2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

Kizlar dun ve bugun dikkatimi cekti karnimdan hani cok susuz kalirsiniz da su icerken bogazdan likir likir ses gelirya su sesi benimv karnimdan ogle ses gelio hareket etmese boguluyormu acaba diycem de hareket edio gene oldu ve ardindan hickiriyor suan..
sali doktora gidicem de sizde varmi o ses?
 
Canlarim dualariniz için hepinize teşekkür ederim çok şükür Allaha bi sorun yok bebeğimde sadece aşağı inmiş normal doğum pozisyonunu almış oğlum hareketlerinde falan bi sorun yok. Sabah eşimle bi iş görüşmesine gitmiştik çok uzun süre ayakta kaldim bu yüzden olmuş tahlil yaptı doktorum enfeksiyona bağlı kan gelmiş bebekle alakali değilmiş kan gelmesi. Sancım hala var ama enfeksiyon ve cok ayakta kaldığım içinmiş doktor dinlen dedi 20 temmuzda tekrar kontrolüm var
 
Ben kadına adet sancisi gibi sancim var diyorum ama beni nstye sokma gereği duymadi o biraz kafamı karıştırdı sadece
 

Ooohhhh çok şükür canım nasıl merakla bekledim haberi hamdolsunn bebiş de sen de iyisiniz benim bir arkadaşımda da 36. Haftada ciddi enfeksiyon çıkmıştı onda da hem kanmalı akıntı, hem de şiddetli yalancı doğum sancıları olmuştu canım. Sanıyorum enfeksiyon kasılmaları ve sancıyı artırıyor. Ama çok şükür senin korkman gereken bişe yok bol bol dinlen, ayakların kalbinden biraz daha yüksek seviyede olsun.. Kendine çok dikkat et tatlım, benimde önümüzdeki kontrolüm 20 temmuzda haberleşiriz inşallah o gün tekrar :))
 
 
Evet canım zaten hamileliğimin ilk gününden beri enfeksiyondan kurtulamadin icmediğim antibiyotik kalmadi ama son zamanlar ya artık o yüzden iyice kendini belli ediyor demekki. Tabi canım 20 temmuzda haberleşiriz inşallah :)
 
sssgggulcin canım yeni girdim foruma çok geçmiş olsun. Artık herşeye evtikler olduk. Ama çok ta haklıyız sonuçta bişey kalmadı şurda. Sonumuz güzel olsun inş.
 
nasil sevindim bilemezsin.cok gecmis olsun hayili hayirli dogumlar nasip etsin Allah hepimize insallah!
 
kizlar bu arada lava oya idrar yapmak!icin gittiginizde ve idrariniz bittiginde tekrar idrar geliyormu siz caba sarfetmeden kaslarinizi kullanmadan yani.din ve bugun oyle oldu suyummu geldi diye korktum!ama doktorada gitmedim!normalmi bu?sizdede oluyormu?
 
Gelio cnm benim 5.aydan beri kalan idrar galiba o sikisio ya
 
Gelio cnm benim 5.aydan beri kalan idrar galiba o sikisio ya
 
dun cok yurudum ondan oldu sanirim.peki su gelince sanci oluyormu yada su sanciylami geliyor bilginiz varmi?
 
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…