2015 Aralık tüp bebek

Inan burdan biri cevap yazsinda biraz daha rahatlayayim istiyodum cok tesekkur ederim Allah razi olsun .. insaAllah bebeklerime birsey olmaz insaAllah

Rabbim pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin insaAllah canim
Ay canım inşallah. Senin bebis ikiz mi? Hiic bozmaz moralini çok tedirgin olunca da kendimize de çok eziyet ediyoruz. Dün transferden hiç bişi alamayınca ara ara unuttum tra oldugumu:) rahatti dün. Ama bugün bir saniye bile çıkmadı aklımdan

Evet benim ikiz canim iki kese gorduk insaAllah kalp atislarinida duyarim yavrularimin.. seni cok iyi anliyorum gunler saatler gecmez o test sonucunu beklerken heyecandan kalbinin atis hizi nasil artar... Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insaAllah guzel haberlerini al bebisinin☺

Transfer islemi yapilirken histeroskopi olan var mi? Yani iceriye kamera sokup bakilarak mi yapildi? Yksa normal ultrasonla mi?

canım korkma aynısı bende de oldu tam 6. Haftada hemde :) yerleşme kanaması oluyormuş, biz once tek kese gordük bu kanamaların üzerine doktora gittiğimizde 2 kese gordük,meğer fıstığın biri kendine yer açıyomus :) Progestan ve prognexy diye bir iğne kullanıyorum.içini ferah tut tamam mi :)

Sonucu olumsuz olumlu farketmez arkadaşlarım. Nasıl bitirdin siz bu günleri? Burda okuyordum bu zamanı işin en zor kısmı diye. Bi de kızıyodum arkadaslara her şeyi bitirdiniz o günleri neden geciremiyosunuz diye. Hakikaten gecmiyormus

InsaAllah canim ya bende sanirim o aksam pruglaton depot diye bi igne oldum sanirim o aksamdan beri bisey yok ama bugun dr aramayi dusunuyorum tekrar kan sulandiricilari tamamen kesti o gun itibariyle bu seferde bebeklere bisey olurmu kan pihtilasirda korkusu yasiyorm

Kızlar annem beni uyardı maydanoz ve naneden uzak dur diye. Güldüm ben de yeşillik napabilir ki diye. Sonra araştırdım ki kadın doğru söylüyor kızlar sizde dikkat edin bu iki güzelliğe.

Kızlar annem beni uyardı maydanoz ve naneden uzak dur diye. Güldüm ben de yeşillik napabilir ki diye. Sonra araştırdım ki kadın doğru söylüyor kızlar sizde dikkat edin bu iki güzelliğe.
Birde dereotu var bu gruba dahil olan idrar sokturucu ozelliklerinden dolayi 30 35 gundur yani transferden bi hafta oncesinden beri yemiyorum

Ne zamandir tuketiyosun yeme daha bisey olmaz bence.. dr.um demedi yeme diye nette dolanan bi bilgi.. ama iste sakiniyoruz yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…