Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn randevumu bu haftaya çektim canım cumartesi gitcem. Arada sancım olur gel hemen nstye bakalım der. Ben kafama göre gideblyrm yani. Bu da anca özelde olcak bişey. İnş tüm bebikler gibi biDe iiyzdirdegistiricem kuzum ozel paramizla rezil oluyoruz ilgi alaka sifir devlet olsa tamam diycem de
Bn randevumu bu haftaya çektim canım cumartesi gitcem. Arada sancım olur gel hemen nstye bakalım der. Ben kafama göre gideblyrm yani. Bu da anca özelde olcak bişey. İnş tüm bebikler gibi biDe iiyzdir
Peki dediyse hiç bekleme. Çünkü bide yeni doktora alışma zamanın var canım. Bn haricen birde ebeyle görüşüyorum. Doğumuma o grcek inşiyisinizdir birtanem endise etme ne guzel valla senin doktor ilgili en azindan ben degistiricem esimede dedim peki dedi :)
Peki dediyse hiç bekleme. Çünkü bide yeni doktora alışma zamanın var canım. Bn haricen birde ebeyle görüşüyorum. Doğumuma o grcek inş
Canım annmin bi lafı var kuaförde diçide ve doktorda tercihin erkek olacak die. Çok başarılı kadın doktorlarda var tabi ama sennki gibi beton olanyada kaprisli olanda var. Erkek olmasa ii ama kadın doğum =psikolog bana göre o yüzden frekansların uyması önemli.bu gidicegim doktor a daha once gitmistik tatlim taniyorum yani erkek ama ilgili baya esim ona gidicez dedi
vet canım kremle hiç alakası yok ben hiç kullanmadım ve hiç çatlağım yok kuru ciltler çatlıyor bol su içmek gerek.Daha da çatlıcak gibiyim. Demekki neymiiiş kremle alakası yokmuuuşşş :)
nasıl yani bana 37 de çatı muayenesi yapıcaz ona göre beklicez dedi 1 ağustos a ne kalmışki benim 18.08 da tarih ama henüz 37 de belli olucakInşallah canım :) doktor tarih verdi mi sana. Ben dün gittim 1 ağustostan sonra her an gelebilir dedi normal doğum gibi görünüyor şimdilik
Canım suyu da çok içerim ben. Kesinlikle kişisel bi durum. Genetik de diyemiyorum annm 4 doğum yaptı sıfır çatlak lavet canım kremle hiç alakası yok ben hiç kullanmadım ve hiç çatlağım yok kuru ciltler çatlıyor bol su içmek gerek.
Sata göre 20 ağustos doğum tarihi ama 40.haftayi beklemeyebilirmiş canım sen bu ayı atlat 1 ağustostan sonra doğum olabilir o da normal doğum olarak geçer zaten dedi bananasıl yani bana 37 de çatı muayenesi yapıcaz ona göre beklicez dedi 1 ağustos a ne kalmışki benim 18.08 da tarih ama henüz 37 de belli olucak
Canım annmin bi lafı var kuaförde diçide ve doktorda tercihin erkek olacak die. Çok başarılı kadın doktorlarda var tabi ama sennki gibi beton olanyada kaprisli olanda var. Erkek olmasa ii ama kadın doğum =psikolog bana göre o yüzden frekansların uyması önemli.
Aaah bu erkeklerdogru soyluyorsun kv deminde erkekmis baya ilgiliydi kizim kasma bu kadar die rahatlatmaya calisiyor esime demisler erkekler daha iyi die oda erkege gidelim die tutturuyor :)
hımm bebeişin durumundan dolayı mı dedi beklemeyebilir diyeSata göre 20 ağustos doğum tarihi ama 40.haftayi beklemeyebilirmiş canım sen bu ayı atlat 1 ağustostan sonra doğum olabilir o da normal doğum olarak geçer zaten dedi bana
2 haftadır vajina rahmim agrıyor çok fenalardaymvajina acısı ve kaşıntısı çeken var mı acaba
bende de acı var vede çok kaşıntı var2 haftadır vajina rahmim agrıyor çok fenalardaym
kaşıntı varsa mantardır cnm doktoruna gitbende de acı var vede çok kaşıntı var