2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benim de kanama alanı küçülmüş çok şükür ama dinlenmeye devam. İkiz değil bu arada tek :) Sağlıklı olsun da sayısı önemli değil. 8 haftalık olmuş miniğim. Başını ve poposunu gösterdi. :KK70:
Yerim onu ben maşallah ona canım :)
Tek olsun çift olsun sağlıklı olsun yeter
Dinlen canım benim hiç yorma kolay mı bulduk biz onları
biz dikkat edelim allahim korur insallah bebislerimizi

Kızlar anne adayları siz bilirsiniz dün transfer oldum ve karnım ağrıyor gece falan agrio du hep kalkınca falan nebilim nasıl anlatsam sürekli deil ama yinede ağrı var sizce niyeki yada olanlar oldumu

Vefalı kankam :)) hersey yolunda.Bugün dr gittim çok küçülmüş artık korkmamıza gerek yok dedi.Mide bulantım ve koku hassasiyetimde çok çok azaldı en çok ona seviniyorum :)) allahın izniyle ameliyatsız atlatıyorum gibi.Tek sıkıntım deger sıfırlanana kadar kan verecek olmam ona da şükür :)) Hamileliğinizin tadını çıkarın belki bende bir sonraki denememle siz doğurmadan yetişirim :))
Oy canim kankam benimmm, cok sevindim. Az kaldi bu gunler gececek ve benim zuzum bize yeniden guzel haberi verecek. Hatta bence Aralik'ta yapsinlar transferini minnosum yeniden, sonra gelsin bebiskon yeniden hem de dogru yere tutunarak&saglikla:KK200::KK19:

Kuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonra:KK53:hafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdim:cool:sizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?:KK30:

M matildaaa canım merak etme doğru bir zamanda gidiyorsun doktora kalp atışı ve keseyi aynı gün göreceksin inşallah kalp atışını daha sonra duyuyorsun tatlım rahat ol.

M MissBbs canım bende tüp bebek doktoruma doğum yaptırmak istedim ama adamcağız öyle yoğun ki bi operasyondan çıkıp diğerine giriyor bana zaten kendi ağzıyla söyledi çok yoğunum doğuma girmiyorum çünkü hastalarıma yetişemem diyor hastalarının üstüne titreyen bir doktor ama arada ziyaretimize gelin dediler bizde eşimle düşündük doktoruma güzel bir çikolata yaptırıp merkezdeki hemşirelere ve acil servisteki hemşir ve hemşirelere baklava yaptırıp veda edicez çok ilgilendiler benimle çünkü verdiğimiz milyarlar helal olsun onlara...
Sende seninle en iyi şekilde ilgilenen doktoru bulunca inan rahatlıycaksın...

Kızlar anne adayları siz bilirsiniz dün transfer oldum ve karnım ağrıyor gece falan agrio du hep kalkınca falan nebilim nasıl anlatsam sürekli deil ama yinede ağrı var sizce niyeki yada olanlar oldumu
Canim benim transferden 4 gun sonra regl olacalmis gibi kramplarim ve karin agrim baslamisti sonrasinda da devam etti hep..opu yeniyse ondan da kalma olabilir..bir de alinan ek hormonlar yuzunden (progesteron) sindirim sistemi cokuyor-progesteron rahimdeki duz kaslarin kasilmasini engellemek icin kullaniliyor ancak ayni zamanda mide ve bagirsaktaki duz kaslari da gevsettigi icin yedigini sindiremiyorsun ve asiri gaz problemi oluyor, ondan da olabilir..

Kuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonra:KK53:hafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdim:cool:sizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?:KK30:

Oyyyy bende sendenim şortum ve pantolonlarımın düğmelerini kapatmıyorum bıdığımın canı acır diye göbeğim çıkmadı henüz her sabah uyandığımda ilk işim göbeğime bakmak oluyor:KK70:

Tatlım karnın hep ağrıyacak benim bebeğim inşaat mühendisi olduğu için çok kazı çalışması yapıyor :KK70: kan gelmediği sürece korkma canım

Oyyyy bende sendenim şortum ve pantolonlarımın düğmelerini kapatmıyorum bıdığımın canı acır diye göbeğim çıkmadı henüz her sabah uyandığımda ilk işim göbeğime bakmak oluyor:KK70:
Canim daha minnoslar 2 santim, rahimlerimiz de minik bir portakal buyuklugunde, cikmamasi lazimdi henuz ama bende cikmaya basladi sanki. Annemin de 8 haftalikken belliymis baya, ic karnimiz baya az sanirim:KK24:

Canim benim transferden 4 gun sonra regl olacalmis gibi kramplarim ve karin agrim baslamisti sonrasinda da devam etti hep..opu yeniyse ondan da kalma olabilir..bir de alinan ek hormonlar yuzunden (progesteron) sindirim sistemi cokuyor-progesteron rahimdeki duz kaslarin kasilmasini engellemek icin kullaniliyor ancak ayni zamanda mide ve bagirsaktaki duz kaslari da gevsettigi icin yedigini sindiremiyorsun ve asiri gaz problemi oluyor, ondan da olabilir..
Canım öpüyorum Cuma günü oldu ve transferde dün oldu yani 3 gün embriyo şu ama ağrım ertesi gün başladı yok kanamam falanda inş hayırlı olur sonu

Birde kızlar ben bebeğimle çok konuşuyorum bebek bile diyordur yeter be kadın sus diye:KK70: ama diyorumki nerdesin diğip pıt pıt vuruyorum göbeğime 2 saniye sonra sağ kasığımda bir acı duyuyorum dün de nerdesin bıdığım dedim sol kasığım acıdı çok hazır cevap mı olcak ne eşime söylüyorum yorma bebeğimi diyor

:KK36:
Canım öpüyorum Cuma günü oldu ve transferde dün oldu yani 3 gün embriyo şu ama ağrım ertesi gün başladı yok kanamam falanda inş hayırlı olur sonu
Canim benim bol bol ananas ve cig kabak cekirdegi ye..bir de kAbiz olmamaya calis, bol bol meyve tuket:KK49:7.gun itibariyle de predictor early ile test yapmaya basla:KK45:kanama falan olmuyor zaten merak etme..dualarimiz seninle:KK37:

:KK36:
Canim benim bol bol ananas ve cig kabak cekirdegi ye..bir de kAbiz olmamaya calis, bol bol meyve tuket:KK49:7.gun itibariyle de predictor early ile test yapmaya basla:KK45:kanama falan olmuyor zaten merak etme..dualarimiz seninle:KK37:
Saol cnm yiyorum dün eşime ananas aldirttim baya bi kabak çekirdeği de köyümüzün doğal hergun gunde 3 defa progestan fitil koyuyorun..ya bide doktor transferden 3 gün sonra bide transferden 6gun sonra yapmam gereken bi iğne verdi hcg 1500 ui duye sormadım da niye diye yaptirdinizmi sizde

Canım ben progestan iğne oluyordum belli bir haftaya kadar onu kestiler şimdi crinone jel kullanıyorum bunlar düşük önleyici bebeğin tutunmasını sağlayan ilaçlar :KK66:

Saol cnm yiyorum dün eşime ananas aldirttim baya bi kabak çekirdeği de köyümüzün doğal hergun gunde 3 defa progestan fitil koyuyorun..ya bide doktor transferden 3 gün sonra bide transferden 6gun sonra yapmam gereken bi iğne verdi hcg 1500 ui duye sormadım da niye diye yaptirdinizmi sizde
Catlatma iğnesi sanırım bir çeşit o canım
o zaman erken test yapma sakın çünki o hcg yi yükseltiyor
gününü bekle yanlış sonuç alma
Ağrılar çok normal hepimizde oldu

X