• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tatlm benm noldu brden???? Bişeye mi cann sıkıldı Eger oyleyde lütfen yakınndakılerle paylas ce bu sorunu beraber çözün
Bişeye sıkılmadysan da, emzirneye ve süt yapan besinlerı tuketmeye devam et. Bol yeşillik, özellikle roka ve yesil soğan, boza, helva, günde 3 kere stell tea, ve sürekli emzir bakalim Geri gelir sütün sakın gelmez die düsünüp de sıkma kendini.
bugün humana ve milkkplus aldım yeşillik yedim kızımda ısrarla emmek istedi ama mamada verdim inşallah gelir meltem ya arada memelerime sancı giriyor neden acaba

seni neden emmiyo ya bu bebekler deli edecekler bizi
bende preaptamil veriyorum prematüre bebek maması
Dogumdan itibaren sutum gelmedi benim cok az surekli savas halindeyiz oglumla ama yok aglamasina dayanamiyorum mama yapip veriyorum doktorda mama ver hemde emzir dedi yoksa kan sekeri dusermis smilac veriyorum bende cok seviyo amaa bugun babasi bulamadi smilaci aptamil 1 aldi biraz bunu vericem bakalim ins kabiz yapmaz sen neden preaptamil veriyosunki

Dogumdan itibaren sutum gelmedi benim cok az surekli savas halindeyiz oglumla ama yok aglamasina dayanamiyorum mama yapip veriyorum doktorda mama ver hemde emzir dedi yoksa kan sekeri dusermis smilac veriyorum bende cok seviyo amaa bugun babasi bulamadi smilaci aptamil 1 aldi biraz bunu vericem bakalim ins kabiz yapmaz sen neden preaptamil veriyosunki
biz erjen doğduk prematüre bebek maması verdi dr 2 dr konırolünde aptamil 1 verdi ama biz bulamadık sonra dr tekrar sorduk bulamadıysan preaptamile devam dedi süt olayı sinir bozoco umarım bollaşır snişnde

biz erjen doğduk prematüre bebek maması verdi dr 2 dr konırolünde aptamil 1 verdi ama biz bulamadık sonra dr tekrar sorduk bulamadıysan preaptamile devam dedi süt olayı sinir bozoco umarım bollaşır snişnde
Insallah...Benim bebegimde 38 de dogdu mama degisikligi yaparsan smilac aklinda bulunsun cok arastirdim hiic olumsuz bisi duymadim aptamil bitince smilaca devam edicem hic kabiz da yapmadi.

Bende sutumun azaldigini düşünüyorum dun emzirdikten 3 saat sonra sagdim toplam 100 cc cikti . bilmiyorum az mi bu bebisler ne kadar icer bir ogunde .kizim surekli agliyor ve yalaniyor surekli emmek istiyor anlamadim acliktan mi gazdan mi senin sutun ne kadar cikti
oo senişn sütü bence çok iyi zaten memeler yaklaşık olarak bir en fazla 2 saat de dolar sen emzirmeden sağmışsın üsper maşallah

Insallah...Benim bebegimde 38 de dogdu mama degisikligi yaparsan smilac aklinda bulunsun cok arastirdim hiic olumsuz bisi duymadim aptamil bitince smilaca devam edicem hic kabiz da yapmadi.
bende bakayım bu mamaya olmazsa off çok sinir oldum memelerime anlatamam

bende bakayım bu mamaya olmazsa off çok sinir oldum memelerime anlatamam
Bugun saginca 60 ciktiya ben bunu seye bagliyorum bugun trilece yedik ayiptir soylemesi ben iki porsiyon yedim acaba ondanmi cogaldi bol sutlu tatli belki etkisi olmustur ya inanirmisin sutum olsun diye surekli tatli yiyorum dogum kilolarimi veremiyorum buyuzdenn:)

Bugun saginca 60 ciktiya ben bunu seye bagliyorum bugun trilece yedik ayiptir soylemesi ben iki porsiyon yedim acaba ondanmi cogaldi bol sutlu tatli belki etkisi olmustur ya inanirmisin sutum olsun diye surekli tatli yiyorum dogum kilolarimi veremiyorum buyuzdenn:)
ya canım artı neyi beye bağlıyca<z şaşırdım bak ben ziraatçiyim süt aretsın diye hayvanlara destek programları hazırlıyorum ama kendime çare olamadım sana sadece şunu söyleyeyim süt benimde sütümü çoğaltıyordu hala ısrarlada içiyorum sende iç ne derler bilirisin belki süt iç sütün olsun belki ondandır ama çok tatlı işe yararmı bilemem açıkçası

ya canım artı neyi beye bağlıyca<z şaşırdım bak ben ziraatçiyim süt aretsın diye hayvanlara destek programları hazırlıyorum ama kendime çare olamadım sana sadece şunu söyleyeyim süt benimde sütümü çoğaltıyordu hala ısrarlada içiyorum sende iç ne derler bilirisin belki süt iç sütün olsun belki ondandır ama çok tatlı işe yararmı bilemem açıkçası

Evet bende balli sut iciyorum aksamlari. Dogumdan once herkes sumu soyluyodu normal dogum yapinca hemen sut geliyo sezeryanda sut hemen gelmiyo ee ben normal dogum yaptim hemde 12 saat sanci cektim ama bi sutum gelmedi dogru durust ilk hafta hele hic yokdu hep mama yedi yawrum simdi az da olsa geliyo sukur stres yapmamaya calisiyorum belkide rahat olmak gerekiyo cnm

Gazi olunca benmki memeyı koparacak gibi cekiyo tatlm
Aynen benimki de öyle. Koptu kopacak.
:KK70:

Aminn umarim yapi itibariylede cok cabuk morali bozulan bir insanim kendi kendime cok kurup uzulcek seyler buluyorum lohusalikla tavan yapti artik bu yuzden toparlanmam guc oluyor..
senn yazdiklarin gercekten hep yapici canim tam nickin gibi huzurlu masallah :)
Zaman insana çok şey öğretiyor. Aslında ben de hassas yapısı olan, çabuk kırılan, çabuk üzülen biriyim. Ama bu şekilde kendimi yıpratmaktan başka hiçbir şey elime geçmedi. :(
Pozitif olmak gerçekten çok önemli. Başkaları için kendimizi üzmeye değmez.
;)

Her ne kadar kafaya takmıyorum desen de aslında etkilenmişsindir. :KK43:
Peki bebeğine mama mı veriyorsun?

Benim bir göğsüm yara olunca vermeye korktum. Ama vermesem de sütüm azalır diye endişelendim. O yüzden sağlamı 2 defa yaralıyı 1 defa vererek emzirdim. Sonra sağlam olan yara oldu :KK70:
Bu sefer de tam tersini yapıp yara olanın da iyileşmesini sağladım.
Benm ikisi birden yara olunca cok kötü oldu biri iyi olsa bari basta sutum gelmeyib
Her ne kadar kafaya takmıyorum desen de aslında etkilenmişsindir. :KK43:
Peki bebeğine mama mı veriyorsun?

Benim bir göğsüm yara olunca vermeye korktum. Ama vermesem de sütüm azalır diye endişelendim. O yüzden sağlamı 2 defa yaralıyı 1 defa vererek emzirdim. Sonra sağlam olan yara oldu :KK70:
Bu sefer de tam tersini yapıp yara olanın da iyileşmesini sağladım.
Benim her 2side yara canım: (

asla bırakmam zuhal eğer o kadar da emmeye çalışmazsa hiç anne gibi hşssetmem kendimi
umarım dediğin gibi adet öncesi sendromu olsa keşke bu arada adet öncesi böle bir şey demi yaşanıyor
Olabilir canım sütte azalma olduğunu bebeģin emmek istemediģini duymuştum...emmese de o duyguyu hissedersin leylacım evet kendini yetersiz hissedersin ama yinede annelik duygusunu dibine kadar hissedersin merak etme canim arkadaşım

Back
X