Kızlar herkese iyi akşamlar bayadır yazamadım eskileri şöyle bi okudum ek gıda konusu herkes için zorlu bi süreç ne yedircez yiyo yemiyo dert.biz baya alıştık ek gıdya bizle beraber yiyoruz bebişle çatalla ezip veriyorum 7 aylık olduk nerdeyse et yedirmeye başlıcam yavaştan haşlama kuzu gerdan yanına patates havuç.burdan tariflerimizide paylaşalım faydalı olur değişik tarifler deneriz.ben yaptıklarımı yazıyım,kahvaltıda labne veya lor peyniri ekmek içi pekmez avokado ıhlamurla ıslatıp veriyorum ertesi gün milupanı8 tahıllı kahvaltı mamasına yumurta sarısı karıştırıp pekmez döküp yediriyorum.meyve püreside havuçla elma,elmayla muz,armutla elma karıştırıp içine birazda hippin pirinçli mamasından koyup veriyorum.çorba olarak tarhana,yayla çorbası veriyorum.sebze püresi balkabağını buharda haşlayıp içine haşlanmış pirinç ve zeytinyağı koyuyorum.pirinçli ıspanak pişirip veriyorum.yoğurduda evde mayalayıp hippin organik bebe bisküvisi kırıp içine koyup yediriyorum.siz neler yapıp veriyorsunuz bebişlere