2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

KIZLAAARR YAA HERKESS ÇATI MUAYENESİNE GİTMEE DOGURUR CIKARSIN DIYORR ÇATIYA CIKINCA KÖTU MU OLUR
 
A
Allaha çok şükür canım. İnsan kendime yeterim dese de bi destek istiyor
 
Canım merak ettim seni naptın gittin mi doktora??
Gittim tatlım. Hamilelik kalıntısı die bişey varmış ilk kez duydum. Çok yaygınmış. Yine son haftalarda olduğu için şanalısın dedi. Karaciğere bakıldı eğer enzimlerde sıkıntı olsaydı hemen sezeryana alacaklardı. Bebeğe zararlıymış. Ama çok şükür temiz çıktı. İlaç verdi krem verdi. Bi de kortizon iğne verdi de onu almadım. Gece krize girdim resmen çok kötüydüm. Nst de sancı çıktı yalnız. Hissedersen hemen gel serum takcaz dedi. Şimdi içim rahat ama hala deli gibi kaşınıyorum
 
canım umarım annen aramıştır.Haklısın insan sevdiklerine gönül koyar ama belki bir işi çıkmıştır arar seni sonuçta annen ve bak nerdeyse hergünde ararmış.sen sıkma canını stres yapma canım.
 
çok geçmiş olsun canım neyseki önemli bir şey yok.
 
Arkadaşlar bugün doğum yapacağım hastaneye gittik kayıt yaptırdık.Doktorlar ebeler tekrar kontrol yaptılar doktor ultrasonda ölçümlerine herşeyine baktı.Kilosu oğlumun 2.500 gr ve herşey normal dedi çok şükür.serviks kısalmıştı geçtiğimiz haftalarda ama inanılmaz bi şekilde tekrar uzunluğu artmış.Burdaki doktorlar ve ebeler gerçekten çok ilgili.Doğum şekli normal görünüyor ama yinede doğum sırasında herhangi bir durumda değişebilirmiş.ama hastaneye gidince çok heyecanlandım birazda korkmadım değil:)ama güzel haberlerle ayrıldık hastaneden şimdilik. Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
 
Çok şükür canım ya. Amin inş herşey güzel olsun inş :)
 
M mucizem28 annem aradi canim telefonunda sorun varmis.bu arada iyi haberler almana sevindim

POWERHACK canim uzulme yarin gorursun!bebisini hayirlisiyla

zehra42 umarim biran once duzelir canim
bende hala yollardayim simdi bir yerde mola veriyorum hem yemek yiyorum garson kizda hamileymis.yakinda dogurursun sen dedi morelimi bozdu! insallah 2-3 hafta daha gelmez morelim bozuldu ama haklida cok kilo aldim 47 ile hamile kaldim 66 kilo oldum en son bebegim 2450ydi bakalim pazartesi doktorumuz ne dicek!
 
Çok şükür canım çok şükür. Nst de o kalp atımını duyana kadar ömrümden ömür gitti
Çok sevindim annenin aramasına bak demekki hemen üzülmekmek gerekiyor:) bu arada sen bakma doğurursun falan diyenlere herkes saçmalıyor.sonuçta herşey yolundaysa erken doğum riskin yoksa korkma stres yapma ki herşey dahada yolunda gitsin.Araba kullanırken çok dikkat et sarsılma canım.
 
KIZLAAARR YAA HERKESS ÇATI MUAYENESİNE GİTMEE DOGURUR CIKARSIN DIYORR ÇATIYA CIKINCA KÖTU MU OLUR
Canim bende pazartesi muayene olucam. Muayene olmamiz lazim cunku normal dogumda bebegin basi o bolgede ki kemiklerden gecip gecmiyecegine bakiyor doktor. Benim kemik agrim oluyo diyince normal kemikler dogum icin aciliyor dedi doktorum. Kemik acilmasi tamamlaninca cati muayenesi yapiyoruz dedi. En son gittigimizde de basinin olcusune bakti iyice. Bir suru arkadasim dogum yapti. Onlarda muayene oldular bir sikinti olmadi. Ben dogumu tetiliyecegini zannetmiyorum. Boyle seylerde insana vesvese vermemeleri lazim zaten hamikeyken insan daha hassas oluyor. Bana dogumum yaza gelicek diyince of cok zor olur cok bunalirsin diyorlardi ama o kadar abartildigi gibi olmadi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…