2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Bizim aksam 10 gibi bazen 12 gibi uyudugu oluyo gece 4te ya da 5te uyaniyor aglayarak. Yatagima alip emziriyorum. Bi kac dk emip uyuyakaliyo ya da yarim saatte bir uyanio emiyo. Bi türlü uyumuyo o saatten sonra. Memeyi cekince ağlıyo. Napicam bilmiyorum. Kendi birakana kadar oyle uyuyoruz sirtim belim mahvoluyo. Bide tamamen uyandiginda terden sırılsıklam olduğunu görüyorum. Islak islak hasta olacak bir gun Allah korusun. Sürekli ust bas degisiyorum her sabah. Memede uyumamasi icin napmaliyim. Sadece gece boyle ?
aynı dert bendede var gece yanımda uyuyor artık belim kollarım mahvoluyo. yatagına yatırdıgım an uyanıyo. yanımda uyanmıyo. kafası sırtı cok terli uyanıyor. gece 3de uyanıyo sabahda 6 da uyanıyo ondan sonra uyku düzenimiz yok malesef

biz debu ara 2buçukta bi uyanıyoruz uyutabilirsen uyut .ben çok gerildiğim için şuan babası sallayarak uyutmaya çalışıyor.delircez sonunda. her gece aynı şey.

Hani biz filenin üzerinde yikiyoruz ya. Bebegin kuvetini suyla doldurup bebegi içine koysak nasıl olur acaba. Denemek istiyorum. Yaptin mi sen hic canim ?
Ben öyle yıkıyorum canım. Doğduğundan beri öyle, fileyle yıkamadım hiç. Baş kısmına üzerinden çıkan kıyafetleri koyuyorum yastık gibi, yüksekte kalsın başı diye. File de üşür gibime geliyor. zaten tek yıkamadım hiç. Eşimde arada başını tutuyor

Kizlar aklima bisey geldi. bu grupta zaten belli kisiler kaldı aktif olan belliki. Whatsapptan grup mu kursak ? Sizce iyi bi fikir mi ? Aklımıza bisey takılınca iyi olabilir. Istemezseniz de anlayışla karsilarim. Sadece bir öneri :)
Olabilir canım :) çoğunluğa uyarım :)

aynı dert bendede var gece yanımda uyuyor artık belim kollarım mahvoluyo. yatagına yatırdıgım an uyanıyo. yanımda uyanmıyo. kafası sırtı cok terli uyanıyor. gece 3de uyanıyo sabahda 6 da uyanıyo ondan sonra uyku düzenimiz yok malesef
Belki sizin kokunuzu istiyordur canım. Yanına giydiğin bi kıyafetini koymayı denesen

biz debu ara 2buçukta bi uyanıyoruz uyutabilirsen uyut .ben çok gerildiğim için şuan babası sallayarak uyutmaya çalışıyor.delircez sonunda. her gece aynı şey.
Bu aralar biz de ağlayarak uyumayı öğrendik canım. Uyuyacağı zaman herkesi ayağa dikiyor. Ağlamaktan kıpkırmızı oluyor. Zor uyutuyorum

Kizlar h.gunler kilolarnz ne durumda dogumdan sonra nekadar verdiniz diyet yapmamiz normalmi bebeklermizu emdiriyrz bi skinti olurmuki 92dogurdum 80 im suan 72 ile hamile kaldm fakat ben 57 kiloydm evlendigimde 2014 de evlendm yani hamilelktn once sonrada cok aldm duba gibi oldm vermm lazim napiyrsnz yardim bilgi almk istedim sizden

Kizlar aklima bisey geldi. bu grupta zaten belli kisiler kaldı aktif olan belliki. Whatsapptan grup mu kursak ? Sizce iyi bi fikir mi ? Aklımıza bisey takılınca iyi olabilir. Istemezseniz de anlayışla karsilarim. Sadece bir öneri :)
valla watsap daha iyi özelden atıyorum canım nomu

selam kızlar bebişler nasıl ? bizimkinin kusması azaldı reflüydü. hala kolik devam ediyor ama bir şurup verdi doktor o bayagı rahatlattı bizi. geceleri gaz sancısı ve burun tıkanması olmazsa 12den 5 e kadar uyuyoruz. gündüzleride uzun değil 1 saat falan uyuyoruz. bir de bebişleriniz haftada kaç kez yıkıyorsunuz S Seyma3313 firtina16 firtina16 melic38 melic38
kolik çok zor...benim kızım da gazlı bir bebek...geceleri 2 saatten bir uyanır...gündüzleri ise 15dk. veya 30dk. sürelerle iki veya üç kere uyur...gün aşırı yıkıyorum ben...

Bizim aksam 10 gibi bazen 12 gibi uyudugu oluyo gece 4te ya da 5te uyaniyor aglayarak. Yatagima alip emziriyorum. Bi kac dk emip uyuyakaliyo ya da yarim saatte bir uyanio emiyo. Bi türlü uyumuyo o saatten sonra. Memeyi cekince ağlıyo. Napicam bilmiyorum. Kendi birakana kadar oyle uyuyoruz sirtim belim mahvoluyo. Bide tamamen uyandiginda terden sırılsıklam olduğunu görüyorum. Islak islak hasta olacak bir gun Allah korusun. Sürekli ust bas degisiyorum her sabah. Memede uyumamasi icin napmaliyim. Sadece gece boyle ?
emzik almıyormu? kızım da memede uyuyup kalır emzik gibi kullanırdı...emziğe alıştırdım, emzirdikten sonra emzik veriyorum ben...

Kizlar h.gunler kilolarnz ne durumda dogumdan sonra nekadar verdiniz diyet yapmamiz normalmi bebeklermizu emdiriyrz bi skinti olurmuki 92dogurdum 80 im suan 72 ile hamile kaldm fakat ben 57 kiloydm evlendigimde 2014 de evlendm yani hamilelktn once sonrada cok aldm duba gibi oldm vermm lazim napiyrsnz yardim bilgi almk istedim sizden
56 kiloyla hamile kaldım, 76 kiloyla doğuma gittim, şu an 66yım... :) enteresan rakamlar...emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama kilo vermek istiyorum...10 kilo fazlam var şuan..

emzik almıyormu? kızım da memede uyuyup kalır emzik gibi kullanırdı...emziğe alıştırdım, emzirdikten sonra emzik veriyorum ben...
Gece uykusunda emzigi verince atiyo deliriyo. Normalde uyuturken emzik agzinda kucagimda uyur. Ama gece yatar vaziyette asla uyumuyo.

aynı sorun bizde de var. uykusu geldiğinde yıkıyor ortalığı... ne yapacağımızı şaşırıyoruz....
Esnedigini gördüğünüzde bakin. 3. Kez esnemeden uyutun. Yoksa sinirleniyo daha gec uyuyo. Daha erken de uyutmaya çalışmayın. Bide bunu deneyin derim

Ben sadece emzirdim ve 2 ayda eski kiloma döndüm. Gerçi aksama kadar aç kalıyordum. Ondan da olabilir canim. Ekmeği baya azaltmistim hamilelikte. Hala az yiyorum. Ayrica gunde 2 litre falan su içiyordum. Suyu azalttim kilo vermem durdu gibi.

X