- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
aynen canim bencede.gecen ay bizimkide asidan sonra biraz kusmasi artti gibi geldi ama bariz bi etki olmadi ateste olmadi.zaturrede ates ve huzursuzluk yapabilir dedi ates olmadi cok sukurde normalden fazla gereksiz aglamalari olursa calpol ver dedi doktor aksam biraz oyle oldu 1 sefer calpol verdim iyi geldi bidahada olmadi huzursuzluk cok sukurrota bizde gaz ve karın ağrısı yan etkisi yaptı canım ama inşallah geçecek.yinede aşıdan yanayım hastalık çok daha tehlikeliymiş.
bizdede zatüre ve diğer aşılarda çok şükür ateş gibi yan etkiler olmadı ama rota çok sancı yaptı karnında 5 gün kadar sürebilirmiş.geçer inşallah kısa zamanda.aynen canim bencede.gecen ay bizimkide asidan sonra biraz kusmasi artti gibi geldi ama bariz bi etki olmadi ateste olmadi.zaturrede ates ve huzursuzluk yapabilir dedi ates olmadi cok sukurde normalden fazla gereksiz aglamalari olursa calpol ver dedi doktor aksam biraz oyle oldu 1 sefer calpol verdim iyi geldi bidahada olmadi huzursuzluk cok sukur
Seşaökızlar 90 günşül gittik 6700 gr boy 61.2 çok iyi dedi doktor yalnız rota aşısından sonra sanki huzursuz gibi bebeğim sizin nasıl olduarkadaşlar kilo sormuştunuz bizde bugün doktora gittik.85 günlüğüz bu arada.kilomuz 6180 gram.rota aşısınıda ben yaptırdım bugün.şuana kadar bir yan etkisi yok inşallah da olmaz.bütün bebişlere bol sağlıklı ve kahkahalı günler diliyorum:)
maşallah canım kuzuya.evet diğer aşılar bizde hiçbir yan etki yapmazken rota yaptı.sadece huzursuzluk değil çok fena karın ağrısı ve tam gazımız bitmişken tekrar gaz sancısı başladı.doktor gaz yapabileceğini ve 5 gün süreceğini söylemişti.seninde aşının etkisi olabilir canım merak etme.Seşaökızlar 90 günşül gittik 6700 gr boy 61.2 çok iyi dedi doktor yalnız rota aşısından sonra sanki huzursuz gibi bebeğim sizin nasıl oldu
Ben sap simplex ve day&night şurup kullanmıştır sabah 5lere kadar ayaktaydik kaka yapamıyordu. Biogaia ile düzene girdik gibi günde 3 kaka yapıyoruz. Daha erken sâatlerde uyuyoruz. sadece anne sütü alıyor bebeğim. Zamanla düzene giriyor bakalım..arkadaşlar biogaia bizde pek etkili olmadı.sab simplex baya bir etki etmişti kaka düzene girsin diye kullandım ama rota aşısıyla birlikte daha kötü oldu.birde araştırdığım kadarıyla bu damla mama yada ek gıda alan bebeklerde daha çok etkisini gösteriyor.çünkü direk gaz için değil bağırsakları düzene sokmak için.anne sütü alıpta biogaia kullanan ve etkisini gören varmı?
bildigim kadariyla 1 sene yetecek kadar gonderiyolarMerhaba anneler aranizda primanin 1 yillik bebek bezi hediyesine katilan olmuş muydu?? Ben basvurmustum gecen hafta aradilar kazandiniz kaç numara kullanıyorsunuz dediler 3 numara dedim heyecan yaptim soramadan kapattim 1 paket mi gondereceksiniz diye.. Bilgisi olan var mi ne kadar yolluyorlar ..?
bende henüz tık yokKizlar gecen ay adet olmustum. 1 hafta önce tekrar olmam gerekiyordu olmadim. Adet görenler düzenli geldi mi 2.si?
Kizlar gecen ay adet olmustum. 1 hafta önce tekrar olmam gerekiyordu olmadim. Adet görenler düzenli geldi mi 2.si?
Ayy Can'ım, benim kız da hemen hemen aynı seninkiyle. Hangi emziği aldı?bu arada kızlar bebişimmm emİk aldı bugn çkkk mutluyum 3,5 aydan sonra alıştı uykusu vardı mıZırdanıp ağlıyodu bende emZik verdim ağzına aldı ve cok cok emmeye başladı hatta emzikle uyudu gözlerim yaşardı
canım nukun kauçuk damaklısını aldı ama sadece gece uyuyacağı zaman emiyo biraz normal zamanda emmiyo malesef bide aventin shoothie diye bi emziği var ondan aldım netten bide onu denicemAyy Can'ım, benim kız da hemen hemen aynı seninkiyle. Hangi emziği aldı?
anladım canım belkide bebekten bebeğe değişiyor yada ben aşı huzursuzluğu zamanında kullandım anlayamadım.sab simplexe döndüm tekrar onda iyi çok rahat gaz çıkartabiliyor ama kaka da bir düzelme yok.Ben sap simplex ve day&night şurup kullanmıştır sabah 5lere kadar ayaktaydik kaka yapamıyordu. Biogaia ile düzene girdik gibi günde 3 kaka yapıyoruz. Daha erken sâatlerde uyuyoruz. sadece anne sütü alıyor bebeğim. Zamanla düzene giriyor bakalım..
Canm ben doktoruma sordum aynı durum bende de var 2 yıl görmeye bilir sin dedibende henüz tık yok
Benimki Soothie yi almadı Can'ım. Chicco nun tam kauçuk unu aldım onu da beğenmedi. Bi de nuk un damaklı silikonu var, o da olmadıcanım nukun kauçuk damaklısını aldı ama sadece gece uyuyacağı zaman emiyo biraz normal zamanda emmiyo malesef bide aventin shoothie diye bi emziği var ondan aldım netten bide onu denicem
Gazını cikarabiliyorsa gebe rahatlatır bebisini canım .. Geçsin artık su gazlar mutlu huzurlu bebişlerimiz olsunanladım canım belkide bebekten bebeğe değişiyor yada ben aşı huzursuzluğu zamanında kullandım anlayamadım.sab simplexe döndüm tekrar onda iyi çok rahat gaz çıkartabiliyor ama kaka da bir düzelme yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?