- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Arada sağ meltemcim bana ateş yapmıştı saginca rahatladı
Pompa ile sağdim o da ucunu baya yara yapti, şimdi taslasma gecti allahtan, snrm memeler gerektiği kadar üretmeyi öğrendiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada sağ meltemcim bana ateş yapmıştı saginca rahatladı
Tekrar gözün aydin canim kendim normal digurmuş kadar sevindim senin normal doğurmana çünkü okadar cok istiyordun ki hergün dua eder olduk senin için.
Süpriz yapacak demiştim sana badişimiz ki yapti ve cok mutlu etti hepimizi:)
Süper bir doğum olmuş rabbim dogum yapmayan arkadaslarada böyle bir doğum nasip etsin.
Sabrının mükafatını çok güzel verdi rabbim
Çok güzel oldu da ne mutlu sana:))
Sicak dus altinda masaj yap memelerine ve bol bol emzir atesin cikarsa ve usume gelirse doktora git meltemcim
Dediki 3 saatte bir emzir ben sarilik yuzunden yarim saatte emziriyordum oyle demisti simdi 3 saate cikardi cok sukur daha rahat ettim cunki cok uykusuzdun valla sarikik gitsin diye uykusuzluktan oldum bittim yani ama simdi daha iyiyiz dukur gerci gece 3 e kadar uyumadi uyutmadida perisan olduk simdi uyuyor
Ya kusarsa bebek ağzından da atamaz emziği ne bilim korkar insan ya :/
Bnmki emzik tutmuyo gerçi bende uğraşmadım çok illa tutsun diye
Süt konusunda baya rahatladim artık o kadar cok sismiyo,Benimde öyle oldu hatta sol koltuk altima vuruyordu agrisi 3gun üst üstte günde bir kere sagdim 3.gün geçti
çok ağol ya sanırım salgın vardı ama şimdi daha iyiyiz sen nasılsın bebeğin nasıl
Allaha şükürler olsun normal oldu, bebiş de sağlıklı.
Şimdilik babamz foto paylaşimi yaptrmiyo :))
Önce taşlaşma sorunu oluyor, ağrı yapıyor.Emzirince süt boşalınca taşlaşma kaybolup ağrı gidiyor.
Sonra meme ucu yaraları başlıyor. Kabuk tutuyor ve çok acıyor. Emzirmeye devam edip, krem sürünce iyileşiyor.
Daha sonra da sızlama sorunu başlıyor. Bunun nedenini ve çözümünü bilmiyorum. 2 gündür sızlıyor. Özellikle uçları.![]()
İnşaallah kolay bir doğumun olur. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
@kanepecim ses ver? Oldu mu doğum?
@Esmer54 veMucizeem sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben 40+4 de doğurdum.
meltemcivil daha da geç doğurdu. Sizin daha takviminiz kalkmamış. Geç olsun da güç olmasın. Bol bol enerji toplayın. Doğumdan sonra çok lazım olacak. Ben 10 gün foruma giremedim. Şimdi de çok az girebiliyorum. Çoğu sayfayı okuyamıyorum bile
![]()
çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin biz atlattık çok şükür umarım sizde hasta olmadan atlatırsınızEvet salgın var çünkü tanıdığım çoğu kişi hasta, Almışte olacak gibi sanırım oda okuldan kaptı inşallah bebeğe de geçmez. Bizim sadece gaz sıkıntımız var onun dışında iyi bebis sukur
canım kaç gündür aklımdasın şlimdi baktım doğum yapmışsın bebeğin yoğun bakımdaymış senin için ve bebeğin için çok dua edicem umarım hemen sağlıkla kavuşursunuzArkadaşlar merhaba,
Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
@folikmeltemcivil @Dekalpy ve okuyamadım etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
![]()
Gozun aydn cnm,hayrlisyla bizde bebeklermze kavusurz ins 2 kisi kaldik ztn mucizemde yarina dogrur bitek ben kaldim kizmeltemcivil konusmstk cnm harbi en son ben dogurcm ya
![]()
Canim bugun kontroldeydim sanci yoktu ama 2-3 cm aciklik varmis temizligimi hazirligimi herseyimi yapmis bekliyorum insallah doktor bu hafta gelir ins dedi ben bide grip oldum hemen toparlanmam lazim insallah kolay saglikli bi dogum olur lohusa dualarinizi eksik etmeyin ilgin icin cok tesekkur ederim canim @huzurlu
He he :) biz anne olsak da babalarin da hakki var, taleplerini göz ardi etmeyelim :)İyi barı canım sağlıkla buyusun sende hemencecik toparlarsin inşallah,normalde bizimki de izin vermiyor ama ben çaktırmadan ekledim.40 çıktıktan sonra face vs izin var
Allah minik kemalimizin yardimcisi olsun tatlm, bi dua zinciri okuyacagim bebişine.Bu gece oğlum 72 saattir uygulanan soğutma tedavisinden çıkarılıyor... Önümüzdeki 48 saat çok kritik... Dualarınıza çok ihtiyacım var...