- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Eylüle bir kardeş gerek ama zamanında hayırlısıyla inşallah canım:)
Tabi canım kardessiz olmaz ama vakti var daha :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylüle bir kardeş gerek ama zamanında hayırlısıyla inşallah canım:)
llah yardımcın olsum canım bide hamileysen çok zor bende hafif mide bulantısı sabhları bide göğüs uçlarım koyulaşmıştı 10 gün geçinece test gapmıştımKızlar herkeze Merhaba iyi sabahlar.
Bişi danisicam size
4 kasımda regl oldum bu arada yasmin ile korunuyordum 18 Kasım günü ağır grip geçirdim serumlar antibiyotikler düzeldim ama antibiyotige devam ettim bu süre zarfında yasmin devam ettim.
Antibiyotik alerji yapınca acile kaldırıldım doktor ne ilaç aldın dedi bende gösterdim ve yasminide doktor yasmin korumaz ama dedi.
Dedim niçin dedi antibiyotik ile kullanimda korumuyormus ki prospektuste yazisi varmış.
Bakmadan kullandım neyse ben 30 Kasım test yaptım silik te olsa ikinci çizgi çıktı 2 saat sonra regl oldum 4 gün sürdü.
Ama gel gelelim suan goguslerime dokunamiyorum bırakın dokunmayi sütyen takamiyorum mide bulantısı var günde 2 kez baş dönmesi oluyor ve uyku hali :/
Bebegim var 5 aylik. Kızımdada goguslerimde ağrı cekmistim.
Bana yardım edebilirmisiniz?
Siz gebeliginizi neyden suphelenip test yapmistiniz?
Bizimde salyalarımız akıyor ve diş etlerinde 2 tarafta kabartı var sanki belki diştir bilmiyorum doktora sorucamKızım 3 aylıkken başladı salya akitmaya hala akitiyor ama dış yok 5 aylik olduk ama hala bişiler kemiriyor hala salya dislerde en ufak belirti yok
A
llah yardımcın olsum canım bide hamileysen çok zor bende hafif mide bulantısı sabhları bide göğüs uçlarım koyulaşmıştı 10 gün geçinece test gapmıştım
Bizimde salyalarımız akıyor ve diş etlerinde 2 tarafta kabartı var sanki belki diştir bilmiyorum doktora sorucam
Canım negatif cikti şimdilik rahatladım doğum kontrol hapı alıyorum vicudumda hormon patlaması yaşıyorum herhalde ki goguslerime vurdu.
Spiral düşünüyorum ama kimse taktirmamis sanırım
Doğum lpntrol hapının emzirmeye yan etkisi var sütü azaltıyormuş spiral dpktorum önerdi ama ben çok kanama yapıyor diye duymuştum taktırmadımCanım negatif cikti şimdilik rahatladım doğum kontrol hapı alıyorum vicudumda hormon patlaması yaşıyorum herhalde ki goguslerime vurdu.
Spiral düşünüyorum ama kimse taktirmamis sanırım
Daha erken diye ben baslamadim yeni yildan sonra başlamayı düşünüyorum amaEk gidaya basladiniz mi kizlar
Bana da kaynanam sordu saclarin dökülmeye basladimi diye, evet dedim. Tamam ozaman bebek seni tanimaya basladi artik dedi. Ben pek bi baglanti kuramadim acikcasi:) komsun da dedigine göre öyle bi inanis var heralde. Hic duymamistim.Ayni durumdan muzdaribim birde saclarim uzun halida parkede gordukce ve banyoda sinir oluyorum hirsimi alamadim makasla kestim neden oluyor acaba.komsum bebegin seni tanimaya basladi o yuzden dokuluyor dedi genelde vitaminsizlikten dokuldugunu biliyorum
Doğum lpntrol hapının emzirmeye yan etkisi var sütü azaltıyormuş spiral dpktorum önerdi ama ben çok kanama yapıyor diye duymuştum taktırmadım
Bende sezeryan oldum bende apiral taktiracagim doktora gittim adet basladoginda 5.gun gel hemsire taksin dedi ama daha dogru duzgun adet olmadim 117 gunluguz 4.ayimiza girecegiz 1 defa tek oldum dort gozle olmayi bekliyorum
canım hayırlı olsun darısı başımızaKızlar herkeze Merhaba umarım sizde bebislerde iyisunizdir
Biz bugün disimizi çıkardık ilk alttan :)
Mutluluktan ağladım darısı başınıza çok güzel bir duygu valla
canım hayırlı olsun darısı başımıza
POWERHACK uzun zamandr forumu takip ediyorm ama benide topige eklermisin?Oglumun adi Tuna. Beklenen doğum tarihi 14.08.2015 gerceklesen dogum tarihi 05.08.2015. Erkek anneleri size bir sorum olacak,oglunuzu sunnet ettirdiniz mi? Ettirdiyseniz ne zaman ve hangi yöntemle yaptrdnz? Sunnet ani ve sonrasi deneyimlernzi paylasir misnz? Benim oglumda 129 gunluk bu aralar sunnet ettirmeyi dusunuyorz.
Kızlar herkeze Merhaba umarım sizde bebislerde iyisunizdir
Biz bugün disimizi çıkardık ilk alttan :)
Mutluluktan ağladım darısı başınıza çok güzel bir duygu valla
Sağol cicim evet 150 günlük olduk bugün sabah bir baktım dış :)Aaa hayırlı olsun canım maşallah :) seninki daha 5 aylık değil mi maşallah erken çıkarmış :)