- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 32
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.581
Canim patiklerimi hic cikarmiyorum korkuyorum insallah hasta olmam yarin hem test hemde regl gunum korkuyorumAyaklarını sıcak tut gaz vardır canım bana da oluyor bazen.yediklerine dikkat et
Karnımı çok şişirmeye çalışıyorum ama arada bi geliyo gün içinde. Acayip bişey yaCanım benim genelde anlık oluyor meğer yemekten sonra hemen yatmamak gerekiyormuş sende dikkat et cnm tok karnına uzanma.
Cok sukur baya.azaldi canim. Ilac icmistim.faydasi oldu gibi ins.sabah tekrarlamasindan.korkuyorum. soyle sakin bir calisma ortamimiz olsaydi keskeKatılıyorum canım sana
Az mı uğraştık ne günler gecti tedavilerle
raporum az kaldı ama heyet raporu falan artık bişeyler yapcam
Yani bebislerden kıymetli değil şu An hiç birşey
Allahtan parol kullanabiliyoruz inşallah hemencecik geçer baş ağrısı Canim
canım sağlık ocağında ertesi gün öğrenilir fakat internetten bakıp öğrenebilirsiniz. Ben de sağlık ocağında test yapınca netten bakıyorum ertesi gün gitmeye gerek kalmıyor. Sağlık ocağının adını yaz laboratuvar sonuçlarından bakarsın. Barkod numaran varsaAllah razi olsun canim saglik ocaginda yaptim en yakin orasigdi simdi esim aradi sabah cikacakmis agrica karnim sirtim ve gogsum agriyor korkuyorum yarin da regl gunum
Nasil o kdar bekleyebildin cnm idrara sıkışık degil miydin?Ben 1 saaat hiç kalkmadiim sonra lavaboya gittim 2 saat daha yatip oyle ciktimneden oyle erken kalktiniz ki
Canim zaten ben gidemem inan kani nasil verdim bilmiyorum cok heyecanlaniyorum kalbim cikiyor esim gitsincanım sağlık ocağında ertesi gün öğrenilir fakat internetten bakıp öğrenebilirsiniz. Ben de sağlık ocağında test yapınca netten bakıyorum ertesi gün gitmeye gerek kalmıyor. Sağlık ocağının adını yaz laboratuvar sonuçlarından bakarsın. Barkod numaran varsa
Canim surgu veriyorlar 1 saat sonra istersen lavaboya kalkiyorsun istemezsen 4 5 saat yatiyorsun ayrica sedyede yataga getirdiginde bile basini dahi kaldirma dediler bacNasil o kdar bekleyebildin cnm idrara sıkışık degil miydin?
Ignelerjn yan etkisi canim.Arkadaslar karnima kramp giriyor acaba neden olabilir
İnsallah oyledir hic belirtim yoktu bugun karnim sirtim ve gogsum de degisiklik varIgnelerjn yan etkisi canim.
Arkadaslar bu cizgiler pozitif mi
Evet canım maşallah hadi hayırlı olsun :) allah sağlıkla kucağına aldırsın :)Arkadaslar bu cizgiler pozitif mi
Canim cok sagol yanlis degildir dimiEvet canım maşallah hadi hayırlı olsun :) allah sağlıkla kucağına aldırsın :)
Test bozuk değilse yanlış değildir :) zaten kan testinin sonucunu da alırsın biraz sonraCanim cok sagol yanlis degildir dimi
Ayyy insallah canim kalbim cikacakTest bozuk değilse yanlış değildir :) zaten kan testinin sonucunu da alırsın biraz sonra
Allah razi olsun canimleyliamedd hayırlı olsun canım:)
Kızlar günaydın herkese
Bu elevit multivitamin bana çok gaz yapıyor üstelik çok afedersiniz büyük abdestim simsiyah çıkıyor...
Icinde demir var kuzucum ondan oluyor. Kahvaltidan sonra aliyorsun degil mi?leyliamedd hayırlı olsun canım:)
Kızlar günaydın herkese
Bu elevit multivitamin bana çok gaz yapıyor üstelik çok afedersiniz büyük abdestim simsiyah çıkıyor...
Tebrikler canim islem tamamArkadaslar bu cizgiler pozitif mi
Hayirli olsun ay ben de heyecan yaptim senin yerine Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok heyecanlandim darisi basima :) tebrikler cnmArkadaslar bu cizgiler pozitif mi