canım bende bugün aldım biogaia.gerçi oğlum gaz çıkarmayı öğrendi çok şükür:) ama kaka sı belki düzene girer azda olsa gazı oluyor dahada rahatlar sanırım.yalnız bir haftada mı etkisini gösteriyor özellikle kaka düzeni açısından?Ben akşam 9da 5 damla veriyorum. Her gün aynı saatte verince 1 haftada etkisini görüyorsun. Biz 2. Şişeye başladık günde 3-4 defa yapıyoruz damla sayesinde.
Bende yaptirmadimallaha emanetlerBende yaptirmadim 118 günlüğüz gerek yok çevremde kimse bebelerine yaptirmamis hiç bişi olmamış
Bizde ayniyiz canm.bazen 14 gunde bazen 2 gunde bazen 7 gunde yapiyo doktora sordum hic dert etme bagirsajlari geliecek anne.sutu aliyorsa hic korkma.dedi bende takmiyorum.artik.duzensizik.normalmisBebeginizin kakasini yapamadığı oluyomu oğlum 80 günlük geçen gün 9. Gün yaptı kakasini son bir aydır 5 günde bir yapıyo ama huzursuzluk yapmiyo gazini atıyo kokulu bi şekilde sadece anne sütü alıyo yaptığı zamanlar kabiz şeklinde deil normal kivamda oluyo önemli olan kivamiymis sanırım doktor öyle solemisti 10 -15 güne kadar normal mis anne sütü alanlarda. Ama ne bileyim ben yine de bi huzursuz oluyorum masaj falan yapıyorum çok şükür fitil yada başka bişey kullanmadım yine kendisi yapıyo ama sizde de böyle oluyo mu ..
Benim kizimda bir haftada etkisini göstermişti canım ama benim kizim aşırı gazlı bir bebek. İnşallah sizde daha kısa surede etkisini gösterir pıtır pıtır yapar bebisin :)canım bende bugün aldım biogaia.gerçi oğlum gaz çıkarmayı öğrendi çok şükür:) ama kaka sı belki düzene girer azda olsa gazı oluyor dahada rahatlar sanırım.yalnız bir haftada mı etkisini gösteriyor özellikle kaka düzeni açısından?
bize 2.doz karma aşı yapıldı tekrar.haftaya 3 aylık olacağız.Başka asi yaptılar mi üç aylıkken yok galiba dimi
inşallah canım:)Benim kizimda bir haftada etkisini göstermişti canım ama benim kizim aşırı gazlı bir bebek. İnşallah sizde daha kısa surede etkisini gösterir pıtır pıtır yapar bebisin :)
doktorumuz aşıdan sonra gaz olacağını şöylemişti ama dün ilk defa biogaida kullandım bilemiyorum o da sebep olmuş olabilirmi.sap simplex kullanıyorduk daha önce dün verdim biogaiayı.85 gunlukmussunuz gördüm başka biseyden olabilir mi
ben kullaniyorum cnm pofuduk yorgan gibi. benimkide hic ortturmuyo hemen uyaniyodukızlarrr uyku tulumu kullanan varmı hangisi daha kullanışlı? tulum olanmı yoksa kısa kollu içine koyulanmı iyi? benm bebiş üstünü açıyo ne yorgan ne battaniye kalıyo üstünde.
rota bizde gaz ve karın ağrısı yan etkisi yaptı canım ama inşallah geçecek.yinede aşıdan yanayım hastalık çok daha tehlikeliymiş.kizlar bizde 93 gunluguz kontrolumuz vardi ben rotayi vurucak diye aklimdaydi onu gecen ay karmalarla ilk dozu yapmis.dun zaturreyi yapti.bidahaki ay rotanin 2.dozunu yapicakmis,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?