• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tekrar gözün aydin canim kendim normal digurmuş kadar sevindim senin normal doğurmana çünkü okadar cok istiyordun ki hergün dua eder olduk senin için.
Süpriz yapacak demiştim sana badişimiz ki yapti ve cok mutlu etti hepimizi:)
Süper bir doğum olmuş rabbim dogum yapmayan arkadaslarada böyle bir doğum nasip etsin.
Sabrının mükafatını çok güzel verdi rabbim
Çok güzel oldu da ne mutlu sana:))

Evet canm gülom aynen oyle oldu, doğduktan sonra anladim ki normal ya da sezeryan hıc de onemli degilmiş, allahm bebek isteyen kımseyi bos cevirmesin, dünyann en büyük hediyesi en büyük tatliliği

Kızlar benim yumurtlama gununde ilişki oldu ve o ilişkinin oldugu gunden berı goguslerım acımaya basladı sızlamaya basladı kasıklarım da ogunden beri agrıyo adetıme 7 un var

Dediki 3 saatte bir emzir ben sarilik yuzunden yarim saatte emziriyordum oyle demisti simdi 3 saate cikardi cok sukur daha rahat ettim cunki cok uykusuzdun valla sarikik gitsin diye uykusuzluktan oldum bittim yani ama simdi daha iyiyiz dukur gerci gece 3 e kadar uyumadi uyutmadida perisan olduk simdi uyuyor

Bana kımse bişi solemedi ama ben 2 saatte uyandirip emziriyorum, ilk günler 1 saat emiyordu, şimdi 20 dk falan emiyor. Yeterli olur mu acaba ?

çok ağol ya sanırım salgın vardı ama şimdi daha iyiyiz sen nasılsın bebeğin nasıl

Evet salgın var çünkü tanıdığım çoğu kişi hasta, Almışte olacak gibi sanırım oda okuldan kaptı inşallah bebeğe de geçmez. Bizim sadece gaz sıkıntımız var onun dışında iyi bebis sukur

Önce taşlaşma sorunu oluyor, ağrı yapıyor. :KK43: Emzirince süt boşalınca taşlaşma kaybolup ağrı gidiyor.

Sonra meme ucu yaraları başlıyor. Kabuk tutuyor ve çok acıyor. Emzirmeye devam edip, krem sürünce iyileşiyor.

Daha sonra da sızlama sorunu başlıyor. Bunun nedenini ve çözümünü bilmiyorum. 2 gündür sızlıyor. Özellikle uçları. :KK43:

Sorun hıç gecmiyo yani desene :(

Şu dikişlerimin sızlamasinn gecmesini bekliyorum ben de :(

İnşaallah kolay bir doğumun olur. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

@kanepecim ses ver? Oldu mu doğum?

@Esmer54 ve Mucizeem Mucizeem sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben 40+4 de doğurdum. meltemcivil meltemcivil daha da geç doğurdu. Sizin daha takviminiz kalkmamış. Geç olsun da güç olmasın. Bol bol enerji toplayın. Doğumdan sonra çok lazım olacak. Ben 10 gün foruma giremedim. Şimdi de çok az girebiliyorum. Çoğu sayfayı okuyamıyorum bile :KK66:

Ümidinizi kaybetmeyin kızlar, beni düsünun 41+3 de doğurdum :)

Evet salgın var çünkü tanıdığım çoğu kişi hasta, Almışte olacak gibi sanırım oda okuldan kaptı inşallah bebeğe de geçmez. Bizim sadece gaz sıkıntımız var onun dışında iyi bebis sukur
çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin biz atlattık çok şükür umarım sizde hasta olmadan atlatırsınız

Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
@folik meltemcivil meltemcivil @Dekalpy ve okuyamadım etiketleyemediğim diğer arkadaşlar :KK200:
:nazar:
canım kaç gündür aklımdasın şlimdi baktım doğum yapmışsın bebeğin yoğun bakımdaymış senin için ve bebeğin için çok dua edicem umarım hemen sağlıkla kavuşursunuz

Canim bugun kontroldeydim sanci yoktu ama 2-3 cm aciklik varmis temizligimi hazirligimi herseyimi yapmis bekliyorum insallah doktor bu hafta gelir ins dedi ben bide grip oldum hemen toparlanmam lazim insallah kolay saglikli bi dogum olur lohusa dualarinizi eksik etmeyin ilgin icin cok tesekkur ederim canim @huzurlu

Tatlm benm, allahm yar ve yardmcin olsun Güzel sağlıklı haberler ver bize inş.

Bu gece oğlum 72 saattir uygulanan soğutma tedavisinden çıkarılıyor... Önümüzdeki 48 saat çok kritik... Dualarınıza çok ihtiyacım var...
Allah minik kemalimizin yardimcisi olsun tatlm, bi dua zinciri okuyacagim bebişine.
Güzel haberlerle doneceksin, sıkma yüreğini.

Kizlar nasıl alistiniz mi biz 1 aylık olduk ama çok zor huysuzuz sizde durumlar nasıl şöyle derin bir uyku uyuyamiyorum artık hayal uyku :)

Back
X