İnşallah canım. Relax olmaya çalış korkma. Geçici olabilir. Bebişin doğsa da bişey olmaz Allahın izniyle nKizlar bugun kontrol de nst de sancim 100 du en yuksek deger cihaza gore akciger gelişimi icin igne yedim ve iki serum hap aldim var mi bunlari yasayan kac hafta idare eder dualarinizi bekliyorum şuan da hastanedeyim inşallah hersey normale doner
İnsallah Allahin izniyle hepimiz saglikli bir sekilde kavusuruz yavrularimiza ben hafif agri hissediyorum aslinda doktor ne kadar duzenli agrilar acilma var desede saka gibi geliyor bu durum insallah biraz daha durur da sorun cikmazİnşallah canım. Relax olmaya çalış korkma. Geçici olabilir. Bebişin doğsa da bişey olmaz Allahın izniyle n
Korkma canım en azından kontrol altındasın ve bebeğin 34 haftayı bitirdi şükür. İnşallah geçici bir durumdur öyle olmasa bile 34 haftalık bebiş çok küvözde kalmaz Allahın izniyle. Ama korkma hemen doğacak diye bişey yok sancı var diye.İnsallah Allahin izniyle hepimiz saglikli bir sekilde kavusuruz yavrularimiza ben hafif agri hissediyorum aslinda doktor ne kadar duzenli agrilar acilma var desede saka gibi geliyor bu durum insallah biraz daha durur da sorun cikmaz
Sutum.gelmesse diye istoyolarmis.cnm...sanirim.ben olcam.ilk hayirlisiyla.bunarsda hasta bezinolarak can bebe mi aldinizSelam canim ay sanki ben dogurucam gibi heyecan yaptim valla senin az kaldi baya topigimizin ilk annesi sen olucaksin
mama mi istediler enteresan valla ben markadan pek anlamam iyiki sormussun ne getirmemiz lazim die
Ins sutum.gelirde kullanamaya gerek.kalmaz tsk ederim onerin iicnBen aptamil yeni doğan aldım cnm küçük boy. Ablamın bebeği onun tadını sevmişti
İnşllh gerek kalmaz ama yine de götürecez canım. 1 biberon bir de mama.Ins sutum.gelirde kullanamaya gerek.kalmaz tsk ederim onerin iicn
Sutum.gelmesse diye istoyolarmis.cnm...sanirim.ben olcam.ilk hayirlisiyla.bunarsda hasta bezinolarak can bebe mi aldiniz
Günaydın canım hayırdır ne oldu. Yalnız değilsin biz birbirimize hep desteğiz buradakendimi bugun o kadar yalniz hissettimki oturdum agladimzaten yalnizim!ama hic bugunku gibi olmamistim ( yalnizlik cok zor
Geçmiş olsun canım gece nasıl geçti hala hastanede misinİnsallah Allahin izniyle hepimiz saglikli bir sekilde kavusuruz yavrularimiza ben hafif agri hissediyorum aslinda doktor ne kadar duzenli agrilar acilma var desede saka gibi geliyor bu durum insallah biraz daha durur da sorun cikmaz
MAMA NİÇİN 3 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI FAZLA DEĞİLMİSlm.kizlar.bugun hastaneye odami.ayarlamaya gittim.hemsirelere ne getirmem.gerek.diye sordum 3 takim.hastane cikisi bez islak.mendil mama ve biberon istediler...mama almamistim alanlar yada daha once kullananlar varmi hangisini.alcam
KIZLAR BEBEK HAVLUSUNA GEREK VAR MI HASTANEYE GÖTÜRMEK sanmıyorum benim oğlum da sadece silmişlerdi
geçmiş olsun canım inşallah şuan herşey yolundadırKizlar bugun kontrol de nst de sancim 100 du en yuksek deger cihaza gore akciger gelişimi icin igne yedim ve iki serum hap aldim var mi bunlari yasayan kac hafta idare eder dualarinizi bekliyorum şuan da hastanedeyim inşallah hersey normale doner
KREMLLİYOMUSUNKızlar çatlak oluştu mu sizde? Benim göğüslerim felaket çatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?