- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.461
Of ya Alinti yapamadim bi turlu.@kivicik S Serpil2630 arydsm ne yapalim yas geldi 30a. Tabi her yas guzel. erken evlenmeyi ben de isterdim ama universite is guc derken 28de evlendim. Ne yapalim artik kabullencegiz kizlar.
Ne ablasi giiiii.... De getAblalar sıkıntı yapmayın yaş dediğiniz nedir ki
Amin canimSen daha çiçeği burnunda evlisin:) önemli olan ruhumuz genç olsun Hep. Her yaşın tadını çıkararak dolu dolu yaşamak nasip olsun. Huzurumuz sağlığımız çocuğumuz olsun yeter..
Cok sukur. Allah mutlulugumuzu daim etsinOlsun canim. Gec olsun güc olmasin. Nasip meselesi bu.... Bosver herseyde bi hayir vardir. Mutluyuzki elhamdulillah eslerimizle cocuk istiyoruz Allahtan... Ne mutlu bize... Hamd olsun
Amin canim amiiinCok sukur. Allah mutlulugumuzu daim etsin
Mmmmm neler bakiyosun bakiiiimmmmBen burdayim nette takiliyorm
Masallah canim sende cok genc evlenmissinnn.. 15 yasinda? Wooooowwwbende geldim kızlar ben ablayım 19 yıllık evliyim
34 yaşındayım
16 yaşında nasipMasallah canim sende cok genc evlenmissinnn.. 15 yasinda? Wooooowww
Şimdiki aklım olsa en az 20 yaş derdim nasip16 yaşında nasip
Transfer sonrasi neler yapilmali diye bakiyorum ama bu beni acayip heyecanlandiriyor ya. Bakmayacagim artik. Bahartali aci eksi yiyeceklerden uzak durun diyo.Mmmmm neler bakiyosun bakiiiimmmm
Sen daha çiçeği burnunda evlisin:) önemli olan ruhumuz genç olsun Hep. Her yaşın tadını çıkararak dolu dolu yaşamak nasip olsun. Huzurumuz sağlığımız çocuğumuz olsun yeter..
Cok erken evlenmissin ya. Inanamiyormbende geldim kızlar ben ablayım 19 yıllık evliyim
34 yaşındayım
Sayfanın başında çok güzel özetlemiş arkadaş sag olsunTransfer sonrasi en yapilmali
Transfer sonrasi neler yapilmali diye bakiyorum ama bu beni acayip heyecanlandiriyor ya. Bakmayacagim artik. Bahartali aci eksi yiyeceklerden uzak durun diyo.
Ayy benden daha genc evlenen de varmisssbende geldim kızlar ben ablayım 19 yıllık evliyim
34 yaşındayım
Evet çocuktum düşüncerim bile çocuktu ama eşim çok iyiydi beni idare ettiCok erken evlenmissin ya. Inanamiyorm
A azee13 benimde aynı canım geç evlendim iş güç hayat kavgası derken geciktirdik evliliği hayırlısı böyleymiş:)Of ya Alinti yapamadim bi turlu.@kivicik S Serpil2630 arydsm ne yapalim yas geldi 30a. Tabi her yas guzel. erken evlenmeyi ben de isterdim ama universite is guc derken 28de evlendim. Ne yapalim artik kabullencegiz kizlar.