2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

canim 37. hafta bebegin gelmesi icin cok uygun bir zaman kaygilanmana gerek yok erken degil yani!bende cumartesi 36 hafta olacam kismetse ve bebek her an gelebilir 4cm acilmam var!ben kaygilanmiyorum 36dan sonra!ama suyunun azalmasi ve plesentanin kireclenmesi hakkinda pek bilgim yok!
 
Ilk zamanlar gecede gunduzde uyudu.
simdi geceleri ayakta gunduz uyuyo :)
benimde uyku duzenim allak bullak oldu ama herseye deger
kuzucugunun ve senin iyi olmana sevindim canim!peki gunde kac tane bebek bezi degistiriyorsun?kac defa kaka yapiyor ve idrar yapiyor?bugun bebek bezi aldim 216lik ne kadar gider diye hesap yapicam:)
 
Şu saat olm
yok canim ne sanci var ne agri Allaha sukur bir haftayi geride birakiyoruz 36 olcaz kismetse yarin.pazarteside randevum var!sen nasilsin durumlarin nasil canim?
Su uyuyamadim bir turlu.birde 3 gun once ev tasidik hala yerlesemedim.bebeler uyudukca biseler yapmaya calisiyorum.neyseki etkilemedi yorgunluk.bnde carsamba kontrole gittim bebis 2800 olmus genel olarak iyi dedi nst de sorun yok.persembe gunu gidcem tahlilller yapilcak anestezi dr uyla goruscez ve kesin tarih belirlicez.dr en son ayin 10 u dedi zaten
 
Yeni dogan bebe gunde ortalama 8 bez tuketir.ona gore bi hesap yapabilirsin.bebisten bebise degisebilir tabi 6 olur 10 olur.tecrubeme gore 8 diyorum :)
 
Dreamelodi aynen canim utku problemi bende ust seviyelerde dr ilac verdi uyuyamadiginda ic diye,denedim yeni uyuyamadim demekki bilinc alti uyumamaya endexli.bebeginin kilosu iyi masallah canim!insallah hersey gonlunce olur!
bu arada bebeginin hareketleri nasil?benimkisi pek bir hareketsiz ama gunde 10dan fazla hareket ettigi kesin!
 
Cantada bebise en az 2 hastane cikisi bez islak mendil
Kendim icin 2 pijama bi gecelik bikactanede ic camasiri koycam.
haricinde ekstra bisiler koymicam.sagma mak. Biberon falan filan ilk etapta gereksiz bence
 
Dreamelodi 216lik paket bir ay belki idare eder! bende 2 pijama takimi 1 sabahlik ic camasiri emzirm atleti 2 esofman sampuan sac kremi,losyon dis fircasi ve macunu gogus kremi koydum!ama sut pompasi dahaalmadim almalimiyim bilemedim!
 
Benim bebisinde aynen 2 haftadir daha az ama yogun sekilde hissediyorum hareketleri.artik buyuduler yerleri daraldi haliyle.bayramdan once basi yukardaydi son kontrolde dondugunu asagida oldugunu soyledi dr.bi ara hareketi cnmı yakmisti hafif demekki o zmn dönmüs :)
Herseye bi ilac veriyolar mumkunse icmemeye calisiyorum.insallah saglikla atlatiriz hepimiz hersey doguma kadar sonra farkli telaslarimiz olacak.bu gunleride ozlicez :)
 
yatinca hareketini hissediyorum ama otururken hic hissetmiyorum!bakalim ne zaman doacaklar o kadar merak ediyorumki!kime benziyor sagligi nasil ilk aglayisini herseyini
 
Ben arkadaslara ozenip sut arttiriyor hemde kolay oluyor dediler diye aldigim pompayi 3 bilemedin 5 defa kullanmisimdir.luxumsuz bi alisverismis bnm icin.
allah korusun bebis emmeyi reddeder yada anne emzirecek durumda olmaz o zmn alinir.yani cok onmli degil.
yeni dogan bebek 72 saat ac kalsa bisey olmazmis bunuda 4. Cocukta ogrendim
Israrla emzircez insallah bol sutlu nasipleri olur.
sampuan filanda gereksiz hastanede napcan zaten ertesi gun taburcu oluyosun.normalse ayni gun evindesin :)
 
buarada internette bir tane sut pompasi buldum $22 dolar elektrikli cok ucuz bir site olmazsa onu alcam!kayin validem sordu birseye ihtiyacin varmi diye yok dedim keske pompaya ihtiyacim var deseydim!saolsun gorumcem bir cok seyini almis 29unda buyuk bir koli gelcek ustelik bebek arabasi vede araba koltugu saolsun benden heyecanli!
 
Hayirli olsun gule gule kullanin.pompa yerine bebis icin bisiler aldir yahu mama sandalyesi _yurutec filan alsin alsin :) 5 6 aylikken kullancaz artik onlari ...
ihtiyacin olursa alirsin pompayi diyorum ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…