2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Esmacım araştırdım biraz
İnsalalh öyle değildir ama öyle olsa bile bu sekilde sağlıklı doğan bir çok bebek var doğum sonrası ameliyatla sağlığına kavuşuyor bebek
Bence Bir perinatologa gidip kesinlik kazandır önce
Ve bu konuda uzman doktorlar bulmalısin her doktorun harcı değil bu olay
Bir çok şey araştırılıyor sıkı takip ediliyor
bugün kendini topla canımcim dinlen
Once sen iyi ve guclu olmalisin bebeğin için

Esmacım araştırdım biraz
İnsalalh öyle değildir ama öyle olsa bile bu sekilde sağlıklı doğan bir çok bebek var doğum sonrası ameliyatla sağlığına kavuşuyor bebek
Bence Bir perinatologa gidip kesinlik kazandır önce
Ve bu konuda uzman doktorlar bulmalısin her doktorun harcı değil bu olay
Bir çok şey araştırılıyor sıkı takip ediliyor
bugün kendini topla canımcim dinlen
Once sen iyi ve guclu olmalisin bebeğin için
İnşallah hersey güzel olur bende araştırdım internetten rabbime siginiyorum

esma73 esma73 canım bende okudum 7 kere ayet-el kursi rabbimin izniyle birşey çıkmayacak inanıyorum arkadaşların da dediği gibi perinatoloğa ve kendi doktorunla da bir görüş güçlü ol canım...

Kızlar benim ve bebeğim için dua edermisiniz çok güçsüz bir durumdayım az önce doktordan geldim bebegimin tam olarak gelişimini tamamlamadigini söyledi zaten benim başımdan kaynar sular döküldü sanki kün fe yekün
Esmacım ayetel kürsileri ben de okudum senin için, arkadaşların dediği gibi moralini bozmamaya çalış başka bi doktora görün mutlaka..bir de bebeğin azalarının organlarının tam ve sağlıklı olması için 70bin tane 'sübhanallahi ve bihamdihi' çekilirmiş özellikle ilk 4 ay dolana kadar..bunun da manevi bi kuvvet olacağına inanıyorum canım..

esma73 esma73 canım içten söylüyorum bunu hiç bi şey olmayacak merak etme.boşuna uzmusum kendimi diyeceksin inşallah...hemen okuyorum ayetel kursileri...Rabbim yardım etsin...

Nasil oluyum canim cok sukur halimize ister istemez piskoloji bozuluyor bide kahve lekem bitmedi hala sikinti yapiyor bende.sen nasilsin canim ben sana yazmistim ama gerek kalmadi demi o ilac ise yaradimi.sende varmi canim kahve leke duseli 3 hafta oldu ama benim devam ediyor.
İyiyim iyi oluyorum :)ilacı bitene kadar kullandım ama öyle çok kanaman olmadı en son günlerde ben dede leke vardı ama 1 haftadır yok bitti şimdi bana Dr adetin 3 günü gel dedi neden çağırdı bilmiyorum acaba ne zaman adet gorecegiz... seni cagirdii Dr

lkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlrmonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlardanbbizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealğımızholkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargekbelkonlakealdığımızhormonlardanbbizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhornlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşlaımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormontlargerekbelkonlakealdığımızhormonlardanbbizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardkokonlahormonlargerekbelkonlakealdığımıoğımızholkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlardanbbizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelnlakebkokonlahormonlargerekbelkonlakealdığımıoğımızholkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolmonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlardanbbizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebkokonlahormonlargerekbelkonlakealdığımıoğımızholkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargereonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlardanbbizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolkonlakebkokonlahormonlargerekbelkonlakealdığımıoğımızholkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlardanbbizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolkonlakebkokonlahormonlargerekbelkonlakealdığımıoğımızholkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhordığımızhormonlardanbbizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlaardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolkonlakebkokonlahormonlargerekbelkonlakealdığımıoğımızholkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonmonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormomonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakmızhormonlaardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolkonlakebkokonlahormonlargerekbelkonlakealdığımıoğımızholkonlahormonlargerekbelkonlakealdığımızhormonlarbzararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekonlargerekbelkonlakealdığımızhormonedilebizararyoamakekesinliçıkmabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbelkonlakebelkonlahormonlargerekbeabaşladaldığımızhormonlardanbolsagerekbe

Cok ozur dilerim yanlislikla geldi sacma sapan oldu.Esmaya heyecanladim canim bende ayetel kursi okurum canim Rabbim sifasindan sifa versin sagliklu olacak merak etme

Kızlar benim ve bebeğim için dua edermisiniz çok güçsüz bir durumdayım az önce doktordan geldim bebegimin tam olarak gelişimini tamamlamadigini söyledi zaten benim başımdan kaynar sular döküldü sanki kün fe yekün
Canim benimm dua ettim senin icin. Insallah hic bir sey olmayacak merak etme..ultrason goruntun varsa yollasana canim, biz de danisalim doktorlarimiza-ben benimkiyle surekli whatsapptan yazisiyorum, onun da gorusunu sorarim?

Lazerle epilasyonun hamilelikte kesin olarak tesbit edilen bir zararı yok ama kesinlikle zararsızdır diye bir çalışmada yok, bu yüzden doktorlar tavsiye etmiyor.. şüpheli iş yapmaktansa sabretmek daha mantıklı..malesef bende de çok çıkmaya başladı, aldığımız hormonlardan olsa gerek..belki onlar kesilince daha da azalır..

mutluluğunuz daim olsun, evlatlarınızla taçlansın inşallah...yaşın çok gençmiş ve bana göre çok erken yaşta evlenmişsin :KK45:kısmet olursa ilk bebeğimi 32/33 yaşımda kucağıma alacağım, 10 sene erkencisin sen, geç kalıyorum diye düşünme hiç :KK39:
Canim sagol Allah razi olsun ama korkuorum olmaz diye.evet erken evlendim ama benim tercihim degildi :KK43:

Esmacim hakan hocayla diyaloga gir ben hatirliyorum hastanede bir bayan ve galiba hemsireydi orda baska doktor soylemek istemiyorum bir ihtimalden aldir demisti hakan hocanin yanina girdi cikti yanlis gormus afedersiniz o salak doktor nasil o kanaata varmisti da oyle demis.canim sende hemen onlara faksla gonder sen ayni sehirde misin oyleyse sabah onun yanina git lutfen uzme kendini Rabbim sana mucizelerini verir insallah :KK200:

Ama beşinci gün cikan bile var canım ya...hiç mi olmaz diyorum...bazen de içimde o biliyorum diyorum...Rabbim yardımcımız olsun...

Early yarın yapcam.ancak temin edebildim.digerleriyle yapıyorum ama hiç mi cikmâz canım.bembeyaz..5.gün hem de dondurulmuştu:KK43:(

X