nişan sümüksü bir akıntı imiş ama kan tehlikeli olabilir hemen doktoruna ulaşmaya çalış.Sağol canim bende baktim nette öyle yazıyor ama emin olamadim size danışmak istedim doktora ulaşabilirsem gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nişan sümüksü bir akıntı imiş ama kan tehlikeli olabilir hemen doktoruna ulaşmaya çalış.Sağol canim bende baktim nette öyle yazıyor ama emin olamadim size danışmak istedim doktora ulaşabilirsem gidicem
Canim doktor ameliyattaymis asistaniyla görüştüm istersen gelebilirsin ya da 1 saat sonra tekrar ara doktorla görüş sen bilirsin dedi. Bende doktoru aricam 1 saat sonra hastane evime çok uzak doktorla konuşayım gel derse giderim artıkNisan akinti gibi diorlar ama belli olmaz ki belki baska bir sorun vardir korktum bende simdi ara birtanem sonucta gebelikte kan gelmesi normal bisi degil dogumun basladigini yada baska bisi cikar dur bakalim endise etme sık sık ara bakalim bende merak ettim evet bebis ufak zaten bisi olursa durdururlar merak etme daha erken cunku 33+ olmalisin :/
Bence hiç ulaşmak için vakit harcama direk hastaneye git doktorun yoksada başka bir kadın doğum doktoru bakar.çünkü kan heleki bu aylarda çok önemli.seni korkutmak için değil bir an önce tedbirini al diye söylüyorum canım.Allah yardımcın olsun.doktora gidince yazarsın durumu.Sağol canim bende baktim nette öyle yazıyor ama emin olamadim size danışmak istedim doktora ulaşabilirsem gidicem
Canim doktor ameliyattaymis asistaniyla görüştüm istersen gelebilirsin ya da 1 saat sonra tekrar ara doktorla görüş sen bilirsin dedi. Bende doktoru aricam 1 saat sonra hastane evime çok uzak doktorla konuşayım gel derse giderim artık
Sağol canim haber veririm tabiBence hiç ulaşmak için vakit harcama direk hastaneye git doktorun yoksada başka bir kadın doğum doktoru bakar.çünkü kan heleki bu aylarda çok önemli.seni korkutmak için değil bir an önce tedbirini al diye söylüyorum canım.Allah yardımcın olsun.doktora gidince yazarsın durumu.
Aynen dinlenicem kan tekrar gelmez sanmiyorum ama doktoru tekrar ararim olmazsa giderimTamam canim yat ayakta kalma uza bacaklari bekle bakalim gelio mu daha kan ??
Aynen dinlenicem kan tekrar gelmez sanmiyorum ama doktoru tekrar ararim olmazsa giderim
doktora ulaştın mı tatlımSağol canim bende baktim nette öyle yazıyor ama emin olamadim size danışmak istedim doktora ulaşabilirsem gidicem
Yok canım asistanı ile görüştüm saat sonra ararsam görüşebilecegimi söyledi birazdan tekrar aricam 1 saate yaklaşıyordoktora ulaştın mı tatlım
Sabah kıpır kipirdi ama şimdi hareket yok hareket etmesini bekliyorum bende içim rahatlasim diye. Hafif kasık ağrım var ama tuvalet ihtiyacim gelir belki diye önemsemiyorum ihtiyacım da gelmiyorAman gelmesin canim hareket ediomu bebis?
Insallah bisi cikmaz ya merak ettm bende
Canım son hafta bile dönebiliyor. arkadaşımınki dönememişti aynısını ona da söyledim, onunki de döndü. Hiç acele etme sezeryan için.Kızlar bu gün doktora gitmişdim bebeğim hala dönmemiş sezeryan olucam çok kötüyüm
Sabah kıpır kipirdi ama şimdi hareket yok hareket etmesini bekliyorum bende içim rahatlasim diye. Hafif kasık ağrım var ama tuvalet ihtiyacim gelir belki diye önemsemiyorum ihtiyacım da gelmiyor
bence hemen doktora gitmelisin arkadaşım belki ciğer geliştirici iğne yaparlar.çok küçük değil kuzu ama yinede önlem almaları gerekebilir belkiKızlar nisan nasıl oluyo bilginiz var mi sabah tuvalete girdim turuncu renkte geldi önemsemedim şimdi girdiğimde peçete de bildiğin kan vardi 1 2 damla kafam karıştı daha bebeğimin gelmesi için çok erken
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN SANCIN VARMIYok canım asistanı ile görüştüm saat sonra ararsam görüşebilecegimi söyledi birazdan tekrar aricam 1 saate yaklaşıyor
Allah'ım seni ve kuzucuğu korusun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.dualarımız sizinleKizlar ben hastaneye gidiyorum doktorum hemen gel dedi. Ağrım fazlalasti dua edin ne olur hayırlı haberle döneyim size. Çok korkuyorum
Kizlar ben hastaneye gidiyorum doktorum hemen gel dedi. Ağrım fazlalasti dua edin ne olur hayırlı haberle döneyim size. Çok korkuyorum
Canim dualarimiz seninle Allah sni ve miniğimizi korusunnnKizlar ben hastaneye gidiyorum doktorum hemen gel dedi. Ağrım fazlalasti dua edin ne olur hayırlı haberle döneyim size. Çok korkuyorum