Vala esofmanini al canim ben esofmanla gitmistm kot falan sıkabilir rahat ol hic bisey hissetmezsinKizlar acil yardim. Yarin sabah 10da yumurta toplama islemi yapilacak. Sonrasinda 1 saat dinlendirip gondeririz senimdediler.
Ama yarin ne giysem rahat ederim, yanima ne alayim? Ekstra pijamaya filan gerek yokrir demi bi el atin ya
Yok cnm zaten onluk giydiriyorlar sana alt tarafini cikarip hazirlaniyorsun ben ustntaragimi cikarmamistim onlarda gerek yok demislerdi zaten sadece spor ayakkabi giy istersen yurumen rahat olmasi icinKizlar acil yardim. Yarin sabah 10da yumurta toplama islemi yapilacak. Sonrasinda 1 saat dinlendirip gondeririz senimdediler.
Ama yarin ne giysem rahat ederim, yanima ne alayim? Ekstra pijamaya filan gerek yokrir demi bi el atin ya
Yok cnm zaten onluk giydiriyorlar sana alt tarafini cikarip hazirlaniyorsun ben ustntaragimi cikarmamistim onlarda gerek yok demislerdi zaten sadece spor ayakkabi giy istersen yurumen rahat olmasi icin
Kizlar acil yardim. Yarin sabah 10da yumurta toplama islemi yapilacak. Sonrasinda 1 saat dinlendirip gondeririz senimdediler.
Kizlar benimde yarin test gunum benide dualariniza katin olurmu 5 senelik vuslat son bulsun insallah
Burdada amiiiiiiiiinnnnnBurda.ezan okunuyor su okunan ezan hurmetine rabbim hasretini vuslatla noktalasin canim
Yok kiz yaptimanyak kocam paraya kiyip dijital test almis (+) 2-3 haftalik yaziyooooo MASALLAAHHHH BEREKAALLLAAAHHHHH
ayagimi surudum kislar yetisin bana
kremali coreeekkkkkBana yine kizacak
Canım benimde yumrta toplamam 2 gün önce oldu. Özel bişey alman gerek yok çıkardığı kıyafetleri tekrar giyersinSagolun canlar, o zaman yarin yedek camasir ve esofmanla gideyim. Cok korkuyorum dua edin bana
Kizlar cok mutluym ve heyecnliyim bugun doktorumuzuz arafik demistimya midem cok agrio die doktor yarin kontrole gidin baktiirin dedi yumurtalarin asiri buyumesinden kaynaklanir dedi ve gitmisken
testte yaptirin dedi 9 gunde cikar zaten kanda
dedi yarin test yaptirioruuuuuuummm
Kizlar acil yardim. Yarin sabah 10da yumurta toplama islemi yapilacak. Sonrasinda 1 saat dinlendirip gondeririz senimdediler.
Sen hangi ara yaptirdin gormemisim senin sonuc aldigini Allah saglikcakla kucahina almayi nasip etsin insallahKızlar 42.61 ckti nasl
Insallh canimmHadi ne güzel canm inşallah bir güzel haberde senden alırız
Allah berabeinde olsun canim guzelliklerle sonuclamacak i sallahhhhMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım dün opum oldu çikolata kistinden dolayı tüp bebek yaptık bu ilk denememiz Allah hepimiz hakkında hayırlısını göstersin inşallah gelişimleri güzel devam eder bebişlerimin dualarınızı bekliyorum
Canim hic korkulcak bisey yok bunu cok korkak biri olarak ben soyluyorum.ben korkudan bayilcaktim narkoza falan gerek olmadan hatta ameliyathaneye girdigimde tutamadim kendimi cok agladim heosi sakinlesmemi beklediler o kadar korkagimki transferimde narkozla oldu emin ol hic bisey hissetmiyosun hatirlamiyosun gozunu odafa aciyosun gecmis gitmis oluyor sukur ki benim toplamadan sonra hic agrim sizimda olmadi adetim bile ondan daha zor olur yani kafani rahatlat hic bisey yok allahin izniyleSagolun canlar, o zaman yarin yedek camasir ve esofmanla gideyim. Cok korkuyorum dua edin bana
Ayyyy Nasıl rahatlattın beni bilemezsin.. Bnmde opu salı günü... Düşünmeyim diyorum ama aklım hep o ameliyathaneye gidiyorCanim hic korkulcak bisey yok bunu cok korkak biri olarak ben soyluyorum.ben korkudan bayilcaktim narkoza falan gerek olmadan hatta ameliyathaneye girdigimde tutamadim kendimi cok agladim heosi sakinlesmemi beklediler o kadar korkagimki transferimde narkozla oldu emin ol hic bisey hissetmiyosun hatirlamiyosun gozunu odafa aciyosun gecmis gitmis oluyor sukur ki benim toplamadan sonra hic agrim sizimda olmadi adetim bile ondan daha zor olur yani kafani rahatlat hic bisey yok allahin izniyle
Canim hic korkulcak bisey yok bunu cok korkak biri olarak ben soyluyorum.ben korkudan bayilcaktim narkoza falan gerek olmadan hatta ameliyathaneye girdigimde tutamadim kendimi cok agladim heosi sakinlesmemi beklediler o kadar korkagimki transferimde narkozla oldu emin ol hic bisey hissetmiyosun hatirlamiyosun gozunu odafa aciyosun gecmis gitmis oluyor sukur ki benim toplamadan sonra hic agrim sizimda olmadi adetim bile ondan daha zor olur yani kafani rahatlat hic bisey yok allahin izniyle
Ayyyy Nasıl rahatlattın beni bilemezsin.. Bnmde opu salı günü... Düşünmeyim diyorum ama aklım hep o ameliyathaneye gidiyorRabbim ne olursun bize o mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip et (amin) iyi ki varsınız gercekten
Amin canim insallah hep beraberBiliyorum canim sen haketmussin insallah hersey gonlunce olur bebilerinin hasretini doya doya tadarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?