Aaaa turtacim bayram sekerin geldi demek rabbim anali babali buyutsun.hayirli olsun saglikli mutlu olun insallahAllah razi olsun kuzumm yok kendi dogum sancimi cektim.
Öldum öldum dirildim 2.5 gun boyunca.
nst 100lerden inmiyordu kasilma vardi cok.
sonra bebis strese girdi ve acilma olmadi acilma olmamasinin nedeni ise kordon kisaymis.
bebek yukardaymis ondan zaten 1 saat ddaha dursaymis kordonu kopacakmis
Hayirlisi olsun canim dogru zaman neyse o zmn saglikla gelsin bebislerimiZsaat 12 30 da gittim 3cm acilmisti,sancilar 100 75 arasi gitti geldi 1saat sonra 4 cm oldu antibiotik serum verdiler 2 serum serumlar sabah 9 gibi bitti.sabah tekrar catiya bakti 4cm hala acilma yok eve gidebilirsin dedi ama sancin olursa geri gelmek sartiyla pazartesi tekrar cati muayenesi ultrasyon ve nst yapilacak tabii o zamana kadar gelmezse! cok kotu oldum erken dogum olsun istemiyorum cunki normal saglikli bile olsa amerikada en az 2 hafta kuvezde tutuyorlar!simdi evdeyim dinlemiyorum bebegimde antibiotiklerden kipir kipir masallah ama asagiya baski yapmiyor sukur yukarilarda!benden bu kadar kizlar hersey gonlumuzce olsun insallah sadece 2 hafta istiyorum sonra gelsin zaten kuzucum!annesini dinler belki hastanede bol bol sohbet ettik oglusumla sanki soz dinleyecek gibi:)
Canım konuş zaten annecim durman lazım biraz daha büyü gibisinden konuş. Patron o geleceği zamana o karar vereceksaat 12 30 da gittim 3cm acilmisti,sancilar 100 75 arasi gitti geldi 1saat sonra 4 cm oldu antibiotik serum verdiler 2 serum serumlar sabah 9 gibi bitti.sabah tekrar catiya bakti 4cm hala acilma yok eve gidebilirsin dedi ama sancin olursa geri gelmek sartiyla pazartesi tekrar cati muayenesi ultrasyon ve nst yapilacak tabii o zamana kadar gelmezse! cok kotu oldum erken dogum olsun istemiyorum cunki normal saglikli bile olsa amerikada en az 2 hafta kuvezde tutuyorlar!simdi evdeyim dinlemiyorum bebegimde antibiotiklerden kipir kipir masallah ama asagiya baski yapmiyor sukur yukarilarda!benden bu kadar kizlar hersey gonlumuzce olsun insallah sadece 2 hafta istiyorum sonra gelsin zaten kuzucum!annesini dinler belki hastanede bol bol sohbet ettik oglusumla sanki soz dinleyecek gibi:)
canım geçmiş olsun hayırlısıyla zamanında gelir inşallah bebeğin.yalnız anlayamadığım 4cm açıklıkla eve gönderilebiliyıormusun ve hastanede yatmadan doğum 4cm açıklıktan sonra ertelenebiliyormu?4cm az bi açılma değil çünkü.suyun yada nişanın gelmişmiydi? aman dikkat sen yinede.saat 12 30 da gittim 3cm acilmisti,sancilar 100 75 arasi gitti geldi 1saat sonra 4 cm oldu antibiotik serum verdiler 2 serum serumlar sabah 9 gibi bitti.sabah tekrar catiya bakti 4cm hala acilma yok eve gidebilirsin dedi ama sancin olursa geri gelmek sartiyla pazartesi tekrar cati muayenesi ultrasyon ve nst yapilacak tabii o zamana kadar gelmezse! cok kotu oldum erken dogum olsun istemiyorum cunki normal saglikli bile olsa amerikada en az 2 hafta kuvezde tutuyorlar!simdi evdeyim dinlemiyorum bebegimde antibiotiklerden kipir kipir masallah ama asagiya baski yapmiyor sukur yukarilarda!benden bu kadar kizlar hersey gonlumuzce olsun insallah sadece 2 hafta istiyorum sonra gelsin zaten kuzucum!annesini dinler belki hastanede bol bol sohbet ettik oglusumla sanki soz dinleyecek gibi:)
sezeryanmı düşünüyosun canım?Benim dogumum sezeryan olacak carsamba gunu drum dogum icin gun vercek.gun alan varmi kizlar
geçmiş olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza inşallah.ay canim allah razi olsun seninde basladiysa gelir bak beni acil aldilar hastanedeyim yarin cikicaz. dun gece yaptim dogumu ondan beklioruz :)
gerci 2 gundur yattik sancilardan 2.gunun aksami aldim bu 3.gecemiz
Pazarteside bize gun verecekler sezeryan icinBenim dogumum sezeryan olacak carsamba gunu drum dogum icin gun vercek.gun alan varmi kizlar
Ins.2 hafta daha bekler bebisin ismini ne dusunuyorsunuzsaat 12 30 da gittim 3cm acilmisti,sancilar 100 75 arasi gitti geldi 1saat sonra 4 cm oldu antibiotik serum verdiler 2 serum serumlar sabah 9 gibi bitti.sabah tekrar catiya bakti 4cm hala acilma yok eve gidebilirsin dedi ama sancin olursa geri gelmek sartiyla pazartesi tekrar cati muayenesi ultrasyon ve nst yapilacak tabii o zamana kadar gelmezse! cok kotu oldum erken dogum olsun istemiyorum cunki normal saglikli bile olsa amerikada en az 2 hafta kuvezde tutuyorlar!simdi evdeyim dinlemiyorum bebegimde antibiotiklerden kipir kipir masallah ama asagiya baski yapmiyor sukur yukarilarda!benden bu kadar kizlar hersey gonlumuzce olsun insallah sadece 2 hafta istiyorum sonra gelsin zaten kuzucum!annesini dinler belki hastanede bol bol sohbet ettik oglusumla sanki soz dinleyecek gibi:)
Niye herkes sezeryan için gün alıyor merak ettim:) benim hayırlısı artık doğum anında ne gerekiyorsa o olacak.Pazarteside bize gun verecekler sezeryan icin
oy maşalah kuzum doğurmuşsun sağlıklı sıhhatli çok sevindim duyunca Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah maşallah kilosu boyu da çok iyi sen de yengeç Burcu annesi oldun hadi hayırlısı
Ayyyy maşallah canım çok sevindim minnoşun kilosu boyu iyi maşallah Allah sağlık versin ikinize de.kizlar yazamadim ve ben dogurdum dun gece 22.21 de spinal sezeryana alindim 2 gun boyunca 100lerde cikti cok sancilarim olmasina ragmen rahim acilmadi..
36+4 de 50 cm 3250 gram darisi sizin bssiniza 17 temmuz da geldi kuzumm
Ayyyy maşallah canım çok sevindim minnoşun kilosu boyu iyi maşallah Allah sağlık versin ikinize de.
kizlar yazamadim ve ben dogurdum dun gece 22.21 de spinal sezeryana alindim 2 gun boyunca 100lerde cikti cok sancilarim olmasina ragmen rahim acilmadi..
36+4 de 50 cm 3250 gram darisi sizin bssiniza 17 temmuz da geldi kuzumm
Niye herkes sezeryan için gün alıyor merak ettim:) benim hayırlısı artık doğum anında ne gerekiyorsa o olacak.
canım geçmiş olsun hayırlısıyla zamanında gelir inşallah bebeğin.yalnız anlayamadığım 4cm açıklıkla eve gönderilebiliyıormusun ve hastanede yatmadan doğum 4cm açıklıktan sonra ertelenebiliyormu?4cm az bi açılma değil çünkü.suyun yada nişanın gelmişmiydi? aman dikkat sen yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?