- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bugun kontroldeydim sanci yoktu ama 2-3 cm aciklik varmis temizligimi hazirligimi herseyimi yapmis bekliyorum insallah doktor bu hafta gelir ins dedi ben bide grip oldum hemen toparlanmam lazim insallah kolay saglikli bi dogum olur lohusa dualarinizi eksik etmeyin ilgin icin cok tesekkur ederim canimİnşaallah kolay bir doğumun olur. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
K kanepecim ses ver? Oldu mu doğum?
E Esmer54 ve @Mucizeem sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben 40+4 de doğurdum. [huzurluvemutlu0745]meltemcivil [/USER] daha da geç doğurdu. Sizin daha takviminiz kalkmamış. Geç olsun da güç olmasın. Bol bol enerji toplayın. Doğumdan sonra çok lazım olacak. Ben 10 gün foruma giremedim. Şimdi de çok az girebiliyorum. Çoğu sayfayı okuyamıyorum bile
![]()
Dayanamiyorum cnm ya illas
süpersin meltem ama dinlenmezsen süt azalır ve ve vücudun süt üretmez hatta dikkatli ol kuzum emzir annene ve eşine ver onşlar baksın 2 saat alışana kadar biraz sık dişini meltemcim
s
süpersin meltem ama dinlenmezsen süt azalır ve ve vücudun süt üretmez hatta dikkatli ol kuzum emzir annene ve eşine ver onşlar baksın 2 saat alışana kadar biraz sık dişini meltemcim
Bugun itibariyle uylkum geri dondu canm, aralarda uyuyorum artkİlk on gün bende öyleydim ama sonrasını düşün canım vücut henüz alışık olmadığı için dinlenmek istiyor birde doğum sırasında ve sonrasında bie çok iğne serum yedik onların etkisi geçince yorgunluk çıkıyor bol bol dinlen
Aaa sendemi cnm dogum yapmadinSağol canım. Ben hala doğuramadım. Gamsız oğlumun gelmeye hiç niyeti yok. Sinirden kendimi örgüye vermiş durumdayım. 41. hafta çarşamba günü doluyor. Muhtemelen çarşamba günü sezeryan olacak.
Allah raZı olsun canım seninde dayina Rabbim safi isminin hürmetine sifa yollasin benimde amcamin beyninde tümör var 1 bucuk ay oldu bilmiyorum canım ne yapicam bebegim meme arıyor ama sut yokGeçmiş olsun canım benimde dayım kemoterapi alıyordu bağırsaktan ameliyat olmuştu kopmuş yoğun bakımda bende gidip göremiyorum çok üzülüyorum birde stres üzüntü gerçekten sütü etkiliyor bolbol dua ediyorum sende öyle yap
Oğlum hala yoğun bakımda Canım ... Ben dün gece eve geldim, günde iki defa ziyarete gidiyorum... Önümüzde çok kritik bir 48 saat var, umut ve sabırla iyi haberlerini bekliyoruz ... Ama yüreğim çok zor dayanıyor ...suul cnm nasılsınız ? Kemal efe'miz nasıl oldu eve çıktınz mı ? Seni merak ettim, Allaha emanet olun inşallah iyisinizdir
![]()
Canim cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda iyilestirir insallah dualarimiz sizinle kotu dusunme iyi olucak inssBu gece oğlum 72 saattir uygulanan soğutma tedavisinden çıkarılıyor... Önümüzdeki 48 saat çok kritik... Dualarınıza çok ihtiyacım var...
Rabbim sifa versin canım insaAllah tez zamanda sagligina kavusurBu gece oğlum 72 saattir uygulanan soğutma tedavisinden çıkarılıyor... Önümüzdeki 48 saat çok kritik... Dualarınıza çok ihtiyacım var...
Canım benim çok gecmiş olsun bir an evvel kuzunu alırsin inşallah kucagınâ rabbim yardımcın olsunOğlum hala yoğun bakımda Canım ... Ben dün gece eve geldim, günde iki defa ziyarete gidiyorum... Önümüzde çok kritik bir 48 saat var, umut ve sabırla iyi haberlerini bekliyoruz ... Ama yüreğim çok zor dayanıyor ...
Ben de bugun gittim sanci yerlerde yok yani ama acilmam varmis hayirlisiyla gelsin ya insallah artik
Rabbim yardimcin oLsun cnm bebeginede sagLik ve kuvvet versin insaAllah.. oLumsuz seyleride akLina getirme lutfen.. Bebeginiz masaAllah iriceydi sanirim nasiL riske atip normaL dogum denediLer onuda anLamis degiLim :-(Bu gece oğlum 72 saattir uygulanan soğutma tedavisinden çıkarılıyor... Önümüzdeki 48 saat çok kritik... Dualarınıza çok ihtiyacım var...
Kizlar suyum geldi hastaneye geldim sancim hic yok dua edin nolur hayirli saglikli normal dogum olsun insaAllah
Hadi bklm ins cnm,norml dogum yaparsn cnmKizlar suyum geldi hastaneye geldim sancim hic yok dua edin nolur hayirli saglikli normal dogum olsun insaAllah
Canim cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda iyilestirir insallah dualarimiz sizinle kotu dusunme iyi olucak inss
Rabbim sifa versin canım insaAllah tez zamanda sagligina kavusur
Canım benim çok gecmiş olsun bir an evvel kuzunu alırsin inşallah kucagınâ rabbim yardımcın olsun
Rabbim yardimcin oLsun cnm bebeginede sagLik ve kuvvet versin insaAllah.. oLumsuz seyleride akLina getirme lutfen.. Bebeginiz masaAllah iriceydi sanirim nasiL riske atip normaL dogum denediLer onuda anLamis degiLim :-(