2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

yani güzel ilgileniyo sorduğum tüm sorulara cevap veriyor.ilk muayenede telefon numarasını verdi.watsaptan yazdığım mesajlara cevap verdi.doğuma kendi girecek e yani şimdilik iyi.bide ilaç vermek istemiyor

bende turgut ozalA gitmeyi düşünüyorum dr ebru hanim varmış birde doğuma dr giriyormuydu

Koruda umit bey disinda tavsiye edebileceginiz doktor var mi arkadaslar.bugun aradim umit bey icin subat sonuna kadar randevu veremeyeceklerini soylediler

bugün 2.kontrolüme gittim. ama bu sefer hastaneden memnun kalmadım. 20 dakika beklettiler. Turgut özalda ben doğumumu hafta içi mesai saatlerinde yaptığımdan doktorda doğuma girdi ama dikişleri falan asistanlar attı. dikişlerim iyi atılmadı. bu doğumdan sonra inşallah düzeltirler. ben de sizin gibi doktor ve hastane arayışı içindeyim. kafam çok karışık koruya gitmek istiyorum ama 5500 lira da gözüme çok geliyor.

Sincan koruda meltem hanima basladim ve inanilmaz memnunum bi doktor bu kadar içten ve güleryüzlü olabilir :)

turgut ozal unv tavsiye ediyormusun canım ben dr ebru diye bir dr varmış onu duydum inş ona gitmeyi düşünüyorum birde Etlik zubeyde Hanim da iyi bir dr bulursam orası olabilir ilgili bir dr arıyorum acikcasi

ben Turgut özal da yüksel hanıma gittim iyi bir doktor ama diğer yorumlarımda da yazdığım gibi doğumu akışına bırakıp beklemiyorlar suyumu onlar patlattı dikişleri asistan dikti ve kötü dikti. sonra ki muayenemde başka bir doktor söyledi. eğer başka doğurmayacaksan düzeltelim dedi ben de doğurmak istiyorum deyince sonrasında düzeltelim dedi. yani şu anda eğer başka iyi bir hastane ve doktor bulamazsam son tercihim orası olacak. etlik Zübeyde hnm hastanesi iyi bir hastane doktorlar işin ehli ama o kadar çok kalabalık ki 3-4 kişi aynı anda muayene odasına giriyorsun. biri tartılıyor biri tansiyonuna baktırıyor biri de ultrasonda muayene oluyor. özel soru sormaya utanıyorsun.

2015 doğum fiatları kendimce araştırdım
Hemde ssvd yaptırAcak dr seçmek istedim
Şuan Elif terziye gidiyorum
Ssvd için korkuttu ben olsam. Yapmam dedi
Sonuçta vücut sezaryeni Yaşadı bilio bu hastanın ısrarı gerek yok ama illa dersen riskleri bi Anlattı doğum katı ile ameliyathane aasında üç kat var yetişemezsen ölürsün dedi
Onun dışında kibar ilgili bilgili fiatı öğreneceğim
----
Akropol de sezaryen normal fark etmez 2.500 Nurten hanım. 1 martta muayenehanesine geçio
--------
Prof dr aydan biri
Ilk doğumumu yaptım ilgili bilgili hastayı ayakta Karşılar.çok sıcaktır. Ama doğum ücreti 6500+750 epidural ücreti muayene 300ytl

--------
Fatma bolkan
Doğum lokman hekimde olursa 2200
Sezaryen 3200
Ayda 3-4 hastaya ssvd lokman hekimde yaptırdığını söyledi. Ssvd de hastanın çok basında beklemek geektiğinden bahsetti normal doğumlarda son 30 dk dr gelir dedi ebeler eşliğinde ilerler ssvd de öle değil dedi muayene ücreti 180 ytl

Kızlar bugün akropol latife hanıma gittim çok memnun kaldım. Bebeğimizi gördük kalp atışı var ama duyamadik onu dinlenebilecek için çok uğraştı doktorumuz çok güleryüzlü herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.cep numarasını verdi bişey olursa mutlaka ara evimde buraya çok yakın hemen gelebilirim dedi.

Cnm muayene ucreti ne kadar?

bende fiyat araştırması içerisindeyim, TOBB etüyü aradım 6000 lira sezaryen 2 gece kalmalı fiyat verdiler, doktor muayeneleri ve testler hariç bu fiyat verildi...koru çukurambarı henüz aramadım. çok kararsızım..

Liv hospital için doktor tavisyesi var mı
ya da koru çukurambar için doktor tavsiyesi

Son düzenleme:
tobb gerçekten çok pahalı cnm koru bilgileri ilk mesajda var konunun başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…