2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hayirli cumalar, asure gunumuz mubarek olsun kizlar Rabbim bu iki guzel gunun yuzu suyu hurmetine bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, hamileliginde sorun olan arkadaslarimiza şafi sifatiyla şifa versin, test gununu bekleyen arkadaslarimizin emeklerini bosa cikarmasin, icimizden gecip dilimizle söyleyemedigimiz maddi ve manevi sıkıntılarımızı gidersin insaAllah Amin Ecmain

Bilmiyorumki canim beni cagirmadi.sende ne guzel bitmis canim darisi basima.hergun geliyo artik bunaldim bende.3 hafta oldu devam ediyo
Selamun aleyküm arkadaşlar asure günümüz mübarek olsun cumaniz hayırlı olsun.... Dr gidip sordun mu neden oluyor diye inşallah sende bir an önce iyi olursun arkadasim

Canim bende yukseklik degi tiroid düşmüş tsh yani 6. Haftamda tsh normal cikmisti dünkü tahlilde düşük cikti bugun de gidip t3 t4 degerlerime bakilicak yüksek tiroid tehlikeli sanirim...

Selam kızlar hayırlı cumalar ve aşure günümüz mübarek olsun...
Doktora gideceklere rabbim güzel haberler almasını,
Test sonucu bekleyen annelere pozitif sonuç almasını,
Tedavi sürecinde olup transfer bekleyenlere güzel sonuçlar almasını,
Hasta yatağında şifa bekleyen hastalarımızın şifa bulmasını,
Huzur evlerinde ve kimsesizlerin derdine derman olmayı,
Hamile annelerin bebeklerine sağ sağlim kavuşmasına,
Ameliyat masasında olup şifa bekleyenlere şifa bulmasını,
Ve tüm ölmüşlerimizin kabirlerini nurla doldurmasını nasip eyle ya Rabbim...

papatya1655 bana bazen iki pasa gibi bile geliyor ya hayirlisi bakalim yeterki saglikli olsunlarrr belki bugun ipucu verirler. Bitter çaklıtımı koydum cantama yiyip minikleri rahatsiz etcem biraz

papatya1655 bana bazen iki pasa gibi bile geliyor ya hayirlisi bakalim yeterki saglikli olsunlarrr belki bugun ipucu verirler. Bitter çaklıtımı koydum cantama yiyip minikleri rahatsiz etcem biraz
Bence de iki erkek de hadi birini diyim dedim içime öyle doğuyor
Et tabiki annesi babası gelmiş onu görmeye
Doya doya gör bebisleri bugün canımcim
G Germinal çok düşük de ıyi değil canım T3 T4 de bisey yoktur sanmıyorum canım ilaç azaltirsin büyük ihtimal

Kizlar herkesin bulantısı biterken iki gündür bulantidan yemek yiyemiyorum dışarı çıktık dışarda çorba içtik eşimle
Tabi birde çok halsizlik vr başım dönüyor

13 é girerken başlar mı anlamadım ki ben

Evet cnm ikisi de iyi degil ben ilac kullanmiyodum daha doğrusu doktor noduller kuculur mu diye vermisti nerdeysr 10 aydir kullanmadim simdi teste gore baslatir yine

bneimde son günlerde hep iki erkek aklıma geliyor valla canım.nerden nasıl böyle oldu anlamadım ama bir yandanda işime geliyor babalarıyla kanka olurlar yükü onun omzuna atarım dıye. çok mu hainim ne
kendin için ne hissediyorsun.büyük mü küçük mü

canım benim ilk öğrendiğim sıralar çok olmuştu. ozaman çıkarttığım falan olmuştu hatta. yiyesim gelmiyordu. ama uzun sürmedi çok şükür. bazılarının sonradan olurmus. bende inş. sonradan böyle bir sürprizle karşılaşmam diye dua ediyorum

Aaaa bende iki erkek olursa sizı sabah ictimasina kaldıracağım diyorum
Yoksa basetmek zor 3 erkekle
Esim de pek bi hevesli iki erkeğe
Kanka olacaklarmis
Ama ben 1 kız bir erkek diyorum :)
Ama herkes 2 erkek rüyası görüyor
Geçen komşular bir adet yaptı üzerimde orda da bir kız bir erkek çıktı :)
Valla aklımda bir tane bile isim yok
Ama merak bolca var
Ay canım sakin bulantılar sana uğramasın pek bi fena
G Germinal en fazla ilac kullanirsin canım
Bulantıların hala geçmedi mi senin zor vallahi

askerliğe erken başlarlar işte ne güzel canım
içimden geçen bir kız bir erkek amma velakin gerçekler nolur bilmiyom. cumanın hürmetine asurenin hürmetine güzel hayırlı haberler bekliyorum inş.canım.zil çalsada koşup gitsem derdindeyim

A
Selamun aleyküm arkadaşlar asure günümüz mübarek olsun cumaniz hayırlı olsun.... Dr gidip sordun mu neden oluyor diye inşallah sende bir an önce iyi olursun arkadasim
aleykum selam canim seninde asure gunun ve cuman mubarek olsun.amin canim insallahh gecse daha bi rahat olcam.ben gittigimde sordum kahverengi leke normal bu donemde dedi.netten okudugum kadariyla bazi kisilerde 40 gun bile suren olmus lohusa gibi.ama lohusa hukmune girmiyorum bebegin eli kolu belli olup dusuk yaparsan lohusa sayiliyomusun benim bebegim olusmadiydi

Canim hemen haber ver olur mu :)
Ben bile heyecanlandim şimdi
Pazartesi de bizim buluşmamiz var bebislerle :)
G Germinal allah kolaylik versin canim geçer insalalh bir an önce
G geveze2 A arzm61 çabucak iyileşin inşallah kızlar güzel haberlerinizi duyalim
esma73 esmacım canım benim bir gelisme var mı
Hep aklimizdasin dualardasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…