- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.441
Manken manken mssallahdemem kiii
valla bekarken begenmezdim kilomu ama su halime gore hakkaten mankenmisim bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manken manken mssallahdemem kiii
valla bekarken begenmezdim kilomu ama su halime gore hakkaten mankenmisim bee
Daha gencsin canim bakma sen bu citirlaraBende dolu dolu 30 um hatunlar
Bende dolu dolu 30 um hatunlar
Aynen aynen mesela benim ruhum 88 90Daha gencsin canim bakma sen bu citirlara
Bizim ruhumuz 18 lik..
kiwicik kuzum benim ysşımdan fazla değilsindir yaşım 35 ve daha 9 aylık evliyimYok bunu söylemicem
Ablayi birak teyze dersiniz bide yok yok
arydsm hoş geldin canım hazır yaşa gelmişken konu senide sıkıştıralım :)) yaş kaçSelam kızlar. Muhabbet yaşa kiloya gelmiş. Genç anne adayları kıskandım siziBende erken evlenip erken çocuk sahibi olmak isterdim doğrusu tabi şuan ki aklım önceden yoktu :) bide korunduk 1 yıl 1 yıl da olsun diye bekledik
:)) 28 cnm. 2 yıllık evliyim Ben de.
arydsm benden gençsin canım ben 35 olacak sadece 9 aycıktır evliyim:)):)) 28 cnm. 2 yıllık evliyim Ben de.
Ben de o yaşta evlenmeyi isterdim vallaarydsm benden gençsin canım ben 35 olacak sadece 9 aycıktır evliyim:))
benim de esim azospermi ..Benim esim azospermi başka kimde var bu durum ?
E oyle cok bisey de yokmus ki aramızda yaa ben de 35 40 diyeceksiniz sandim ben 30 yasa kadar olanlara abla demiyorum arkadaşlarım hep büyük benden
Aynen aynenDi mi bizim ruhumuz genc hala
Sen daha çiçeği burnunda evlisin:) önemli olan ruhumuz genç olsun Hep. Her yaşın tadını çıkararak dolu dolu yaşamak nasip olsun. Huzurumuz sağlığımız çocuğumuz olsun yeter..arydsm benden gençsin canım ben 35 olacak sadece 9 aycıktır evliyim:))
Abla mı???Ablalar sıkıntı yapmayın yaş dediğiniz nedir ki
Off ya en kart ve en yeni evli benmişimmm bana teyze diyin bariiii((((((
Off ya en kart ve en yeni evli benmişimmm bana teyze diyin bariiii((((((