Kilosu normal şükürKilosu nasıl ? Sağlık ocağındaki hemşireye kusmasını söylemiştim, kilosu iyi o yüzden kusması önemli değil dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilosu normal şükürKilosu nasıl ? Sağlık ocağındaki hemşireye kusmasını söylemiştim, kilosu iyi o yüzden kusması önemli değil dedi
Ben doğduğundan beri çekiyorum doktor reflü dedi kime söylesem fazlasını çkryor dedi ama eve gelen misafir çok kusuyor allah ssbr versin diorKilosu normal şükür
yasamayan anlamaz.alt deggistırırken bı kusuyor popoyami agzınamı bakcam sasırıyorum. hergundua edıyorum bıtsın dıye. doktor ilac verdımı?Ben doğduğundan beri çekiyorum doktor reflü dedi kime söylesem fazlasını çkryor dedi ama eve gelen misafir çok kusuyor allah ssbr versin dior
Aynı canım altan pipi durmuyor havlu örtüyorum her açmada üst baş yatak alt açma kalmıyor biryandan ağızdan değişirken çıkarıyor özelden yazarsan bi kaç denediklerim var whatsaptan konuşup yardımcı oluyum ilaca başladım ama vermiyorum birde benim yaptgımı dene bakalım uzun oldgu için burda yazmam bebekten zoryasamayan anlamaz.alt deggistırırken bı kusuyor popoyami agzınamı bakcam sasırıyorum. hergundua edıyorum bıtsın dıye. doktor ilac verdımı?
Hafta da bir canım banyo havalar ısınır 3.4 kez yaptrrım çiş sorunu başladı ben açmadan altını yapamıyor yardım ediyorum sürekli nurse biraz iyi geldi bizede uykumuz gece alışık oldgundan 2 saate bir uyanıyor doyurup tekrar zorla uyutıyorum uyuyor alkahtan seninki hiç kalkmadanmı uyuyor beslenmesi 4 saat en fazla geçmeyecek die biliyorumselam kızlar bebişler nasıl ? bizimkinin kusması azaldı reflüydü. hala kolik devam ediyor ama bir şurup verdi doktor o bayagı rahatlattı bizi. geceleri gaz sancısı ve burun tıkanması olmazsa 12den 5 e kadar uyuyoruz. gündüzleride uzun değil 1 saat falan uyuyoruz. bir de bebişleriniz haftada kaç kez yıkıyorsunuz S Seyma3313 firtina16 melic38
Aynen bende öyle yapıyorum canım. Önce altını değiştiriyorum sonra emziriyorum. İnşallah geçer ya. Allah kötü şeylerin geçmesini bekletmesin inşallah canım buna şüküryatırıyorum olmuyor dik tutuyorum olmuyor.emzirmeden önce alt değiştiriyorum .sonra değiştirsem zaten daha çok kusuyor.inşallah 4. ayda biter.o da olmadı 6. ay diyorlar bekle bekle
İyi çok şükür canım. Kusmamız var bizde de. Reflü mü bilmiyorum. Salı günü gideceğiz doktora. Emzirdikten sonra 15 20 dk falan kaldıramıyorum. Ay maşallah canım geçsin inşallah. Ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar tek başıma hiç yıkamadım. Annemi falan bekledim hep. Ama bu hafta 2 defa eşimle tek yıkadım. Artık daha sık yıkarımselam kızlar bebişler nasıl ? bizimkinin kusması azaldı reflüydü. hala kolik devam ediyor ama bir şurup verdi doktor o bayagı rahatlattı bizi. geceleri gaz sancısı ve burun tıkanması olmazsa 12den 5 e kadar uyuyoruz. gündüzleride uzun değil 1 saat falan uyuyoruz. bir de bebişleriniz haftada kaç kez yıkıyorsunuz S Seyma3313 firtina16 melic38
darısı başımıza şu kusmayı bi atlatsak bişey kalmıcakselam kızlar bebişler nasıl ? bizimkinin kusması azaldı reflüydü. hala kolik devam ediyor ama bir şurup verdi doktor o bayagı rahatlattı bizi. geceleri gaz sancısı ve burun tıkanması olmazsa 12den 5 e kadar uyuyoruz. gündüzleride uzun değil 1 saat falan uyuyoruz. bir de bebişleriniz haftada kaç kez yıkıyorsunuz S Seyma3313 firtina16 melic38
ay nekadar arttı bu herkezin çocukta kusma yaa allah sabrımızı versin eşinde sende reflü varmı bizde ikmsdede var bizden gelem bişeyİyi çok şükür canım. Kusmamız var bizde de. Reflü mü bilmiyorum. Salı günü gideceğiz doktora. Emzirdikten sonra 15 20 dk falan kaldıramıyorum. Ay maşallah canım geçsin inşallah. Ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar tek başıma hiç yıkamadım. Annemi falan bekledim hep. Ama bu hafta 2 defa eşimle tek yıkadım. Artık daha sık yıkarım
Amin amin. Yok canım ikimizde de yokA
ay nekadar arttı bu herkezin çocukta kusma yaa allah sabrımızı versin eşinde sende reflü varmı bizde ikmsdede var bizden gelem bişey
Gene kusuyor canım. Ama biraz hafifliyor sanki. ALLAH beterinden korusun. Ay evet gece niye olmuyor acaba. Bizde yok çok şükür. Ama bebeğimde de var mı bilmiyorum demedi doktor bir şey15 20 dk kaldıramıyorum demişsin ya 20 dk tan sonra mesela kusmuyo mu? ben ne yapsam kusuyor.mesela hemen yatırıyorum gece emzirip kusmuyor.ama gündüz emzirip yatırsam kusuyor hemen dikte tutsam aynı yatırsam da.babada reflü var .ama hiç bi dr reflü demedi kusar normal diyorlar.ama ben bıktım bunaldım bebek bebekliğini görmüyor ya yine de Allah başka dert vermesin
Bizim aksam 10 gibi bazen 12 gibi uyudugu oluyo gece 4te ya da 5te uyaniyor aglayarak. Yatagima alip emziriyorum. Bi kac dk emip uyuyakaliyo ya da yarim saatte bir uyanio emiyo. Bi türlü uyumuyo o saatten sonra. Memeyi cekince ağlıyo. Napicam bilmiyorum. Kendi birakana kadar oyle uyuyoruz sirtim belim mahvoluyo. Bide tamamen uyandiginda terden sırılsıklam olduğunu görüyorum. Islak islak hasta olacak bir gun Allah korusun. Sürekli ust bas degisiyorum her sabah. Memede uyumamasi icin napmaliyim. Sadece gece boyle ?selam kızlar bebişler nasıl ? bizimkinin kusması azaldı reflüydü. hala kolik devam ediyor ama bir şurup verdi doktor o bayagı rahatlattı bizi. geceleri gaz sancısı ve burun tıkanması olmazsa 12den 5 e kadar uyuyoruz. gündüzleride uzun değil 1 saat falan uyuyoruz. bir de bebişleriniz haftada kaç kez yıkıyorsunuz S Seyma3313 firtina16 melic38
Ayrica bebisi 4 gunde bir yikamaya calisiyoruz canim.Bizim aksam 10 gibi bazen 12 gibi uyudugu oluyo gece 4te ya da 5te uyaniyor aglayarak. Yatagima alip emziriyorum. Bi kac dk emip uyuyakaliyo ya da yarim saatte bir uyanio emiyo. Bi türlü uyumuyo o saatten sonra. Memeyi cekince ağlıyo. Napicam bilmiyorum. Kendi birakana kadar oyle uyuyoruz sirtim belim mahvoluyo. Bide tamamen uyandiginda terden sırılsıklam olduğunu görüyorum. Islak islak hasta olacak bir gun Allah korusun. Sürekli ust bas degisiyorum her sabah. Memede uyumamasi icin napmaliyim. Sadece gece boyle ?
Hehe super olmus canim. :) Sevdi mi peki ?Kızlaaaaaar :) oyun halımız nasıl :) halı yerine ana kucağı var ama neyse Eki Görüntüle 1794814
Hani biz filenin üzerinde yikiyoruz ya. Bebegin kuvetini suyla doldurup bebegi içine koysak nasıl olur acaba. Denemek istiyorum. Yaptin mi sen hic canim ?Tek yıkadım bikere yüksekte çok pişman oldum çok ağladı tek yıkamayı hemen denemeyin koptu belim ağladı baya hiç ağlamayan suyu seven bi çocuktu