- 27 Ekim 2014
- 74
- 29
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Ayını doldurdu yoğurdu denemek ve tadına baktırmak için verdim başka bişey vermedim cnm ek gıdaya geçmedim daha 1 ay sonra geçicem inşallah.bi kerede 2 çay kaşığı tarhana çorbası içirmiştimBebeğiniz kaç günlük yoğurttan başka ek gıda veriyor musunuz
5. Ayını doldurdu yoğurdu denemek ve tadına baktırmak için verdim başka bişey vermedim cnm ek gıdaya geçmedim daha 1 ay sonra geçicem inşallah.bi kerede 2 çay kaşığı tarhana çorbası içirmiştim
3 ağustos saat: 17:55 :) kerem <3Kizlar bebeklerimizin doğum günleri ve saatlerini paylaşalım mi bakalım aynı gün olanlar var mı ?
Kizlar bizim bebisler aslan burcu mu oluyor
Aynen cnm ya sabırsızlanıyorum ek gıdaya geçmek için yavaş yavaş tattırıyorum ama alışsın tatlara zorlanmasınBende 6 ayını doldurunca düşünüyorum. Bende geçen elma suyu verdim 1 çay kaşığı ağzını şapur şupur ede ede bir içti ki. Büyüsü lerde yedirsek bisiyler
Cnm ben ilk yoğurt verdim sonra tarhana çorbası meyveyi en son vericem meyve suyu vermicem.ben yaptım bikaç kere istediğim gibi olmadı bide antalyada yazın yoğurt zor tutuyo sıcak olduğu için,benim çk hoşuma gitti makina çok pratik tuttumu stresi yok lezzetide harika,bundan sonra keçi sütüyle denicem bakalımBenimki 14 agustos gece 3.30 da dünyaya geldi. İsmi Kerem
Ek gıdaya geçen arkadaşlar önce tatliyla başlamak iyi değilmiş çocuk tatlı tatlı alisirsa sonra sebzeleri istemeyebilirmiş :) önce sebze deneyin derim. Birde ilk olarak yoğurt.
Kızlar birde hepiniz yoğurt makinesi alıyorsunuz. Ben yoğurdu hep kendim mayalarim. Öyle kat kat sarmam da üstüme bir bez örterim okadar taş gibi oluyo yogurtlarim :) kavanoz lara mayalliyorum birde. Biri tükeniyor diğerini açıyorum hem böyle olunca sulanma da olmuyor.
Cnm ben ilk yoğurt verdim sonra tarhana çorbası meyveyi en son vericem meyve suyu vermicem.ben yaptım bikaç kere istediğim gibi olmadı bide antalyada yazın yoğurt zor tutuyo sıcak olduğu için,benim çk hoşuma gitti makina çok pratik tuttumu stresi yok lezzetide harika,bundan sonra keçi sütüyle denicem bakalım
Bende aslan burcuyum ama oglum 42.haftada gelince basak oldu:)ama ilginc bekleyip geldigi tarih 28 agustos benim 28 temmuz esimin ise 28 haziran.bu tarihi bekledi sanirim oglum:))
Cnm ben ilk yoğurt verdim sonra tarhana çorbası meyveyi en son vericem meyve suyu vermicem.ben yaptım bikaç kere istediğim gibi olmadı bide antalyada yazın yoğurt zor tutuyo sıcak olduğu için,benim çk hoşuma gitti makina çok pratik tuttumu stresi yok lezzetide harika,bundan sonra keçi sütüyle denicem bakalım[/QUOTE
Yogurdu hangi sutle yapiyorsunuz inek keci birde hazir paket sutlermi
Bende aslan burcuyum ama oglum 42.haftada gelince basak oldu:)ama ilginc bekleyip geldigi tarih 28 agustos benim 28 temmuz esimin ise 28 haziran.bu tarihi bekledi sanirim oglum:))
Benimki 14 agustos gece 3.30 da dünyaya geldi. İsmi Kerem
Ek gıdaya geçen arkadaşlar önce tatliyla başlamak iyi değilmiş çocuk tatlı tatlı alisirsa sonra sebzeleri istemeyebilirmiş :) önce sebze deneyin derim. Birde ilk olarak yoğurt.
Kızlar birde hepiniz yoğurt makinesi alıyorsunuz. Ben yoğurdu hep kendim mayalarim. Öyle kat kat sarmam da üstüme bir bez örterim okadar taş gibi oluyo yogurtlarim :) kavanoz lara mayalliyorum birde. Biri tükeniyor diğerini açıyorum hem böyle olunca sulanma da olmuyor.