- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Canum strese gerek yok önemli olan pozitif görmek degilmi. Rabbim sonucum hayırlı ve pozitif olucaksa transferi nasip et tutmicaksa bi sonraki ay olsun inşallahKızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.ikinci döneme inşallah hamile başlarım :)))
Ayyyy çok duygulandım yaaa gözlerim doldu dediğin şeye.. Aaaaaminnn canımmm inşallahhhhhhh çocuklarını kendi çocuklarınla karşılican 2. dönemmmm:))) Allahım beraberinde olsun tatlım akşam yaz bizeee hemennnnnKızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.ikinci döneme inşallah hamile başlarım :)))
Hisler aynı demek ki tatlım. Sagolasin. Yola çıktık birde kar varkiAyyyy çok duygulandım yaaa gözlerim doldu dediğin şeye.. Aaaaaminnn canımmm inşallahhhhhhh çocuklarını kendi çocuklarınla karşılican 2. dönemmmm:))) Allahım beraberinde olsun tatlım akşam yaz bizeee hemennnnn
Yaaa gözün aydın 2 kese cok sevindimmm daha küçüklerdir bir sonraki gidişinde duyarsın inşş :))Canim 6+2 yim bugün. İki tane kese görüldü şükürler olsun. Bebisler çok küçük olduğu için kalp atimini göremedik çok normal dedi doktor. 10 gun sonraya randevu verdi. Rabbim pit pitlari duymaya da nasip etsin insaallah. Senin adına da çok sevindim. Kucağımıza almak da nasip olsun.
Tedaviyi Kayseri de oluyorum canım. Benim ilk kontrolumde e2 ve progesteron bakıldı. Sonra Rahmi değerlendiriyor sanırım sadece.Kızlar bişi sorucam ben yine:) Dondurulmuş transferi öncesi hangi testler yapılıyor? Hngi Hormon testlerine göre karar veriliyor hazır olup olunmadığına?
Bel agrımıyor artık ama karın Ağrım var doktor da normal rahim keseye alışıyor Zaman'la azalır geçer dedi ki sende iki kese var cok normal bence agrı cok stres olma vücut alışınca geçer inscanım ağrı durumun ne bel ve karın agrıyor mu
Allah razi olsun canım. İnşallah duyarım.Yaaa gözün aydın 2 kese cok sevindimmm daha küçüklerdir bir sonraki gidişinde duyarsın inşş :))
Senin transfer oldu mu canım, ?Tedaviyi Kayseri de oluyorum canım. Benim ilk kontrolumde e2 ve progesteron bakıldı. Sonra Rahmi değerlendiriyor sanırım sadece.
Oldu canım aldım bebisleri. Kiiz çok hissizlestim olumlu olumsuz bişi hissedemiyorum vallaSenin transfer oldu mu canım, ?
Ayhhh hadi hayırlı uğurlu olsun tatlim. Bence normal bir şey hissetmemen. Birçok kişiden duydum transfer sonrası hissizlestiklerini. Boşver onu sen yani. 12 gün sonra süper duygular hissedeceksin :) olumlu olacak inşallahhhhhhOldu canım aldım bebisleri. Kiiz çok hissizlestim olumlu olumsuz bişi hissedemiyorum valla
Canım doğrusunu yapiyorsundur bence. Eğilme yükseğe uzanma kabız olma ani hareket yapma yeter. Tabii kalk yürüyüş yap günlük hayatına devam et. Bu arada transfer esnası nasıldı ? sıkışık olmak çok zor geldi miAma kızlar ben hiç öyle yatmadim. Ağır bişi de yapmıyorum tabi ama gün içerisinde kisitlamiyorum kendimi. Doktor günlük hayatına devam et dedi inşallah olmaz bişi
Yok canım zor değildi. Sıkısıklik da idrarin olmasi kafi zaten. Transfer normal spektulum lu muayene gibiydi. Lakin benim gaz problemim vardı o esnada rezil olucam die tedirginlik ten bişi anlamadim zaten :)Canım doğrusunu yapiyorsundur bence. Eğilme yükseğe uzanma kabız olma ani hareket yapma yeter. Tabii kalk yürüyüş yap günlük hayatına devam et. Bu arada transfer esnası nasıldı ? sıkışık olmak çok zor geldi mi
:):) hadi bakalım bir gün bitti sayılırYok canım zor değildi. Sıkısıklik da idrarin olmasi kafi zaten. Transfer normal spektulum lu muayene gibiydi. Lakin benim gaz problemim vardı o esnada rezil olucam die tedirginlik ten bişi anlamadim zaten :)
Canım ablamda aynı şeyi yaşadı ama o tedaviyle gebe kalmadı. İki ay gibi progesteron kullandı sanırım. Pihtilasman yoksa kanama olmasın die clexane i biraktirmistir. Rahat ol bişi olmaz allah in izniyleKizlar dün keselerimizi gördük şükürler olsun ama akşamina cok ufak bi sekilde kirmizi pembesi lekelenmem oldu cok korktugum icin doktorumu aradim oda beni hemen hastaneye acile gec beni arasinlar bi igne yapilsin dedi ve birde fitil verdi .. o lekelenme disinda baska kanamam olmasada cok korkuyorum aksamdan beri yine surekli yatiyorum.. surekli kendimi kontrol ediyorum kanama oldumu diye ..6 haftalik gebelikte normal mi bilgisi olan var mi acaba bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?