-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.321
Allah korusun canim ins bir sorun cikmaz dua et bol bol belki degisir birkac gunde bebeginin gelişimi...Kızlar benim ve bebeğim için dua edermisiniz çok güçsüz bir durumdayım az önce doktordan geldim bebegimin tam olarak gelişimini tamamlamadigini söyledi zaten benim başımdan kaynar sular döküldü sanki kün fe yekün
Daha erken amaEarly yarın yapcam.ancak temin edebildim.digerleriyle yapıyorum ama hiç mi cikmâz canım.bembeyaz..5.gün hem de dondurulmuştu(
Canim benim testleri hemen atıyor musun 1 saat sonra falan bak böyle erken vakitlerde yapılan testlerde 1 saat sonra falan çıkabiliyorEarly yarın yapcam.ancak temin edebildim.digerleriyle yapıyorum ama hiç mi cikmâz canım.bembeyaz..5.gün hem de dondurulmuştu(
Ya kizlar bi sey daha sorucam ben normalde tiroid hastasiyim hormanlarimda sorun yok ama nodullerim var onlar da kontroldeydi fakat bir yildir bebek tedavisi yuzunden aksattim bugun gidebildim endokrinoloji prof. Doktorum tsh degerim düşük cikti sende zehirli guatra donmus dedi hipertiroid nette okudum gebelige bagli olyoymus genelde ctesi gidip kan testi yaptiricam t3 t4 gibi degerlere ins sorun olmaz bebek icin sanirim hipotiroidi cok tehlikeli...bilgisi olan var mi?
kizlar iyi aksamlar
transferde idrarinizi tutabildinizmi?ben normade uzun tutarim ama o aleti falan takinca zor olur gibime geldi.hasta bezi almayi dusunuom.surgu de kullanmak istemiom.napsamki
Bilmiyorumki canim beni cagirmadi.sende ne guzel bitmis canim darisi basima.hergun geliyo artik bunaldim bende.3 hafta oldu devam ediyoİyiyim iyi oluyorum :)ilacı bitene kadar kullandım ama öyle çok kanaman olmadı en son günlerde ben dede leke vardı ama 1 haftadır yok bitti şimdi bana Dr adetin 3 günü gel dedi neden çağırdı bilmiyorum acaba ne zaman adet gorecegiz... seni cagirdii Dr
Good morning honeygood morning ladies
hayırlı cumalar. aşure günümüzde mübarek olsun.hayırlara vesile olsun inşallah hem bizler hem bebişlerimiz için.
sıkıntısı olan arkadaşların inş.sıkıntısı bir an önce gider ve sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz hepimiz.
benim içinde büyük gün bugün. miniklerimle randevum var. korkuyorum her seferinde kötü birşey duyarım diye. allahım bugünde mutlu haberler almayı nasip etsin insallaaaahh
Canim benim bazen gec oluyor tutunma, degerler de gec yukseliyor, umarim sende de durum boyledir. Dualarim seninle Deryacim..Günaydın kızlar..aşure günümüz mübarek olsun... Bugün sizden ricam benim için ismen dua eder misiniz...prediktor early ile yaptım bu sabah yine tik yok.9.sabahimdayim..tek umudum kan testi..Rabbim bu sefer inşallah guldurur yüzümüzu..adım derya...
Kuzular gunaydin, ben de hashimatoluyum, her ay baktircaz dedi doktorum bir de jodid diye iyot takviyesi verdi...Günaydın kızlar
Aşure gününüz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun
G Germinal bende de tiroid var hemde hashimato tiroid ,
ayda 1 kez doktora kontrole gitmek lazım tiroidi olan da olmayan da çünki hamilleikte tiroid yükselebiliyor
Bebekler vücudumuzdaki tiroidi kendilerine alıyorlar ve beyin gelisimleri için çok önemli tiroid
Hormonu
Yani kızlar hamilleikte tiroid hastası olan bir sürü insan var ayda 1 olcturmek lazım
Canimm ben coook zorlandim, bir de islem biter bitmez surgu istedim ve yatarak yaptigin icin ikinmak gerekiyor ki ben sonradan cok taktim kafama keske dayansaydim diye ama sikisikliktan aglamak uzereydim. Bence sonda iste canim, hasta bezine yapmak da zor..kizlar iyi aksamlar
transferde idrarinizi tutabildinizmi?ben normade uzun tutarim ama o aleti falan takinca zor olur gibime geldi.hasta bezi almayi dusunuom.surgu de kullanmak istemiom.napsamki
Canim benim kadınlar kulübünde çok okumustum son güne kadar negatif çıkan sonra kanda pozitif olanlar vardıGünaydın kızlar..aşure günümüz mübarek olsun... Bugün sizden ricam benim için ismen dua eder misiniz...prediktor early ile yaptım bu sabah yine tik yok.9.sabahimdayim..tek umudum kan testi..Rabbim bu sefer inşallah guldurur yüzümüzu..adım derya...
Amanda aman ne güzel bir günden ne güzel bir olay canım benimgood morning ladies
hayırlı cumalar. aşure günümüzde mübarek olsun.hayırlara vesile olsun inşallah hem bizler hem bebişlerimiz için.
sıkıntısı olan arkadaşların inş.sıkıntısı bir an önce gider ve sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz hepimiz.
benim içinde büyük gün bugün. miniklerimle randevum var. korkuyorum her seferinde kötü birşey duyarım diye. allahım bugünde mutlu haberler almayı nasip etsin insallaaaahh