- 19 Ocak 2015
- 112
- 104
- 37
ne zaman ayrılacaksın izne? azcık daha sabret cnm artık herşey zorlaşıyor Allahtan alışverişi erken yapmışım diyorum bu zamanlara bıraksam zor olacakmışiştahım var benimde işyerinde uyukluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman ayrılacaksın izne? azcık daha sabret cnm artık herşey zorlaşıyor Allahtan alışverişi erken yapmışım diyorum bu zamanlara bıraksam zor olacakmışiştahım var benimde işyerinde uyukluyorum
ewt facedennereden çıkarmışlar cnm faceden mi anlamadım
ağustosun 1 inde çıkacağımne zaman ayrılacaksın izne? azcık daha sabret cnm artık herşey zorlaşıyor Allahtan alışverişi erken yapmışım diyorum bu zamanlara bıraksam zor olacakmış
anladım cnm geçmiş olsun 36. haftada falan bakılıyor diye biliyorum ben ama yine de tam emin değilim benimde doktorum erkek bakalım nasıl olcak :)
ben ilk açıldığı zamanlar eklemiştim önce kabul ettiler sonra işte yok efendim en çok konuşan aktif olanlar eklesin her önüne gelen eklemesin gibi laflar döndü tanıdıklarımızla konuşalım çoğu ekleyeni tanımıyoruz falan filan baktım millet rahatsız demekki dedim sildim bende onlar beni silmeden :)ewt faceden
anladım cnm teşekkürler inşallah rahat atlatırız sanırım püf noktası kasmamak gevşek bırakmak hayırlısı :)belki gene bakar canım bana belli olmaz ama çatı muaynesi denilen şey bu yani
az kalmış cnm birazcık daha sabret Allah kolaylık versin senle de aramızda bir gün var bakalım bizim bebiklerden hangisi önce davrancak :)ağustosun 1 inde çıkacağım
aman silsinler çokta tınnn :)ben ilk açıldığı zamanlar eklemiştim önce kabul ettiler sonra işte yok efendim en çok konuşan aktif olanlar eklesin her önüne gelen eklemesin gibi laflar döndü tanıdıklarımızla konuşalım çoğu ekleyeni tanımıyoruz falan filan baktım millet rahatsız demekki dedim sildim bende onlar beni silmeden :)
anladım cnm teşekkürler inşallah rahat atlatırız sanırım püf noktası kasmamak gevşek bırakmak hayırlısı :)
bakalım :)))az kalmış cnm birazcık daha sabret Allah kolaylık versin senle de aramızda bir gün var bakalım bizim bebiklerden hangisi önce davrancak :)
Gunaydin kizlarr...safakk 30
Kizlar benide izlemeye alirmisoniz
Aslında doğum süreci başlamadan yapılan çatı muayenesi doğru bilgi vermiyormuş.rahim açılmaya başladıktan sonra yapılan çatı muayenesi daha uygunmuşcanım çatı muayenesi zor mu nasıl oluyor.haftaya benm kontrolde olcak sanırım
sizin baya fark varmış cnm.büyük ihtialde ultrasona göre gelir bebiş..fazla bekletmez ne güzelbizimki çok ama ya 3 hafta .
sata göre 33 +3üm
Ama ultrasona Göre 36+3üm düşün hangisine ayak uydurucagımı şaşırdım aslında bebişim tam 36+3lük sürece göre boyu kilosu kafa ölçümü tam ona uyumlu 33 haftalıgın yanından bile geçmio..
8 temmuzda gittgimizde herşey belli olucak ozaman
35+ sata göre
38+ ultrasona göre olur tahminen
bikaç kere mi yapılcak yani??Aslında doğum süreci başlamadan yapılan çatı muayenesi doğru bilgi vermiyormuş.rahim açılmaya başladıktan sonra yapılan çatı muayenesi daha uygunmuş
bizde burdan takılırız napalım ben face kullanmıyorum zatn.sırf haberleşmek içn açıcaktım ama bu topiği keşfettim iyi olduYooo :) çıkarılmak umrumda değil canım bu sosyal bi paylaşım nericede. Hamileliğin son zamanları gerrrrrrgin olabilirler :) ama gerek yok yani böyle aksiyonlra.
bende 37.haftada olacağım kısmetse doktorum öyle söyledi.problem yoksa 40.haftaya kadar beklicez dedi.nasıl yapılıyor çatı muayenesi :)ne kadar kötü bişeymiş çatı muaynesi gerçe ben balayında acımasından dolayı öyle bir muayene olmuştum bayan olmak ne kadar zor yaaa
sizin baya fark varmış cnm.büyük ihtialde ultrasona göre gelir bebiş..fazla bekletmez ne güzel