Canim bizimki de bi kaç gündür yapıyor yeni yeni işte daha.bebekten bebeğe değişir mutlakaBenimkide yumruk yapiyor ama agza goturmuyor bizde 90 gunluguz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bizimki de bi kaç gündür yapıyor yeni yeni işte daha.bebekten bebeğe değişir mutlakaBenimkide yumruk yapiyor ama agza goturmuyor bizde 90 gunluguz
Evet canim 4 aylikBende 4 diyorum doğru diyormusum
20 ağustos dogumluyuz 3 aylık. Bugun gittik kontrole. 6100 gr kilomuz 62,5cm boyumuz.Bebislerinizin ayları ve kilosu nasil
3 aylıkken 5800 63 cm di şmd kaç oldu bilmiyorum zayıf bi bebiş benim oğlumBebislerinizin ayları ve kilosu nasil
Canim benim kizim 1 hafta sonra 3aylik olacak 2 buçuk aylikken 4 bucuk kiloydu boyuda uzundu ondan pek kilo görünmüyor ama dr lar boyun uzamasi daha iyi diyorlar diyecegim o ki uzulme yanlız degilsin;-)3 aylıkken 5800 63 cm di şmd kaç oldu bilmiyorum zayıf bi bebiş benim oğlum
canım benim oğlumda emzik almıyor gerçi ben başta bilinçli vermedim.sonrasında denedim alıyormu diye ama almadı iyide oldu.sürekli emzik ağzında bir bebek olsun istemiyorum.süt konusuna gelince sürekli memede olunca sütün azaldığı anlamına gelmez.daha çok acıkıyordur büyüdükçe.kilo alımı iyiyse sütün yetiyor demektir.Slm annelerrr uzuuun zamandır bakmaya fırsatım olmadı. Geriye dönük de okuyamadım. Bnm kız bni emzik gibi kullanıyor. Emzik almıyor. Ha bi el atın şu işe :)) sütümde yetmiyor galiba artık süreeeekli memede :)
Bebislerinizin ayları ve kilosu nasil
aynen benm bebişte öyle cnm kilosuna göre boyu uzun zayıf ama güçlü bi bebiş yere kuvvetli basıto destekle oyun halısındaki oyuncaklara hızlı vuruyo önemli olan sağlıklı olmaları kilolu değilCanim benim kizim 1 hafta sonra 3aylik olacak 2 buçuk aylikken 4 bucuk kiloydu boyuda uzundu ondan pek kilo görünmüyor ama dr lar boyun uzamasi daha iyi diyorlar diyecegim o ki uzulme yanlız degilsin;-)
maşallah cnm cidden baya tombiş bi bebek seninki iyi kilo almış sütün yaramış demekk sen sadece süt veriyodun yanlış hatırlamıyosamBebeğim suan 98 günlük en son 92 günlükken ölçüm yapıldı . O zaman da 64 cm ve 6900 gr geldi maşallah.
Evet canim aynen benimkide öyle yerim ben ha isirasim geliyor cok tatlı oluyorlar;-)aynen benm bebişte öyle cnm kilosuna göre boyu uzun zayıf ama güçlü bi bebiş yere kuvvetli basıto destekle oyun halısındaki oyuncaklara hızlı vuruyo önemli olan sağlıklı olmaları kilolu değil
Canim benim sütum cok sıvı emerken cok defa bogazinda kalıyor oksuruyor benimki yaramiyor demekkimaşallah cnm cidden baya tombiş bi bebek seninki iyi kilo almış sütün yaramış demekk sen sadece süt veriyodun yanlış hatırlamıyosam
Canim benim sütum cok sıvı emerken cok defa bogazinda kalıyor oksuruyor benimki yaramiyor demekkimaşallah cnm cidden baya tombiş bi bebek seninki iyi kilo almış sütün yaramış demekk sen sadece süt veriyodun yanlış hatırlamıyosam
Canim benim sütum cok sıvı emerken cok defa bogazinda kalıyor oksuruyor benimki yaramiyor demekki
Canim benimki 2, 3 saat araliklarla yarim saat uyuyor bazende uyumuyor taki aksam 10 a kadarmrb hanımlar uyku duzenınız nasıl. benım kı sankı sasırdı bu aralar?? gunduz uyumuyor huzursuz uyumadığı ıcın
O tabikide canim cok faydası var biliyorum kilo bakimindan demistim ama bende kucukken cok zayifmisim bebegim bana çekmiş;-)yok cnm alakası yok bence benım sutte hızlı gelıyor genızıne kacıyor oksuruyr. sadece anne sutu alan bebekler tombık olmuyor genelde yarıyordur sutun yaramaz olurmu anne sutu ılerıkı zamanlar ıcın dogal antıbıyotık:))
O tabikide canim cok faydası var biliyorum kilo bakimindan demistim ama bende kucukken cok zayifmisim bebegim bana çekmiş;-)