2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

yaaa bir de aksi gibi hiç hamile kalmayı düşünmeyen, hamile kalamayacak durumda tüm tanıdık, eş, dost, hısım, akraba hamile kaldı son 2 yıldır etrafımda:) asıl kabus buydu inanın:) eşim bile inanır oldu yaşadığımız bu tuhaf çekime:) ananaem hamileyim dese şaşırmayacağım diyor artık:))

Hahahahaaha son cümleye koptum canim.
Sorma sorma. Bide "kaza" ile hamile kalip üzülenler grubuda var. Iste hersey nasip....

yaaa bir de aksi gibi hiç hamile kalmayı düşünmeyen, hamile kalamayacak durumda tüm tanıdık, eş, dost, hısım, akraba hamile kaldı son 2 yıldır etrafımda:) asıl kabus buydu inanın:) eşim bile inanır oldu yaşadığımız bu tuhaf çekime:) ananaem hamileyim dese şaşırmayacağım diyor artık:))
Ben de bayildim son cumleye :KK70: ayni fikirdeyim esinle valla :KK70:

Hahahahaaha son cümleye koptum canim.
Sorma sorma. Bide "kaza" ile hamile kalip üzülenler grubuda var. Iste hersey nasip....
evet ya, bir de onlar var en son çok yakın bir kız arkadaşım,16 haftalık hamileleğini fark etmediğini söyledi, tabi birde durumunu bizim gibilerden saklayanlar:KK43: off ne bileyim yaaa, sıkıcı her haliyle bu durum, belirsizlik beni çok yıpratıyor

evet ya, bir de onlar var en son çok yakın bir kız arkadaşım,16 haftalık hamileleğini fark etmediğini söyledi, tabi birde durumunu bizim gibilerden saklayanlar:KK43: off ne bileyim yaaa, sıkıcı her haliyle bu durum, belirsizlik beni çok yıpratıyor

Biz birbirimizi cok iyi anliyoruz canim. Uzaktan bakan veya yasamayan bu durumu bilemez. Ve cok kolay konusur. "Olur olur daha yasiniu genc" cok duydum. Lakin bunlar nasip meselesi. Allah dilerse olur yasa bakmiyor....

Sen hangi ayda evlendin canim? ben eylul 2012..

Oyle tabi ki canim.. Azospermliler topiginde birisi yazdi daha gecenlerde hamileymisim ama düşük yapinca ogrendim testlerde 0 çıkıyordu diye.. Ama ne bileyim o mucize beni bulur mu ki:110:

Hic belli olmaz... Allah dilerse hersey olur!!! Rabbim dualarini kabul buyursun. Sana en güzel mucizeyi kucagina almayi nasip etsin. Innnnsalllahhh

X