasılsın tatlım?Canım başta bakiyolar ya. Sonra hep rahim kontrolü oluyor. Rahim usg de kritikse zaten o tahliller bozuk olmuş oluyo. Sen güven doktoruna. Ama sorularını da sor o zaman tedirgin oluyorlar zaten:) hastanın arastirdigini görünce daha ince davranıyorlar
Duruma alistiriyorum canım kendimi. Bir yandan da umut ediyorum belki yükselir geri diye. Ama netten baktığım kadariyla da hiç öyle bi gebelik hikayesi yokCanım benim haklısın sorucam zten. Sen nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?