Çok güzel olmuş ya sizin doğum tarihleri :) canım sen 42. Nin bitiminde mu doğum yaptın ? Ben 40 arti 4 te doğum yaptım o da son anda mecburi sezeryana dönüldü. Bana kalsa bebek kendi sancilariyla normal bir şekilde gelene kadar beklemek istiyordum. Benim nişan im gelmeye başladı tam doğacaği gün ve 3gun devam etti hafif sancılarla beraber. 4. Gün doktor tehlikeli bebegin süresi doldu şunu sanci vereceğim dedi bende o anki psikolojiyle kabul ettim ve suni sanciya rağmen açılma çok yavaş ilerledi. Gece 3te tam doğum için gerekli açılmaya ulaştı . Doktor da hastanedeydi geldi baktı zaten ondan sonra suyum da gelmeye başladı ve su bulanık geldi kakasını yaptı benim oğlan. Doktor bu şekilde dogurtamam dedi cataldan aldılar hemen ameliyathaneye götürdüler. Çok istememe rağmen normal doğum gerçekleşmedi
üstelik bütün acısını cektim tam sonunda olmadı malesef
hala aklıma geldikce üzülüyorum.
Uzun uzun yazdım canım içimde hâlâ uktedir çünkü. Acaba doktoru dinlemeyip senin gibi bekleseydim normal mi olurdu hep aklımda bu tip sorular. Ben suni sancının baskısından bebegin daha fazla dayanamayıp kaka yaptığını düşünüyorum
gerçi kısmet boyleymis artık yapacak birsey yok .