- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Ah canımm benim geçti gitti bütün sıkıntılar hiiiiç merak etme sen.. Herşey yolunda idicek bebişkolrın sana sımsııkııı tutundu bak atlattınız:))
Ben regl oldun tatlım ve ilaca başladım. bitince yine regl olucam ve doktora gidicem tekrar. Transfer hazırlığı için Allahın izniyle:) Sen de dua t benim için ve tabii bekleyen herkes için.. Herşey yolunda gitsin ve ben de buzişkolarımı aliim geliim :):) Sen transfer sürecinde hangi ilaçları kulladım canım? sürecin nasıl işledi?
evet canımk haftaya çarşamba ınsallah .. hayırlı guzel haberlerını beklıyoruym kı pıt pıtlarıda duyarsınCanim ben de seni özledim
Ben de bugun kese için gideceğim nasipse kalbi de görürüm. Değilse pit pitlari için tekrar gün sayacagiz
Sen haftaya mi gideceksin kalp icin? Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yasatsin insaalllahhh
Canım buz bebek konusunda her şey ayni seyi söylüyor. Yarın transfer var çok şükür.bugüne kadar nası heyecanliydim 2 gündür rabbim bi dinginlik vrdi şükür. İnşallah transfer sonrasıı da aynı sakinlikle geçirmeyi başarırim. Sen ne zaman dinliceksin bebuslerinicanım benim 2 kaybım oldugu ıcın bu kez iğneler önceden basladı bende benle bır olmazsın dıe dusunuyorum... ama yınede estrofem ve dekortla rahım kalınlasıyor onları kullamıyorsun ben ılave coraspın kan sulandırıcı progeston hepsını kullandım... bebişkolorım tutundu ama bu asama daha onemlı yavrum sende yasıcaksın kalbı atıcakmı devam edıcekmı vs vs sen aklın abırsey takılırsa sor.. buz bebeklerın daha ıyı tutuyor unutma
Hadi hayırlısı olsun canım büyük gün geldi çattı ha. Cuma günü olması ne kadar güzel inşallah dua ile sana hayırlı olacak. Yarın adetin kaçıncı günü olacak canım bu arada ?Allah razı olsun canım. İnanmıyorum ya 1 buçuk aydır bugünü bekliyorum yarın olacak inşallah her şey yolunda gider
Ay evet canim her şey güzel olur inşallah. Adet günümü de sayarsam 20. Gün oluyo tatlım.Hadi hayırlısı olsun canım büyük gün geldi çattı ha. Cuma günü olması ne kadar güzel inşallah dua ile sana hayırlı olacak. Yarın adetin kaçıncı günü olacak canım bu arada ?
haftaya carsamba bıtanem... neden daha ıyı bılıyormusun rahım kalınlıgı önemlı bebek tutunmasında eger buz olunca ıstedıgı kadar rahımı ayarlayabılıyor doktor.. vucut dınlenmıs oluyor .. inşallah guzel haberlerınınızı beklıyorum hep dualarımdaısnızCanım buz bebek konusunda her şey ayni seyi söylüyor. Yarın transfer var çok şükür.bugüne kadar nası heyecanliydim 2 gündür rabbim bi dinginlik vrdi şükür. İnşallah transfer sonrasıı da aynı sakinlikle geçirmeyi başarırim. Sen ne zaman dinliceksin bebuslerini
Hadi bakalım yarın yazarsin deneyimlerini. Tatil olmasi iyi oldu rahat rahat yatarsin. Dua edecem sana canımAy evet canim her şey güzel olur inşallah. Adet günümü de sayarsam 20. Gün oluyo tatlım.
Allah razı olsun canım. Yazarım tabi inşallah sonrası su gibi akar :)Hadi bakalım yarın yazarsin deneyimlerini. Tatil olmasi iyi oldu rahat rahat yatarsin. Dua edecem sana canım
gözün aydın canım cok sevındım senın adınaKızlar ben kalp atışını duydum çok şükür bebeğimi de gördüm şimdilik bir sıkıntımız yok Allah daim eder inş. Herkese nasip olur inş bu duygu dualarım sizlerlepelit86 senden de güzel haberler bekliyorumm
Allah razı olsun Cnm inş sen de duyacaksın iki bebişin kalbini :)gözün aydın canım cok sevındım senın adına
Canim 6+2 yim bugün. İki tane kese görüldü şükürler olsun. Bebisler çok küçük olduğu için kalp atimini göremedik çok normal dedi doktor. 10 gun sonraya randevu verdi. Rabbim pit pitlari duymaya da nasip etsin insaallah. Senin adına da çok sevindim. Kucağımıza almak da nasip olsun.Kızlar ben kalp atışını duydum çok şükür bebeğimi de gördüm şimdilik bir sıkıntımız yok Allah daim eder inş. Herkese nasip olur inş bu duygu dualarım sizlerlepelit86 senden de güzel haberler bekliyorumm
Canimmm cook saol.. senin icin de o gunler veride kalmis olucak hefsey cok guzel gidocek.. kesinlikle dogru diosn ben de esime az evvel diodum pozitifi gorrmekle bitmiyo.. asil is sonrasi.. sters hic bitmiuo dimi.. hepimzin yaninda olsun Allahim.. ben sana bol bol sorarim transf yaklastikca bikarsin benden :))canım benim 2 kaybım oldugu ıcın bu kez iğneler önceden basladı bende benle bır olmazsın dıe dusunuyorum... ama yınede estrofem ve dekortla rahım kalınlasıyor onları kullamıyorsun ben ılave coraspın kan sulandırıcı progeston hepsını kullandım... bebişkolorım tutundu ama bu asama daha onemlı yavrum sende yasıcaksın kalbı atıcakmı devam edıcekmı vs vs sen aklın abırsey takılırsa sor.. buz bebeklerın daha ıyı tutuyor unutma
canım yaaa anamm iki kesen mı var senınde teyzossss bızde öleee .. ya bana ağrı durumunu sölesene bel karın varmıCanim 6+2 yim bugün. İki tane kese görüldü şükürler olsun. Bebisler çok küçük olduğu için kalp atimini göremedik çok normal dedi doktor. 10 gun sonraya randevu verdi. Rabbim pit pitlari duymaya da nasip etsin insaallah. Senin adına da çok sevindim. Kucağımıza almak da nasip olsun.
canım ağrı durumun ne bel ve karın agrıyor muAllah razı olsun Cnm inş sen de duyacaksın iki bebişin kalbini :)
Rabbim bebislerimizi esirgesin insaallah. Ara ara kasiklarda batma var. Bir de felaket bi bel ağrısı ama ben de bel fıtığından dolayi surekli agrim vardı zaten sedece oranı arttı. Bulantı oluyor bazen de. Senin bayagi ağrı vardı zannedersem. Bunlar kafanı takma allahın izniyle her şey yolunda gidecek.canım yaaa anamm iki kesen mı var senınde teyzossss bızde öleee .. ya bana ağrı durumunu sölesene bel karın varmı
inşallah canım ara ara cok sıddetlı oluyor son gunlerde daha sakın ınsallah hersey yolundadırRabbim bebislerimizi esirgesin insaallah. Ara ara kasiklarda batma var. Bir de felaket bi bel ağrısı ama ben de bel fıtığından dolayi surekli agrim vardı zaten sedece oranı arttı. Bulantı oluyor bazen de. Senin bayagi ağrı vardı zannedersem. Bunlar kafanı takma allahın izniyle her şey yolunda gidecek.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sonucu mutluluk olurKızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.ikinci döneme inşallah hamile başlarım :)))
Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.ikinci döneme inşallah hamile başlarım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?