Allahtan ki öyleler iyiler yani yoksa 1 dk duramazdim burda hiç alışamadim buraya. Gelip gitme durumu var ama o kadar yol ha diyince gidilmiyo ki kuzum mecbur katlaniyoruz işte inşallah bi gün eşimi razı ederim de izmire taşınırız bunun için çok dua ediyorum
Ahh ahh keşke :) neyse oğluşum doğsun bizimkiler dayanamaz zaten bir ayakları hep hatayda olur :)Insallah tasinma olurda ailenin yaninda olursun aile bambaska bisi.tabi canim ha denilince gelip gitme durumu olmaz da keske her iki yerde yakin olsaydi ha dediginde gorebilseydin :)
Uzaklik malesef zor bende yasiyorum keske yakin olsalarAhh ahh keşke :) neyse oğluşum doğsun bizimkiler dayanamaz zaten bir ayakları hep hatayda olur :)
Aynen canım Allahtan şu telefon ve internet var :)Uzaklik malesef zor bende yasiyorum keske yakin olsalar
Iyiyiz bizde cnm insalah bebis cok hareketli degil bu ara.buyudu yerimi azaldi nedirmerhaba güzel anne iyiyiz biz çok şükür sen nasılsın bebişimiz nasıl?
Iyiyiz bizde cnm insalah bebis cok hareketli degil bu ara.buyudu yerimi azaldi nedir
Bulantı konusunda başından beri tutumum aynı tatlım. Fenalaşıp hastanelik olana kadar bişey yapmıyorum :) doktorunu ara sor istersen. Ya da başa dön leblebiye talimCeviz de içimi bayiyor çok acayip hisler duyuyorum artikmetpamid hap bi fayda etmiyor şurubunu icsem bi zarari olur mu acaba
Ah ben o mide kapağını var yaa :) iyice sıkmak lazım benim kapağı hahahy :)Bulantı konusunda başından beri tutumum aynı tatlım. Fenalaşıp hastanelik olana kadar bişey yapmıyorum :) doktorunu ara sor istersen. Ya da başa dön leblebiye talimcanım işin aslı mide kapakcığımız hormonlardan dolayı işlevini kaybediyor sıkıntı orda
arada yoklamaya başladı sancılar doktorla doğumu konuştuk 15.08.2015 tarihinde sezeryanla olacak inşallah :)aceleci olmasinlarda bebisler :) bugun bicak saplandi gibi sanci girdi gobegime
Hayırlı olsun canım tarih belirlenmiş :) Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah :)arada yoklamaya başladı sancılar doktorla doğumu konuştuk 15.08.2015 tarihinde sezeryanla olacak inşallah :)
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUNNNHayırlı olsun canım tarih belirlenmiş :) Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah :)
Kac haftalik oluyor 15 agustostaSAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUNNN
:)))) sabır bacım sabır az kaldııAh ben o mide kapağını var yaa :) iyice sıkmak lazım benim kapağı hahahy :)
arada yoklamaya başladı sancılar doktorla doğumu konuştuk 15.08.2015 tarihinde sezeryanla olacak inşallah :)
38+3 OLACAĞIZ CANIMAy masallah canim ne guzel tarihiniz belli olmus ozaman tam kac haftalik olacaksiniz?
HOŞGELDİN :)Merhaba kızlar ne güzel topik burası
Anladim canim benim :)38+3 OLACAĞIZ CANIM
Merhaba kızlar ne güzel topik burası
Hoşbulduk canımHOŞGELDİN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?