- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.481
Iyi geceler canimm.. Ruyanda cici cici bebisler gorBen kacaro kizceler. Opuyorum hepinizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler canimm.. Ruyanda cici cici bebisler gorBen kacaro kizceler. Opuyorum hepinizi.
Esin anlayisliymis ne guzel. Nasip tabi ki canim benim.Evet çocuktum düşüncerim bile çocuktu ama eşim çok iyiydi beni idare etti
kiwicik kesinlikle allah bozmasın kuzum bide bebişlerimiz olursa mutluluğumuz ikiye katlanır inşallah canımOlsun canim. Gec olsun güc olmasin. Nasip meselesi bu.... Bosver herseyde bi hayir vardir. Mutluyuzki elhamdulillah eslerimizle cocuk istiyoruz Allahtan... Ne mutlu bize... Hamd olsun
Nasip aynen csnim olsun.. Onunda zamaninda ayri bi güzelliginvardi. Rabbim mesut etsin ebediyyen...16 yaşında nasip
Insallah canim benimmmmmmmkiwicik kesinlikle allah bozmasın kuzum bide bebişlerimiz olursa mutluluğumuz ikiye katlanır inşallah canım
Sagol cicim. Evet 1 kiz 1 erkek mumkunse kocaman gozleri olan kivircik kara cocuklar goreyim sonra da ruyalarim gercek olsun. Oy be guzel. Isin sakasi tabi de saglikli olsun yeter be.Iyi geceler canimm.. Ruyanda cici cici bebisler gor
Bizde seni öpyüorum cancazimmmBen kacaro kizceler. Opuyorum hepinizi.
Sagol cicim. Evet 1 kiz 1 erkek mumkunse kocaman gozleri olan kivircik kara cocuklar goreyim sonra da ruyalarim gercek olsun. Oy be guzel. Isin sakasi tabi de saglikli olsun yeter be.Iyi geceler canimm.. Ruyanda cici cici bebisler gor
Deli etme kendini kuzummmmmm. Burda insalalh herseyi paylasicaz hic dert etmeTransfer sonrasi en yapilmali
Transfer sonrasi neler yapilmali diye bakiyorum ama bu beni acayip heyecanlandiriyor ya. Bakmayacagim artik. Bahartali aci eksi yiyeceklerden uzak durun diyo.
kiwicik hayal değil canım gerçek ben inanıyorum bir gün hepimizin yavrusu olacak sadece biraz sabır canım benimInsallah canim benimmmmmmm
Hayali bile o kadar güzelki..
Allah kalbine gönlüne göre versin canimmmmmmSagol cicim. Evet 1 kiz 1 erkek mumkunse kocaman gozleri olan kivircik kara cocuklar goreyim sonra da ruyalarim gercek olsun. Oy be guzel. Isin sakasi tabi de saglikli olsun yeter be.
kiwicik hayal değil canım gerçek ben inanıyorum bir gün hepimizin yavrusu olacak sadece biraz sabır canım benim
Yok canim şükür agrimiyo bugun bildirimleri takip etmeye çalışıyom valla gözlerim yuvalarından fırlayacakprensess38 prensesimmmm nörüyon? Basin agrimio bu aksam dimi?
Sen bizim ilk sayfaya bak orda en güzel tüyolar yaziyo listenin altindaTransfer sonrasi en yapilmali
Transfer sonrasi neler yapilmali diye bakiyorum ama bu beni acayip heyecanlandiriyor ya. Bakmayacagim artik. Bahartali aci eksi yiyeceklerden uzak durun diyo.
Yok canim şükür agrimiyo bugun bildirimleri takip etmeye çalışıyom valla gözlerim yuvalarından fırlayacak