- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim ☺ galiba sen varsin bir de ben tranaferi bekleyen ☺ can bence cok acele ediyorsun.. elbette ki inanilmaz bi heyecan ve dayanilmaz bi bekleyis ve ben de karmakarisil duygular yasicam kesin. Ama aklini biraz dagitim vaska seylerle mesgul olmaya calis bence tatlim. Simdi bi de ia yok ya iyice boalukta kaldin tabi aklin hep orda :) ama bence pazartesi tahlil gununse persembe cook erken.. ama sen bilirsin tabii ki canim senin kararin apnucta ama eger bebislerin senibleyse ama cikmazsa harap edicen kendini. Ole bi uzuntu yasamak mi daha iyi yoksa bu bekleyis stresi ve heyecani mi? Sen karar ver canimKızlar burda sonuç bekleyen bir ben mi kaldim nasıl geçicek bugünler... bişi sorcam cuma günü transfer oldum ya (dondurulmuş blast) haftaya pts test günüm. Perşembe günü kanda baktirsam çıkar mı bir şeyler sizce?
Canım dondurulmuş olunca 10. Gün baktiriyolarmis.bekleyim canım. Şimdi niyetimi cumartesi ye çevirdimBenimde blast embriyoydu ben 12. Gunde baktirdim.. senin pzt gunu dedigin 10. Gunune denk geliyor dimi.. sen suan 7.gunde yaptirmak istiyosun anladığım kadarıyla .. kana henuz yeni gecmeye basliyor bence kendini strese sokma bekle 10. Gunu
Ayy canım okul olsaydı unuturdum o esnada. Beklicem ama cumartesi yi ☺☺Gunaydin canim ☺ galiba sen varsin bir de ben tranaferi bekleyen ☺ can bence cok acele ediyorsun.. elbette ki inanilmaz bi heyecan ve dayanilmaz bi bekleyis ve ben de karmakarisil duygular yasicam kesin. Ama aklini biraz dagitim vaska seylerle mesgul olmaya calis bence tatlim. Simdi bi de ia yok ya iyice boalukta kaldin tabi aklin hep orda :) ama bence pazartesi tahlil gununse persembe cook erken.. ama sen bilirsin tabii ki canim senin kararin apnucta ama eger bebislerin senibleyse ama cikmazsa harap edicen kendini. Ole bi uzuntu yasamak mi daha iyi yoksa bu bekleyis stresi ve heyecani mi? Sen karar ver canim
Ben diyordum ki sabrederim hallederimm. Yok anacim mümkün değil valla.Gunaydin canim ☺ galiba sen varsin bir de ben tranaferi bekleyen ☺ can bence cok acele ediyorsun.. elbette ki inanilmaz bi heyecan ve dayanilmaz bi bekleyis ve ben de karmakarisil duygular yasicam kesin. Ama aklini biraz dagitim vaska seylerle mesgul olmaya calis bence tatlim. Simdi bi de ia yok ya iyice boalukta kaldin tabi aklin hep orda :) ama bence pazartesi tahlil gununse persembe cook erken.. ama sen bilirsin tabii ki canim senin kararin apnucta ama eger bebislerin senibleyse ama cikmazsa harap edicen kendini. Ole bi uzuntu yasamak mi daha iyi yoksa bu bekleyis stresi ve heyecani mi? Sen karar ver canim
Onu bilmiyodum canim ne kadar bekleyebiliosan bekle .. persembeden iidirCanım dondurulmuş olunca 10. Gün baktiriyolarmis.bekleyim canım. Şimdi niyetimi cumartesi ye çevirdim
Bence de cumartesi yaptir canım ya da dayan p.tesi yaptir. Gerçekten perşembe çok erken. Benim daha transfer olmadı sonuç bekleyen bi sensin :)Ben diyordum ki sabrederim hallederimm. Yok anacim mümkün değil valla.
Senin ne zaman canım allah in izniyleBence de cumartesi yaptir canım ya da dayan p.tesi yaptir. Gerçekten perşembe çok erken. Benim daha transfer olmadı sonuç bekleyen bi sensin :)
Ah bi bilsem :) cuma günü gittik estrofem , devit ve coraspin 'e başladık. Bu cuma kontrol var sonrasını bilmiyorum cnm. Doktorumun ağzından cımbızla laf alıyoruz. Cuma bakacaz dedi :)Senin ne zaman canım allah in izniyle
Bu cuma kaçıncı günün oluyo canım. Bende ondan sonraki haftaya verir gününüAh bi bilsem :) cuma günü gittik estrofem , devit ve coraspin 'e başladık. Bu cuma kontrol var sonrasını bilmiyorum cnm. Doktorumun ağzından cımbızla laf alıyoruz. Cuma bakacaz dedi :)
Adetin 9.günü oluyor canım. Ben de aşağı yukarı haftaya perşembe cuma ya da c.tesi diye tahmin ediyorum. Bakalım bu cuma netleşir galiba. Sen ne alemdesin ? Günlerin nasıl geçiyor daha doğrusu geçmiyor? :) neler yapıyorsun nelere dikkat ediyorsunBu cuma kaçıncı günün oluyo canım. Bende ondan sonraki haftaya verir gününü
Canım normal günümden uzaklasmadim hiç. Ama ağır bir şey de yapmadm. Günleri sorarsan hiç geçesi yok. Bugün diğer günlerden farklı olarak kalcamda bacagimda sancı var. Adet sancısı gibi tecrübeli arkadaşlar uzuleyim mi bu duruma? Bugün bebeğimin tutunma günü sanirimAdetin 9.günü oluyor canım. Ben de aşağı yukarı haftaya perşembe cuma ya da c.tesi diye tahmin ediyorum. Bakalım bu cuma netleşir galiba. Sen ne alemdesin ? Günlerin nasıl geçiyor daha doğrusu geçmiyor? :) neler yapıyorsun nelere dikkat ediyorsun
Adet sancısı gibi olan sanciyi hiç demedim zaten. Göğüs ağrısı hep vardı bugün yogun karın bacak ağrısı. İnşallah öyledir canım. Catlatma iğnesi olmadım ya onun yapacağı sancı da yok. Rabbim6muradimizi versin insallahYanlis hatirlamiyorsam transferin beşinci gününden itibaren adet sancıları gibi Sancılarım oldu ve Adet olacağım zannettim bayağı korkmuştum ama meğerse bebeklerim yerlesiyormuş sende oyle dusun Ayrıca o bacak ve kalça ağrısı Bir akşam bende de çok yoğun olmuştu korkmuştum ama ben Ara progesteron iğne oluyordum ondandır diye düşünmüştüm ama inşaAllah senin bebeğin yerlesiyodur☺
Yaaaaa inanmioruuummmm bakk gizli gizli neler yapmis:))) ayyyyy resmenn bebisler geldiiiii allahim sonunda en baskin sekilde gorurusun o cizgiyi insallahhhh ayyy inanmiorm cokkk heyecanli))pek erken kiiizzzKızlar gelin hele. Ben 3 gundur şu erken gebelik testlerinden yapıyorum. Az 9nce bi daha yaptım. Silik çizgi var kiiiz
Çok erken tatlım. Korkuyorum o yüzden ama bu testler de güvenilir l. Hayır olsun sonu inşallahYaaaaa inanmioruuummmm bakk gizli gizli neler yapmis:))) ayyyyy resmenn bebisler geldiiiii allahim sonunda en baskin sekilde gorurusun o cizgiyi insallahhhh ayyy inanmiorm cokkk heyecanli))pek erken kiiizzz
Vallaa bosladin sen biziii hangi topiclerdesin bakiim bi tanesinde daha beraberdik ama orda kimse biai yazmio yahu :)Kızlar ya bi kaç yopiktr yazınca burayı atladimmi ne napiosumuz özledim sizi