- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
Evet anacim oyle de catlicam günum geçmedi bugün bi türlü.allahtan 11. Gün sonuç istediler:):) hadi bakalım bir gün bitti sayılır
Evet anacim oyle de catlicam günum geçmedi bugün bi türlü.allahtan 11. Gün sonuç istediler
Ay canım inşallah. Senin bebis ikiz mi? Hiic bozmaz moralini çok tedirgin olunca da kendimize de çok eziyet ediyoruz. Dün transferden hiç bişi alamayınca ara ara unuttum tra oldugumu:) rahatti dün. Ama bugün bir saniye bile çıkmadı aklımdanRabbim pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin insaAllah canim
İnşallah pozitifi göreceksin canım benim. Geçer günler geçer. Hem sen bissürü test almıştın. 9.günden baslarsin yapmaya :):)Evet anacim oyle de catlicam günum geçmedi bugün bi türlü.allahtan 11. Gün sonuç istediler
Altıncı günden başlıca; ))dondurulmuş çabuk cikiyormusİnşallah pozitifi göreceksin canım benim. Geçer günler geçer. Hem sen bissürü test almıştın. 9.günden baslarsin yapmaya :):)
Keske ben de yapsaymisim da oyle kan verseymisim boyle hayal kirikligi olmazdiAltıncı günden başlıca; ))dondurulmuş çabuk cikiyormus
Canım allah hayirlisini versin. Bende umutsuzum Biraz ama hislerim sadece. Her şey Olabilir tabi. Üzülme dondurulmuş varsa başla hemenKeske ben de yapsaymisim da oyle kan verseymisim boyle hayal kirikligi olmazdi
Canım benim transfer olurken karından ultrason la bakıldıTransfer islemi yapilirken histeroskopi olan var mi? Yani iceriye kamera sokup bakilarak mi yapildi? Yksa normal ultrasonla mi?
canım korkma aynısı bende de oldu tam 6. Haftada hemde :) yerleşme kanaması oluyormuş, biz once tek kese gordük bu kanamaların üzerine doktora gittiğimizde 2 kese gordük,meğer fıstığın biri kendine yer açıyomus :) Progestan ve prognexy diye bir iğne kullanıyorum.içini ferah tut tamam mi :)Kizlar dün keselerimizi gördük şükürler olsun ama akşamina cok ufak bi sekilde kirmizi pembesi lekelenmem oldu cok korktugum icin doktorumu aradim oda beni hemen hastaneye acile gec beni arasinlar bi igne yapilsin dedi ve birde fitil verdi .. o lekelenme disinda baska kanamam olmasada cok korkuyorum aksamdan beri yine surekli yatiyorum.. surekli kendimi kontrol ediyorum kanama oldumu diye ..6 haftalik gebelikte normal mi bilgisi olan var mi acaba bu konuda
InsaAllah canim ya bende sanirim o aksam pruglaton depot diye bi igne oldum sanirim o aksamdan beri bisey yok ama bugun dr aramayi dusunuyorum tekrar kan sulandiricilari tamamen kesti o gun itibariyle bu seferde bebeklere bisey olurmu kan pihtilasirda korkusu yasiyormcanım korkma aynısı bende de oldu tam 6. Haftada hemde :) yerleşme kanaması oluyormuş, biz once tek kese gordük bu kanamaların üzerine doktora gittiğimizde 2 kese gordük,meğer fıstığın biri kendine yer açıyomus :) Progestan ve prognexy diye bir iğne kullanıyorum.içini ferah tut tamam mi :)
Birde dereotu var bu gruba dahil olan idrar sokturucu ozelliklerinden dolayi 30 35 gundur yani transferden bi hafta oncesinden beri yemiyorumKızlar annem beni uyardı maydanoz ve naneden uzak dur diye. Güldüm ben de yeşillik napabilir ki diye. Sonra araştırdım ki kadın doğru söylüyor kızlar sizde dikkat edin bu iki güzelliğe.
Ben hiç bilmiyordum yaaBirde dereotu var bu gruba dahil olan idrar sokturucu ozelliklerinden dolayi 30 35 gundur yani transferden bi hafta oncesinden beri yemiyorum
Öyle aman şu zaman yiyim deemiuordum ama yemeye de özen gösteriyodum. Nette de doktorlardan duyan var canım. Olmaz inşallah bir şeyNe zamandir tuketiyosun yeme daha bisey olmaz bence.. dr.um demedi yeme diye nette dolanan bi bilgi.. ama iste sakiniyoruz yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?