2015 Aralık tüp bebek

Yaş 33 ilk deneme zeynep kamil hastenesi kamu düşüklüğü ve rezerv azlığı adet olmayı bekliyorum

acıbaden-m de yaptırcam ben allah nasip ederse volkan noyan. Hakkında bilgisi olan var mı caba

Harika bir ekibi var cnm. Ben bu ay yaptırdım. 17 kasımda transferim oldu. Çok ilgililer. Ve çok şükür ilk denememde hamileyim. Adana da başka bir yer düşünme bence.... Ben çok memnun kaldım...

Merhaba bende 3.gunum tedaviye basladim inslh hepimizinn hkkinda hayirlisi olur

beni de ekler misin tosun788 . Tek tüp tıkalı, sperm azlığı, mantar rahatsızlığı. İlk denemem. Yaş 31. Bu ayın 3-4 gibi iğnelere başlayacağım nasipse

Bir de ben iğnelerimi dolapta saklamıyorum arkadaşlar. Çünkü üzerinde oda sıcaklığı 24 derece ve altı diyor. Sizce bir zararı olur mu, dolapta mı saklamalıyım. Bilemedim

kızlar ben bugün adet oldum yarın başlıyoruz tedaviye kısmetse:) benide listeye eklermisiniz 33 yaş nedeni sperm azlığı ilk denemem olcak inş hayırlı olur

kızlar ben bugün adet oldum yarın başlıyoruz tedaviye kısmetse:) benide listeye eklermisiniz 33 yaş nedeni sperm azlığı ilk denemem olcak inş hayırlı olur
inşallah canım hepimiz için hayırlı olur... Ben de adetimi bekliyorum 1-2 güne olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…