- 25 Mayıs 2011
- 171
- 32
Ben yapmaya basladim canim.kızar selamlar perine egzersizi yapanlar varmı aranızda?normal doğumu kolaylaştırıyormuş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapmaya basladim canim.kızar selamlar perine egzersizi yapanlar varmı aranızda?normal doğumu kolaylaştırıyormuş?
Ben yapmaya basladim canim.
Canim dogumda epizyotomi kesisi atiliyorya yirtik olmasin diye o bolgeye masaj yapiyorsun dogumda rahat acilmasi icin. Esnekligini arttiriyor o bolgenin dogumu kolaylastiriyormus. Nasil goguslerde yara olmamasi icin masaj yapiliyor bu da o bolgeye yapilan bir masaj. Zeytinyagi ile yapiyorum ben.O ne ola ki ? :)
Amin canım inşallah :)nasil sevindim bilemezsin.cok gecmis olsun hayili hayirli dogumlar nasip etsin Allah hepimize insallah!
Inşallah canım. Hamileliğim aslında çok güzel geldi buraya kadar hiç bir sorunum olmadi kansızlık ve enfeksiyon haricinde dün ilk defa böyle bişey olunca korktum bende. Hem bebeğimin doğması için erken hemde ona bişey olucak diye çok korktum. Meğer annelik iç güdüsü böyle bişeymis Allahım bana ne olursa olsun ama ona bişey olmasin diye ilk defa ağzımdan çıktı. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallahsssgggulcin canım yeni girdim foruma çok geçmiş olsun. Artık herşeye evtikler olduk. Ama çok ta haklıyız sonuçta bişey kalmadı şurda. Sonumuz güzel olsun inş.
Canım beniiim. Ne sana bişey olsun ne bebişe. Sen olmasan napcak o yawrucak. Rabbim bütün anneleri ve bebekleri korusun (amin)Inşallah canım. Hamileliğim aslında çok güzel geldi buraya kadar hiç bir sorunum olmadi kansızlık ve enfeksiyon haricinde dün ilk defa böyle bişey olunca korktum bende. Hem bebeğimin doğması için erken hemde ona bişey olucak diye çok korktum. Meğer annelik iç güdüsü böyle bişeymis Allahım bana ne olursa olsun ama ona bişey olmasin diye ilk defa ağzımdan çıktı. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah
şükür sevindimCanlarim dualariniz için hepinize teşekkür ederim çok şükür Allaha bi sorun yok bebeğimde sadece aşağı inmiş normal doğum pozisyonunu almış oğlum hareketlerinde falan bi sorun yok. Sabah eşimle bi iş görüşmesine gitmiştik çok uzun süre ayakta kaldim bu yüzden olmuş tahlil yaptı doktorum enfeksiyona bağlı kan gelmiş bebekle alakali değilmiş kan gelmesi. Sancım hala var ama enfeksiyon ve cok ayakta kaldığım içinmiş doktor dinlen dedi 20 temmuzda tekrar kontrolüm var
aminnnCanım beniiim. Ne sana bişey olsun ne bebişe. Sen olmasan napcak o yawrucak. Rabbim bütün anneleri ve bebekleri korusun (amin)
kizlar bu arada lava oya idrar yapmak!icin gittiginizde ve idrariniz bittiginde tekrar idrar geliyormu siz caba sarfetmeden kaslarinizi kullanmadan yani.din ve bugun oyle oldu suyummu geldi diye korktum!ama doktorada gitmedim!normalmi bu?sizdede oluyormu?
Tesekkurler canim!off uyuyamiyorum ya saat 1 oldugeliyor cnm
Amin canım sağol :)Canım beniiim. Ne sana bişey olsun ne bebişe. Sen olmasan napcak o yawrucak. Rabbim bütün anneleri ve bebekleri korusun (amin)
O bilir geleceği zamanı annesi sen sıkma canını :) bi sağlık problemi olmasın da nasıl olsa gelecek. Ama sabirsizlaniyorsun dimi artık gelsin diyosun öpüp koklamak istiyorsunGünaydın kızlarr benm bebek tam aşağı inmedi daha ya nezaman inicek sanırım geç gelicek benmki öyle bi his var içimde
Evet canım ultrasonda bakti sonra çamaşırına bakmam lazım dedi ona bakti akıntı durumuna rengine baktı bebekten değil bu kan idrar ile alakali dedi bide ayakta çok mu durdun dedi evet dedim onun da etkisi var dinlenmen lazım dedi idrar tahlili yaptı bide. Zaten bende enfeksiyon vardı ama geçmiyor bir türlü yine enfeksiyon çıktı çok varmış işte ilaç verdi dinlen dedi o kadarsssgggulcin doktor dun ultrasyondanmi bakti canim?
Valla canım o kadar korkmustum ki bişey olacak diye kilosu boyu aklima bile gelmedi ama 33.haftada 2500dü kilosu. 20 temmuzda öğrenirim artık kilo ve boyunusssgggulcin bol bol su ic canim!bu gun ozellikle benimde agrilarim yogunlasti,pazartesiyi bekliyorum!randevum var! bebegin kilosunu falan soyledimi?
Hemde nasıl cnm deliriyorum resmen kıpır kıpır karnımda sanki çıkmak istiyomuş gibi şu 3 hafta çabuk geçsin istiyorumO bilir geleceği zamanı annesi sen sıkma canını :) bi sağlık problemi olmasın da nasıl olsa gelecek. Ama sabirsizlaniyorsun dimi artık gelsin diyosun öpüp koklamak istiyorsun