Tsk ederim tabi ki öyle Hayırlısı buymuş demek kiAh canim gecmis olsun canim benim hayirlisini dile 1 tane olsunda saglikli hayirli olsun iki yane belki senin icin olumsuz olacakti iyi tarafindan bak nolur takma kafana zor biloyorum ama
Canim progestan hic kullandinmi transfer oncesi ve sonrasiDoktorum kahverengiden korkma dedi sen de korkma. Ağrı yok bende ama dün vardı adet olcm heralde dedim. Benm öksürükten oldu sanırım doktor öksürmemek için elinden geleni yap dedi Nasıl yapacaksam bilmiyorum iğne var mı senin de
Tahlilini alir almaz yazz meraktan catlamayalim burdaSaol.cnm benm
Hadi yaaaa bende oturup kalkarken ozellikle sabah ve aksam yemwkleri yerken batmalar oluyoUfacık şeyi nasıl hssedim kız :) ağrım var ara ara umarım geçicektr o da ama his olarak diyosan evet tek oldugunu hssediyorum ki dünde hssetmiştim bi terslik oldugunu
O batmalar bendede vardı transferden sonra belli bi zamandan sonra geçti şimdiki daha çok adet ağrısı gibi garip bi AğrıHadi yaaaa bende oturup kalkarken ozellikle sabah ve aksam yemwkleri yerken batmalar oluyo
Bi sag bi sol batiyo
Hmmm kendini beli edene kadar boyle galiba:)O batmalar bendede vardı transferden sonra belli bi zamandan sonra geçti şimdiki daha çok adet ağrısı gibi garip bi Ağrı
EvtTahlilini alir almaz yazz meraktan catlamayalim burda
Bilmem ki ben hep ilaçlardan dyodum ama hissediyodum orda olduklarını sanki umarım seninde Öyledr umarım pozitifi görürsün cnmHmmm kendini beli edene kadar boyle galiba:)
A a canım bir buçuk ay daha belkemistin demi sen. Demek ki bizim de kesin değil yine değerlere göre ertelenebileceklerE Eylulde_gel canım doktora gittim. Tahlil çekti sonuçları çıkmadı daha arayacaklar ama zaten yine erteleyecekmiş doktor. Doğum kontrol hapi verdi sanırım yumurtalar baskilansin diye bir de lucrin diye sadece tek bir iğne verdi onu 14 ocakta yap dedi yine adetin ikinci günü gel dedi. Yine bir buçuk ay sonraya kaldi yanii. Ayni durumdayiz diye haber vereyim dedim size canım @bal_hatun
Dondurulmuş transferinde başarı oranı daha yüksekmiş canım. Rabbim hayırlısını versinBu arada beni de aradılar 4 hücreli 16 tane sağlıklı bebisim var. Bir süre donacaklar ama sağlık olsun
Saol cnm benmHayırlı olsun canım gözün aydiiiinnn
Insallah canimBilmem ki ben hep ilaçlardan dyodum ama hissediyodum orda olduklarını sanki umarım seninde Öyledr umarım pozitifi görürsün cnm
Hadi kisssss nerde sonucunTm cnm
Evt
Evet canım öyle diyorlar güzel olsun inşallah her şey. Dua edelim birbirimize. Çok teşekkürlerDondurulmuş transferinde başarı oranı daha yüksekmiş canım. Rabbim hayırlısını versin
Allah hakkinda hayirlisini nasip etsinEvet canım öyle diyorlar güzel olsun inşallah her şey. Dua edelim birbirimize. Çok teşekkürler
İnşallah canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Muradımızı versin inşallahEvet canım öyle diyorlar güzel olsun inşallah her şey. Dua edelim birbirimize. Çok teşekkürler
Fitil şeklinde kullandın transferden hemen sonra 1 iğne yapılmıştı orda. Onun dışında hep fitildi cnmCanim progestan hic kullandinmi transfer oncesi ve sonrasi
Bende kullandım biraz sarstı galiba ama dediğin gibi sebep gerçekten yiyecek ekmegi varsa doğuyor büyüyor bizim elimizden cok brsey gelmez beklemekten baskaBi tane vuruldum fitili 2den 3e çıktık benim de hatam çok fazla araba kullanmak oldu tabi hepsi bi sebep olacağı var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?