- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
anladim canim ama ben ögün şeklinde degilde tattiriyorum sadece .bide o biskuviye bende rastlamadim bizim buralarda cici bebe falan varCnm ek gıdaya 6. Ayını doldurunca geçiliyor yani 180 gün dolunca geçiliyo.bizim 150 gün doluyo yani 5 ay bitiyo
anladim canim ama ben ögün şeklinde degilde tattiriyorum sadece .bide o biskuviye bende rastlamadim bizim buralarda cici bebe falan var.Cnm ek gıdaya 6. Ayını doldurunca geçiliyor yani 180 gün dolunca geçiliyo.bizim 150 gün doluyo yani 5 ay bitiyo
Al bendende o kadar canım bende çok heyrcanlıyım 6.ayda başlıcaz ne vericez nasıl başlıcaz anne sütünden sonra biraz korkutuyor tuhaf geliyorKizlar bu ek gida meselesi beni cok heycanlandiriyor sizdede öylemi? Neleri sevcek neleri sevmicek, tepkileri nasil olcak, ilk ne yediricem cok merak ediyorum:) birde kendim hazirlamak istiyorum herseyini, insallah beceririm. Internette bazi videolar var belki görmüssünüzdür, orda hic püreyle falan ugrasmiyo anneler mesela iyice haslayip oldugu gibi veriyor cocuga sebzeleri. Tabi parmak kalinliginda dograyarak.
Bir yandan aklima o fikirde yatiyor, cocuk sebzeleri meyveleri oldugu gibi görüyor taniyor en azindan, birde kendileri yemeyi ögreniyor basta baya bi dagitarak:)
canım geçen gün çocuk doktoru anne sütünü kahve niyetine verin dedi yani aklında bulunsun önce ek gısa sonra anne sütü birde alerji durumuna karşı azar aZar verilmeliymiş mesela sebze çorbası en fazla 5 kaşık sonra verme meyve ver bunun gibi az öğünleremzirmeden once verdim canim 2-3 kaşik gibi .
canim yogurdu ne kadar veriyorsun? tek ogun olarakmi verisoysun bide? yoksa tadimlikmiCanim benim kizim da 1 cm uzamis 64tü 65 olmuş ben simdilik yogurt veriyorum canim cok seviyor kasikla veriyorum ağzını şapırtatiyor cok tatlı ya;-)
zaten öyle verdim canim ek gida sonra anne sutu.tadimlik veriyorum ek gidayi tam olarak gecmedim yaniSelam
canım geçen gün çocuk doktoru anne sütünü kahve niyetine verin dedi yani aklında bulunsun önce ek gısa sonra anne sütü birde alerji durumuna karşı azar aZar verilmeliymiş mesela sebze çorbası en fazla 5 kaşık sonra verme meyve ver bunun gibi az öğünler
Bi iki gün tadımlık verdim canim baktım sevdi alerjide olmuyor dünde bugünde ikindiden sonra saat 3 gibi veriyorum ogün olarakcanim yogurdu ne kadar veriyorsun? tek ogun olarakmi verisoysun bide? yoksa tadimlikmi
Cnm joker bebe ve e-bebekte satılıyoCanim hipin biskuvisi nerde satılıyor ben rastlamadim hiç
Aynen cnm bende tattırdım bi sürü şey onda sıkıntı olmaz zaten şimdiden alışsınlar joker bebe ve e bebekte var bisküvianladim canim ama ben ögün şeklinde degilde tattiriyorum sadece .bide o biskuviye bende rastlamadim bizim buralarda cici bebe falan var
Aynen canim amincanim doktorda aynen senin gibi dedi.gecen ay yeterince uzamiş bu ay duraklama olmuş diye.. ama anne yuregi iste :) bebişler hep saglikli hep mutlu olsunlar daha ne isteriz ki
Yarin bal kabagi haslayip tattircam bakalim. Dediğin doğru aslinda meyve erken verdim gerçi sadece yaladi ama.. Yoğurt vereyim bende.Meyve suları şekere dönüştüğü için pek tavsiye etmiyolar kendisini yemeliymiş dediğin gibi ama en sn meyve verilmeliymiş yoksa şekere alışıp sebzeleri reddedebilirmiş.tatlı cazip geldiği için ben önce yoğurt vericem sonra sebze en son meyve vericem hatta yoğurdun içine hipin organik bebe bisküvisi var onda. Koycam kalorili olsn benm bebiş zayıf birazcık.
Yarin bal kabagi haslayip tattircam bakalim. Dediğin doğru aslinda meyve erken verdim gerçi sadece yaladi ama.. Yoğurt vereyim bende.
Kızlar işe başlayan oldu mu acaba
Benim izinde kasımın ortasında bitti yıllık izin kullandım şimdide rapor alıyorum nisana kadar rapor almayı düşünüyorumKızlar işe başlayan oldu mu acaba
Aynen yaa resmen uzatmaları oynuyorum bende 19 ekimden beri raporla idare ediyorum bakalım nereye kadarBenim iznim Kasım in ortasında bitti . O zamandan beri rapor alıyorum. Şubattan sonrada bir süre rapor almayi düşünüyorum. Sonra ver elini ücretsiz izin .
ben kasımın başından beri çalışıyorum canımKızlar işe başlayan oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?