- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
Günaydın canım ne güzel tarihi de biliyosun gün sayıyorsun ben tarih bilmeyince her gün ne zaman gelir acaba diye kendimi yiyorum ve zaman geçmiyor :)günaydınnn annişler bugün kızımmla 34+0 olduk :) şafak 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım ne güzel tarihi de biliyosun gün sayıyorsun ben tarih bilmeyince her gün ne zaman gelir acaba diye kendimi yiyorum ve zaman geçmiyor :)günaydınnn annişler bugün kızımmla 34+0 olduk :) şafak 31
GÜNAYDINN CANIM SEZERYAN OLACAĞIM İÇİN BİLİYORUMMMGünaydın canım ne güzel tarihi de biliyosun gün sayıyorsun ben tarih bilmeyince her gün ne zaman gelir acaba diye kendimi yiyorum ve zaman geçmiyor :)
EN ERKEN 12 AĞUSTOSTA ALIRIZ DEDİ DOKTOR BEN 15.08.15 TE İSTEDİMM :)Günaydın canım ne güzel tarihi de biliyosun gün sayıyorsun ben tarih bilmeyince her gün ne zaman gelir acaba diye kendimi yiyorum ve zaman geçmiyor :)
Senin sezeryan olacağını biliyorum kuzum da gününü hatırlamıyorum daha önce söylediysen :) hadi hayırlısı bakalım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım :)EN ERKEN 12 AĞUSTOSTA ALIRIZ DEDİ DOKTOR BEN 15.08.15 TE İSTEDİMM :)
SAĞLIK NEDENLERİNDEN CANIMMakbussss normal doğum neden düşünmedin sezeryan olmaya karar verdin sağlık sorunları nedeniyle mi canım
Hımm olsun nasip kismet sen bebeğini kucağına al da gerisi önemli değilSAĞLIK NEDENLERİNDEN CANIM
SAĞOL CANIM AYNEN ÖYLE YAŞ KAÇ SENİNN İLK BEBİŞ MİHımm olsun nasip kismet sen bebeğini kucağına al da gerisi önemli değil
Unutma bncede. Ben bi dua etmiştim Allaha şimdi tövbe ediyorum. Bana yapılan kötülükleri unuttur die dua etmiştim ama pişmanım. Unutturma Allahım. Bu kulun akıllanmıyor. Kayınpederin kıymet biliyor mu peki
herseyin hayirlisi :) CANIMKizlar gittik ama doktorumuz yokmus yerinde hasan bey yarin aksam 6 dan sonra nobetciymis ozaman gidicez esimle.
yani yarina kaldi herseyin hayirlisi :)
Cok sukur suan iyiyim allah razı olsun taburcuoldum dinleniyorum umarim 37 i gorebilirim en azından :)[/QUOTE]QOTE="GoldenVenus, post: 41779956, member: 284851"]geçmiş olsun canım inşallah şuan herşey yolundadır
vardır cnm elbet sen şikayetlerin devam ederse mutlaka doktoruna danışUmarım çözümü vardır kuzum ya
benimde gece bi sağa bi sola yatmaktan belimden bacaklarıma vuran bi ağrı oluyo hamilelikten siyatik sinirlerinin sıkışmasından oluyomuş sanırımKızlar nasıl gidiyor? Bende ara sıra bel ağrıları oluyor :/
SELAM KIZLAR Bugün 35+0 olduk hayırlısıyla uykusuz geceler devam ediyor...selamlar anneler, bugun çok kasılmalarım var. ayrıca sağ yanımdan gelen dalak agrısı gibi bir agrı giriyor karnıma. yürüyünce özellikle. dinlenince geçiyor.Sizde de böyle oluyormu?
bendede oluyorr ve kalçamın içine iğneler batırıyorlar gibiKızlar nasıl gidiyor? Bende ara sıra bel ağrıları oluyor :/
SELAM KIZLAR Bugün 35+0 olduk hayırlısıyla uykusuz geceler devam ediyor...
çarşambaları sıfırlanıyordu canım...35+1 olmuşsun bugün sen