- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
ya canım oraya buraya nedense burdanda bildiri gelmeyince girmediğimi farkettim herzaman bildirim düşmüyor.. 2 gündürde çok stresliyim zaten aksam 5 te randevum var pıt pıtlar ıcın cok korkuyorum duymazsam die..Vallaa bosladin sen biziiihangi topiclerdesin bakiim bi tanesinde daha beraberdik ama orda kimse biai yazmio yahu :)
Ayhhh hadi inşallahhhh canım ya. Ben niye heyecanlandiysam :) kaçıncı gün yaptın ki testi ?Kızlar gelin hele. Ben 3 gundur şu erken gebelik testlerinden yapıyorum. Az 9nce bi daha yaptım. Silik çizgi var kiiiz
Transfer gününü de sayıyorum 5. Gün tatlım. Dondurulmuş ta beta hcg erken cikabiliyormus. Şimdi wc için bekliyorum sıkışayım diye. Bir daha yapayım. Yine çıkarsa 5est gününe kadar bişi yapmam gariAyhhh hadi inşallahhhh canım ya. Ben niye heyecanlandiysam :) kaçıncı gün yaptın ki testi ?
Biraz erken gibi ama belli de olmaz hani. Ee sıkışıp yapmışsındır sonuç? :)Transfer gününü de sayıyorum 5. Gün tatlım. Dondurulmuş ta beta hcg erken cikabiliyormus. Şimdi wc için bekliyorum sıkışayım diye. Bir daha yapayım. Yine çıkarsa 5est gününe kadar bişi yapmam gari
Üçüncü test öldu canım. Hepsinde var. Test gününe kadar sonrasında da her şey böyle güzel gider inşallah. İlaç etkisi ihtimal i yok. Şimdiki tek umudum yok olmamalari yönünde. İnşallah devam ederlerBiraz erken gibi ama belli de olmaz hani. Ee sıkışıp yapmışsındır sonuç? :)
Hadi inşallah canım benim Allah' in izniyle kanda da çıkmasını ,kesesini görmeni , kalp atışını duymani ve kucağına almani nasip etsin inşallahhhhhhÜçüncü test öldu canım. Hepsinde var. Test gününe kadar sonrasında da her şey böyle güzel gider inşallah. İlaç etkisi ihtimal i yok. Şimdiki tek umudum yok olmamalari yönünde. İnşallah devam ederler
Amin canım inşallah. Darısı sana olsun. Gelişmeleri yaz emiHadi inşallah canım benim Allah' in izniyle kanda da çıkmasını ,kesesini görmeni , kalp atışını duymani ve kucağına almani nasip etsin inşallahhhhhh
canım anca geldim eve .. aksam ıdı randevum .. çok şükür bin şükür duydum pıt pıtlarıCaniim naptinn haber vermedinn bebiskolar nasillaaarr ?kremalicorek
canım benimde progestron fitilde çıkarken az kahverengi bişeyler geliyor nokta nokta kanama olmadıkça korkma dediler aseninde öyledir canımKızlar bu crinone jel i uyguladiktan sonra çıkarıyoruz ya renkli tortular geldi. Peçete ye de çok az renkli akıntı geldi. Normaldir demi? Adetse de 6. Gün görülmez heralde
Tamam canım sağolasın idrar da pozitif görünce korkuyo insan ister istemezcanım benimde progestron fitilde çıkarken az kahverengi bişeyler geliyor nokta nokta kanama olmadıkça korkma dediler aseninde öyledir canım
hayırlı olsun canım benim de 8.günüm ama test yapmaya korkuyorumTamam canım sağolasın idrar da pozitif görünce korkuyo insan ister istemez
Ay canım Nerelerdesin. İnsan Yoldaş ariyo kendine test günün ne zaman canım. 3. Gün mu 5. Gün mu? İnşallah ikimiz için de güzel olur her şey.hayırlı olsun canım benim de 8.günüm ama test yapmaya korkuyorum
canım idrar testi yerine yarın kan vermeni öneririm inşallah pozıtıfı görürsünhayırlı olsun canım benim de 8.günüm ama test yapmaya korkuyorum
Canım 5. Günü transferi bugün dokuzuncu günüm pazar da test günüm inş hamile kalırız yaAy canım Nerelerdesin. İnsan Yoldaş ariyo kendine test günün ne zaman canım. 3. Gün mu 5. Gün mu? İnşallah ikimiz için de güzel olur her şey.
Eşim zaten idrar testi yaptırmiyor pazar günü kan testi yaptırım canım seninde hayırlı olsun bebişlerinde kalp atislarini duymussun allah tamamına erdirsin canım kucağına almak nasip etsincanım idrar testi yerine yarın kan vermeni öneririm inşallah pozıtıfı görürsün
Ay aramızda bir gün varmış canım. Bende pts yaptircam test. Haber ver muhakkakCanım 5. Günü transferi bugün dokuzuncu günüm pazar da test günüm inş hamile kalırız ya
Eşim zaten idrar testi yaptırmiyor pazar günü kan testi yaptırım canım seninde hayırlı olsun bebişlerinde kalp atislarini duymussun allah tamamına erdirsin canım kucağına almak nasip etsin
Tamam canım haber veririm sende haber ver hayırlı sonuçlar alırız inşAy aramızda bir gün varmış canım. Bende pts yaptircam test. Haber ver muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?