- 4 Kasım 2013
- 492
- 262
- 34
Hoşbulduk canım .Merhaba tatlim hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım .Merhaba tatlim hosgeldin
KIZMI ERKEKMİ BEBİŞİN VE İLK MİHoşbulduk canım
BAYRAMDAN ÖNCE ALSAN İYİ OLUR TATLIM İÇİN RAHATLARKizlar ya bu sabah bacagim kasildi baya baktim karnim tas gibi hemen ayaga kalktim topalliya topaliyya yurudum bacagim acildi sonra karnim yumusadi.
Vajinam hala agriyor yururken hareket ederken rahmimi kesiyorlar sanki.
ve kizim oynadikca sanki idrarimi bosalticakmisim gibi oluyor yumurtalillarim felan aciyor.
randevuyu erkene mi alsam yoksa bayramdan sonra mi gitsem bilemedim.
İlk bebiş canım kızım olucakKIZMI ERKEKMİ BEBİŞİN VE İLK Mİ
Canım sen bilirsin yine de bence al öne. Bak bnde de aynı şey oldu işteKizlar ya bu sabah bacagim kasildi baya baktim karnim tas gibi hemen ayaga kalktim topalliya topaliyya yurudum bacagim acildi sonra karnim yumusadi.
ve kizim oynadikca sanki idrarimi bosalticakmisim gibi oluyor yumurtalillarim felan aciyor.
BAYRAMDAN ÖNCE ALSAN İYİ OLUR TATLIM İÇİN RAHATLAR
Canım sen bilirsin yine de bence al öne. Bak bnde de aynı şey oldu işte
Ben değişik bel ağrısı olunca aldım öne tatlımvajina agrısı mı yoksa hareketleri aşagıda hissetmen mi canım ?
anladım gülüm bayramdan sonra gidicektim ama bayramdan önce gidicem bakalım ne olucak kızımı aşagıda hissettigimiçin endişeliyim vajina agrısına alıştım artık ofluorum pofluorum geziorum ögle deBen değişik bel ağrısı olunca aldım öne tatlım
Aynen sürekli off poff modundayız. Kız bnmki resmn yumurtalıklarıma vuruyor. Konuş bebeğinle sürekli çok etkili oluyor canım.
bizde hemen hemen aynı tarihlerdeyiz cnmMidesi bulanan var mı bu ay ben sanki ilk aylardaki gibiyim her yediğimi çıkarıyorum hiç iştahım yok kokular bile ağır geliyo. Son ay çok önemli ama yemek yiyemiyorum bulantilardan bebeğim zayıflar diye korkuyorum açıkçası
Bugün metpamid şurup içtim o şekilde kahvaltı yapabildim ama şimdi bile bulaniyor midem aradım doktoru normaldir dedibizde hemen hemen aynı tarihlerdeyiz cnm
sadece sabahları bulantım oluyormuş gibi oluyor ama bulanmıyor
Geçmiş olsun canım ya akıl vermek gbi olmasın canım ama bence sen bir başka doktora daha görün.hem içinde rahat eder.çünkü anladığım kadarıyla doktoruna pek güvenmiyosun ee anlattıklarından hak veriyorum.tabiki.Birde kendini çokmu yporuyosun acaba bebe iyice baskı yapıyordur ayakta kalınca yada çok yorulunca.Dikkat et o yüzden canım.Kizlar ya bu sabah bacagim kasildi baya baktim karnim tas gibi hemen ayaga kalktim topalliya topaliyya yurudum bacagim acildi sonra karnim yumusadi.
Geçmiş olsun canım ya akıl vermek gbi olmasın canım ama bence sen bir başka doktora daha görün.hem içinde rahat eder.çünkü anladığım kadarıyla doktoruna pek güvenmiyosun ee anlattıklarından hak veriyorum.tabiki.Birde kendini çokmu yporuyosun acaba bebe iyice baskı yapıyordur ayakta kalınca yada çok yorulunca.Dikkat et o yüzden canım.