2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Allah korusun canim ins bir sorun cikmaz dua et bol bol belki degisir birkac gunde bebeginin gelişimi...

Kizlar ben de doktordan geldim.11+5 benim hesabimla bir gun fsrk var cok şükür gelisimi iyiymis 4.85 cm olmus minigim ultrasonda artik belliydi tam bebek olmustu cok heyecanlandim ikili test yaptırdım kan testi verdim yarin cikacak ama cumartesi alicam sonucu ins guzel sonuclar alirim..kac gundur korkuyodum icim rahatladi kalp atisini duyunca...Allah korusun bebislerimizi.

Early yarın yapcam.ancak temin edebildim.digerleriyle yapıyorum ama hiç mi cikmâz canım.bembeyaz..5.gün hem de dondurulmuştu(
Canim benim testleri hemen atıyor musun 1 saat sonra falan bak böyle erken vakitlerde yapılan testlerde 1 saat sonra falan çıkabiliyor
Test ıyu değilse

G Germinal maşallah bebise gözün aydın canım

Ya kizlar bi sey daha sorucam ben normalde tiroid hastasiyim hormanlarimda sorun yok ama nodullerim var onlar da kontroldeydi fakat bir yildir bebek tedavisi yuzunden aksattim bugun gidebildim endokrinoloji prof. Doktorum tsh degerim düşük cikti sende zehirli guatra donmus dedi hipertiroid nette okudum gebelige bagli olyoymus genelde ctesi gidip kan testi yaptiricam t3 t4 gibi degerlere ins sorun olmaz bebek icin sanirim hipotiroidi cok tehlikeli...bilgisi olan var mi?

kizlar iyi aksamlar

transferde idrarinizi tutabildinizmi?ben normade uzun tutarim ama o aleti falan takinca zor olur gibime geldi.hasta bezi almayi dusunuom.surgu de kullanmak istemiom.napsamki

benim de 2 tane nodülüm var birisi baya büyük benim de hormonlarda değerlerde bugüne kadar sorun olmadı. ben düzenli 6 ayda bir kontrole gittim en son ben tüp bebek tedavisi olduğumu söylemiştim ve sorun olur mu diye sormuştum.o da çok açık uçlu konuştu olabilir de olmayabilir de hormonlar değişiyor bilemeyiz demişti.kadın doğum doktorum ilk sıralar gittiğimde durumu anlattım kan tahliline gerek yok dedi. tedavi öncesi yaptırmıştım son kez iyiydi sonuç.

kizlar iyi aksamlar

transferde idrarinizi tutabildinizmi?ben normade uzun tutarim ama o aleti falan takinca zor olur gibime geldi.hasta bezi almayi dusunuom.surgu de kullanmak istemiom.napsamki

ben suyu fazla içmiştim biraz, doktorda biraz geç geldi bekledim o ara aleti takınca zor bekledim bitsin diye dua ettim.su içme çok fazla oraya gidince içersin.

Bilmiyorumki canim beni cagirmadi.sende ne guzel bitmis canim darisi basima.hergun geliyo artik bunaldim bende.3 hafta oldu devam ediyo

Günaydın kızlar
Aşure gününüz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun

G Germinal bende de tiroid var hemde hashimato tiroid ,
ayda 1 kez doktora kontrole gitmek lazım tiroidi olan da olmayan da çünki hamilleikte tiroid yükselebiliyor

Bebekler vücudumuzdaki tiroidi kendilerine alıyorlar ve beyin gelisimleri için çok önemli tiroid
Hormonu

Yani kızlar hamilleikte tiroid hastası olan bir sürü insan var ayda 1 olcturmek lazım

good morning ladies
hayırlı cumalar. aşure günümüzde mübarek olsun.hayırlara vesile olsun inşallah hem bizler hem bebişlerimiz için.
sıkıntısı olan arkadaşların inş.sıkıntısı bir an önce gider ve sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz hepimiz.

benim içinde büyük gün bugün. miniklerimle randevum var. korkuyorum her seferinde kötü birşey duyarım diye. allahım bugünde mutlu haberler almayı nasip etsin insallaaaahh

Good morning honeyay miniklerini gorecekmis bugun bu tatli kiiiz, cok sagliklilar annesi hic merak etme, guzel haberlerle doneceksin..

Canim benim bazen gec oluyor tutunma, degerler de gec yukseliyor, umarim sende de durum boyledir. Dualarim seninle Deryacim..

Kuzular gunaydin, ben de hashimatoluyum, her ay baktircaz dedi doktorum bir de jodid diye iyot takviyesi verdi...

kizlar iyi aksamlar

Canimm ben coook zorlandim, bir de islem biter bitmez surgu istedim ve yatarak yaptigin icin ikinmak gerekiyor ki ben sonradan cok taktim kafama keske dayansaydim diye ama sikisikliktan aglamak uzereydim. Bence sonda iste canim, hasta bezine yapmak da zor..

Canim benim kadınlar kulübünde çok okumustum son güne kadar negatif çıkan sonra kanda pozitif olanlar vardı
O yüzden hiç idrar testi yapmadım zaten stresten uzak kalmak lazım kendini bir sürü strese sokuyorsun erken yaparak
Dua edrim canım bugün
Amanda aman ne güzel bir günden ne güzel bir olay canım benim
Herşey çok güzel olacak rahat ol tatlım
Bi de içimden geçti bir tanesi erkek sanki bebislerden :)

Happinessss benim tiroidim çok hareketli bu ara bi düşük bi yüksek
Takviye vermedi henüz kendi endokrinoloji doktoruma da gidemedim daha gitsem iyi olacak

_oceanshine_ canım benim transfer gunu orda su iç kesinlikle kaç dk sonra alacaklarını sor ona göre hareket et
Ben de çok sıkışıktim işlem sonrası 15 20 dk sonra falan artık dayanacak gibj değildim sürgüye ikinmak lazımdı odanın içindeki lavaboyu kullandım

Daha rahatti sonda da rahat olabilir
Ama ben lavaboya gitmekle falan 30 dk yatmamisimdir
Benim doktorum yatmak önemli değil artık onlar güzel bir yere yerleşti kı tutunma daha ilerleyen günlerde olacak istediğin zaman çıkabilirsin dedi
30 dk dan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…